електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Bas me briga za tebe.
Za mene su ti momenti neprocenljivo emotivni.
Не фрљај се тим емоцијама као кромпирима, требаће ти за после.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas me briga za tebe.
Za mene su ti momenti neprocenljivo emotivni.
Dokaz o srodstvu su kršten7ce svih njih redom od dede do tvog sina. To mu samo olakšava postupak.Kakav dokaz o srodstvu? Moj stariji dobro govori nemacki
Ne mozes to da kontrolises. To je u tebi.Не фрљај се тим емоцијама као кромпирима, требаће ти за после.
Joj što volim što ne moram da čitam sveSad zato sto ja ne bih plakala da ova moja krene u Milano na faks ja nisam za decu. Pazi sad teoriju. Samo ovi sto placu oni su za decu...
šta kažeš sto kila radže će da bude?Joj što volim što ne moram da čitam sve
Mislim, iznervirala sam se zbog tvoje replike a mogu samo da zamislim sta piše u postu koji je isprovocirao ovakvu repliku![]()
E, čije državljanstvo?....probijao sam se kroz ove materinske suze za odbeglom decom..propustih...Dokaz o srodstvu su kršten7ce svih njih redom od dede do tvog sina. To mu samo olakšava postupak.
Moki, ne pitaj, to samo šljivašta kažeš sto kila radže će da bude?![]()
Ono čije je deda ili pradeda imao u vreme Austrougatske.E, čije državljanstvo?....probijao sam se kroz ove materinske suze za odbeglom decom..propistih
vidimo se nazimuMoki, ne pitaj, to samo šljivaOd jabuke tek treba da se peče. Ove godine jabuke rodile ko šljive prošle
![]()
Bogami jesu...(:Moki, ne pitaj, to samo šljivaOd jabuke tek treba da se peče. Ove godine jabuke rodile ko šljive prošle
Umesto džema, ove godine donosim radzu![]()
ahahahahahha obrisala da donosi radžu ahahahaaaaaaaaaaaaBogami jesu...(:
Aha...msm da je deda dovoljan za Mađare.Ono čije je deda ili pradeda imao u vreme Austrougatske.
Kapiram.ali nemam od dede krstenicuDokaz o srodstvu su kršten7ce svih njih redom od dede do tvog sina. To mu samo olakšava postupak.
tako je, nije ljubav glamocki krompirНе фрљај се тим емоцијама као кромпирима, требаће ти за после.
Izvadii je, Cmoki....msm, krštenicu Dedinju..ili venčani list đedov...Kapiram.ali nemam od dede krstenicu
Kako?u drezdenuIzvadii je, Cmoki....msm, krštenicu Dedinju..ili venčani list đedov...
Se venčao u Drezdenu?Kako?u drezdenu
Ajd reci zbog čega? Ajd da saznam jednom od čega se te majcinske suze tako za svašta puštaju?Ja sam se rasplakala i kad su prvi put otisli sami peske u skolu.![]()
Ajd reci zbog čega? Ajd da saznam jednom od čega se te majcinske suze tako za svašta puštaju?