Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nista novo, ne uliva mi povjerenje bas iako je radna koleginica od moje drugarice, i ona je upoznate, njih dvije komuniciraju. valjda kako joj dolaze bas "slucajevi" pa joj on dodje super. kaze ona da je najbitnije sto saradjuje i hoce da ponavlja. kaze da skracuje rijeci, sto i ja znam. otici cu jos kod jednog lika iz beograda sto radi kod nas (ne radi inace privatno) pa nek ga i on pogleda.

Он чује и има исправан говорни апарат. То би требало да буде добро, само треба времена.

Divna tema za majke tinejdzera..Inace ne znam kako je kod vas @Kvinsi Ali kod nas se izlazi svako vece bar do 23h vikendom i duze, sizitis oko faksa se prezivljava, ako bilo sta kazem malo glasnije odmah sam agresivna, tako da kada smo obe kod kuce ume da bude napeto...srecom nije tako cesto jer se ide u skolu hvala Bogu
Ne izlazi radnim danom, 4 puta nedeljno ima trening, 12 sati je odsutan od kuće. Onda dodje kući i ili spava ili igra neke igrice sa drugarima onlajn. Učenje jok, ni pod tačkom razno. Fakultet ne pominje, imalo smo samo jedan razgovor na tu temu kad smo mu rekli da mi nemamo očekivanja da on mora da nastavi i smeru u kome je krenuo sa srednjom školom i da može da upiše šta god od želi. Samo je rekao da se on vidi samo u ovome u čemu je sada i da ce pokušati na pmf-u i fon-u i da je etf prevelik zalogaj. U teoriji je sve to lepo, ali prstom ne mrda u praksi :roll:
Naelektrisan je non stop, vozimo se zajedno na posao /školu, samo reži ako pokušam nešto da mu pokažem ili skrenem pažnju :roll:

Ne izlazi radnim danom, 4 puta nedeljno ima trening, 12 sati je odsutan od kuće. Onda dodje kući i iki spava ili igra neke igrice sa drugarima onlajn. Učenje jok, ni pod tačkom razno. Fakultet ne pominje, imalo smo samo jedan razgovor nabtu temu kad smo mu rekli da mi nemamo očekivanja da on mora da nastavi i smeru u kome je krenuo sa sradnjom školom i da može da upiše šta god od želi. Samo je rekao da se on vidi samo u ovome u čemu je sada i da ce pokušati na pmf-u i fon-u i da je etf prevelik zalogaj. U teoriji je sve to lepo, ali prstom ne mrda u praksi :roll:
Naelektrisan je non stop, vozimo se zajedno na posao /školu, samo reži ako pokušam nešto da mu pokažem ili skrenem pažnju :roll:

Ако је спортски тип, што не упише ДИФ? Мој син је врло добро прошао с послом.

Ne izlazi radnim danom, 4 puta nedeljno ima trening, 12 sati je odsutan od kuće. Onda dodje kući i ili spava ili igra neke igrice sa drugarima onlajn. Učenje jok, ni pod tačkom razno. Fakultet ne pominje, imalo smo samo jedan razgovor na tu temu kad smo mu rekli da mi nemamo očekivanja da on mora da nastavi i smeru u kome je krenuo sa srednjom školom i da može da upiše šta god od želi. Samo je rekao da se on vidi samo u ovome u čemu je sada i da ce pokušati na pmf-u i fon-u i da je etf prevelik zalogaj. U teoriji je sve to lepo, ali prstom ne mrda u praksi :roll:
Pa to sto si opisala je normalno bre za tinejdzera :lol:
Kako drugacije nego da rezi na roditelje :lol:
Idi bre ja kako si krenula mislila izlazi nema ga dugo, sumnjiva ponasanja i sl
Ovo je bre nista :lol:

Pa to sto si opisala je normalno bre za tinejdzera :lol:
Kako drugacije nego da rezi na roditelje :lol:
Idi bre ja kako si krenula mislila izlazi nema ga dugo, sumnjiva ponasanja i sl
Ovo je bre nista :lol:
Mene najvise brine to njegovo društvo iz škole i izlasci u bg. Nikoga ne poznajem, znam da su bogataška neka deca, kao fol svi fini i pristojni, ali nemam predstavu kakvi su, šta im je sve na raspolaganju i kako se zabavljaju, if you know what I mean.

Mene najvise brine to njegovo društvo iz škole i izlasci u bg. Nikoga ne poznajem, znam da su bogataška neka deca, kao fol svi fini i pristojni, ali nemam predstavu kakvi su, šta im je sve na raspolaganju i kako se zabavljaju, if you know what I mean.

Можда отац има већи пролаз код њега па нека га он испита.

Ma uzas bre, ko je sta radio ja se samo svadjala sa kevom...sacuvaj me boze tog perioda....ja ne znam da je neko normalan tad bio
Sve to treba zakljucati u spaiz do 21 :lol:

Најгоре ми је било када сам са њима ишла колима на море или већ негде далеко. Та наелектрисаност, поготово између мене и мајке је била неиздржива.

Kapiram
Jesi probala da predlozis da napravi sedeljku kod vas sa njima, ponudis mito u vidu klope i dozvolis da prespavaju....cisto da ih malo osmekas???

Puno para i tinejdzeri nije dobra kombinacija

Ne znam ja ništa koliko vidim :lol:
Gledala sam nedavno film o ocu čija ćerka nestane i kad krene potraga i istraga, on shvati da ništa ne zna o svom detetu. Ni sa kim se druži, ni gde izlazi, ni da je prestala da ide na časove klavira, da joj najbolja drugarica više nije drugarica, nije znao broj telefona nijedne drugarice ili druga, a prvo što je izjavio policiji je da je on uključen u život svoje ćerke i da je dobro poznaje.
Stalno se setim tog filma kad moj sin izadje.

Možda nije za poređenje, jer moj Dušan je odrastao čovek u odnosu na tvog sina. Ali, mi jako malo znamo o njegovom životu. Sto puta sam pomislila da mu se ne daj bože nešto desi, da se ne javlja, ne znam kako bi ga našli. Nemamo brojeve telefona njegovih cimera, nemamo pojma da li ima devojku. Da ne beše korone, i da muž nije išao po njega, ne bi znali ni gde stanuje. Negde kod farmaceutskog fakulteta, to je ono što smo znali pre korone. Znamo samo ono što nam kaže, a nije baš pričljiv. :(

Znaci I ti si agresivna i drmacica kaveza, samo ti to jos niko nije rekao. Kod nas sporta nema osim traka koja je u kuci, to se hoda, ima se 50 kg, sminkaju se oci svim bojama sa palete neke tipa jedne solidne cipele a usta bela. Vezano za faks se besni jer smo rekli da zbog fcking Covid 19 20 21 itd ne mozemo da se oslonimo na inostranstvo i da trazi ovde back up opciju, FON se isto pominje, eno ga na hameru, Bezbednost i diplomatija ( radi viseg cilja zvanog Forenzika ali opet samo "preko"), i Farmacija se pojavila jer tu je lova sigurna a moze da se sefuje u perspektivi, slusa se baby baby to je vudu, Zena od sultana nas je napustila, uci se turski jednom nedeljno i spanski dva puta.
Sto bi rekla ona pisanje uz vetar : u slobodno vreme guglam, zenski manastiri, posao u inostranstvu...al za sebe.

Možda nije za poređenje, jer moj Dušan je odrastao čovek u odnosu na tvog sina. Ali, mi jako malo znamo o njegovom životu. Sto puta sam pomislila da mu se ne daj bože nešto desi, da se ne javlja, ne znam kako bi ga našli. Nemamo brojeve telefona njegovih cimera, nemamo pojma da li ima devojku. Da ne beše korone, i da muž nije išao po njega, ne bi znali ni gde stanuje. Negde kod farmaceutskog fakulteta, to je ono što smo znali pre korone. Znamo samo ono što nam kaže, a nije baš pričljiv. :(
Izvini ali zasto si to dozvolila
Kako mozes da nemas broj cimera za ne daj boze, da nemas adresu, da nemas broj gazde stana za ne daj boze
Ne razumem

Odma da ti kazem sve im je dostupno, svuda je trava, ja to kontrolisem malo malo, za sada nisam uhvatila, slusaju neku sumanutu muziku uglavnom, al ja to sve kapiram kao otimanje i odrastanje, ono prelazak na sledeci nivo pa da bi se to desilo mora bar keva da se"ubije" ako vec ne mogu i keva i cale.

moja majka je bila poput vas, isto tako citala neke gluposti, savjeti i sl. a tata je nekako pustio sve to, jedino kad se bas ne javim pa ne dodjem kuci, znao me docekati ujutro i kad me vidi onako sredjenog ko shpaiz odrzati predavanje. mozete malo uticati ako budete imali dobar odnos sa njima i to je to. i da se pomolite bogu da ce sve biti u redu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back