macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Eee moja metlice, kaze i cika doktor da ne smes da im ulazis duboko u teritoriju, ja pricala sa kolegom, kaze, u privatnost se ne petljaj, ne citaj poruke, ne ispituj ko u muriji ( zna me covek) s kim si sta si, popusti, izmakni se, kakva crna sifra za mobilni...ne budi napadno komunikativna, ne ispituj, to sve izrazito ne vole.Joj ne znam sta da vam kazem...svako svoju muku muci....
Ja sam ko tinejdzer bila 24h sa mamom u svadji, ona klimaks ja tinejdz, ajmee
Ali nije bilo toga da ne zna s kim se druzim, trave, i sl zajebancije
Svo drustvo je dolazilo kod mene i ja isla kod njih, tako da su roditelji to znali ko si sta si....
Ne znam kako je to da se ne zna s kim se druzi....to jednostavno nije bilo izvodljivo pre
Mozda sad ova era smartfonova pa to sve preko fona zavrsavaju...mi smo vala morali analogno, ako oces da caskas il ces se videti ili ces se cuti fiksnim, to je sve transparento
Ovo sad sa mobilnim sve kriju
Iskreno ne znam, najezim se samo kad procitam da sin ima na otisak zakljucan fon, mozes mislit on cuva svoju privatnost ko da je ulaz u pentagon, koju privatnost derle jedno, kao nezavisni su a mama kupila telefon....jao ne znam...pa prst bih mu polomila
Strasno sta ove milenijumske generacije rade, ja se samo krstim i cokcem ko zadusna baba
nece ni to dugo jos dve godine racunam, toliko mogu da prezivim

najradije bih da mi pare padaju s neba, cak ni privatna firma, nego samo da mi padnu s neba, a ja ko trut da lezim (ok ne bukvalno samo da lezim, ali razumes vec). ja ne vidim na osnovu tvog pisanja da se nesto cudno desava, ali ok ti znas bolje. sto rece metla ako sumnjas proveri.