Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
toliko sam se iznervirala jutros na poslu, pa sam morala da se smirim tako sto sam kupila online divnu haljinu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

toliko sam se iznervirala jutros na poslu, pa sam morala da se smirim tako sto sam kupila online divnu haljinu![]()

Koji je to sprej?ja kad sam trazila dali mi mast.posle mi dr rekla,pa nije to za to.neki rekli na otvorenu ranu kantarion,a drugi se hvatali za glavu.nekad se znalo,spricnes bivacin i to je toImas u apotekama sprej za brze zarastanje otvorenih rana
U svakom slucajukad radis nesto zastiti prst I stavi rukavicu preko

А приватно?Ubicu se majke mi! Cekamo mesec dana kod psihijatra pregled i sad mi jave da mi otkazuju,ne moze doktor.kad moze? Pa ne moze,ne moze niko,nema termina
Ne moze privatno,tj isli smo.treba nam uput za komisijuА приватно?
Мама треба опет на други разговор око 10.
Ne mogu da se setim, u spreju je..verujem da je na bazi bivacinaKoji je to sprej?ja kad sam trazila dali mi mast.posle mi dr rekla,pa nije to za to.neki rekli na otvorenu ranu kantarion,a drugi se hvatali za glavu.nekad se znalo,spricnes bivacin i to je to
budite oprezni sa tim doktorima, vecinom su teske budaletine koje te uopste ne slusaju. ne uzimaj nista zdravo za gotovoUbicu se majke mi! Cekamo mesec dana kod psihijatra pregled i sad mi jave da mi otkazuju,ne moze doktor.kad moze? Pa ne moze,ne moze niko,nema termina
pratim neke naloge na IG
Ja to čime se pokrivamo u jesen i u proleće zovem štep deka. To je kao neki tanji jorgan, punjen nekim sintetičkim punjenjem.
Ali zato u novembru, pa do aprila vuneni jorgan, što kaže elektrika od 50 kila.
A želja mi je da kupim perjane jorgane, mislim da je to prava stvar. Lagano, a greje. Milina.

Joj kak8 meni ide na živce to mameće kmezanje i prenemaganje pa to je strašno, koji đavo si rađala decu kad si ostala na nivou 5-og osnovne,kako takva osoba da ulije detetu samopouzdanje, kad ga sama nema. Katastrofa.Nemoj ti tome pridavati paznju. I bice ok.
Ja sam gledala scenu histerije kod zjbara. Vristi dete a mama suza za suzom.
Pa jbt doslo mi da je zalepim.
Tvoje je da budea pribrana pa ce i ono skontati da je sve ok a ne jos i tebe da vidi da dramis oko njegovog performansa.