- Poruka
- 63.764
Памтим, баш гуглам...Probaj da guglaš ako pamtiš kako su izgledale....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Памтим, баш гуглам...Probaj da guglaš ako pamtiš kako su izgledale....
Не знам то, али морам да питам, добро си ме опоменула, бившег свекра за неке зелене бобице из којих излази сок/млеко који се накапа у нос. И у року од два дана прочисти канале као да си ронио 7 дана. Мало боле синуси али истрпиш и продишеш.

Хоћу. Можда син оде за викенд па и донесе ако је сезона па ти шаљем.Јаи, па питај, бре, спаси ме ...ми мислимо живеће они вечно, има времена, кад оно![]()

Srećan rođendanNajverovatnije morski krastavac, ja sam time izlečila sinuse.
Ма, купићу ако има да се купи, ако не слинавац ће морати да путујеХоћу. Можда син оде за викенд па и донесе ако је сезона па ти шаљем.
-Садржај пакета?
- Неки слинавац.
![]()

Срећан рођендан, коначно си и ти пунолетна

ziva bila, sto vise konja jahala i sto manje komsija nalupalaVaga i to dupla![]()

Vaga i to dupla![]()

citala si divkine komentare o smradu zumanaca u njenoj kuhinji kad je cerka spremala jajaКакав сам сан јутрос сањала, невероватно...
Испуштам жуманце на тепих (како и зашто, појма немам) и оно се претвара у снежну куполу што се тресе (са деда мразом) и затим се из тога чује глас који ми издаје наређења и упутства. Хорор.
@тема
Данас је дан увлачења јоргана, овако више не иде.

И још се заледила без jорганаcitala si divkine komentare o smradu zumanaca u njenoj kuhinji kad je cerka spremala jaja![]()

И још се заледила без jоргана![]()