Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se pokrivam flotirom...jako je topao ovaj stan i kad radi cg meni vrucina za vise
Najgore je u ovom prelaznom periodu, dok ne puste grejanje a napolju padne temp, onda uzmem cebe i psujem infostan i toplane
Posle kad puste vratim se na flotir razgacim se i uzivam

To ne moze svuda u svakom objektu.... zivela sam i u ledarama od stanova i kuca, da ti se smuci zivot

Sedim trenutno. Baš sam imala naporan i skroz bezvezan dan. Mnogo obaveza, juri, žuri, svima nešto treba, škola od 17, usput se posečem štapnim mikserom ko kreten, dete ne zna tačno šta ima za domaći, imamo viber grupu za mame, ispostavilo se da je svako dete zapamtilo drugačije šta je za domaći...

tako je meni ćaća cepo
pa danas pita što te nema sine što se ne javiš
traume su to
Do sad sam joj samo par puta pocepala ono što je napisala.
Pre toga sam je zamolila da pročita napisano, pokušava, nema šanse, mama cepaj.Tek onda cepam.
Mada ima puno brisanja.
Sad već i sama popravlja.
Cepanje ostavlja meni, ili jednostavno uzmem i precrtam napisano i ona prepiše.

Nekad sve zbrza i tu se ništa ne raspoznaje ni da li je slovo ni dali je broj.
Kad hoće sve lepo napiše, ustvari sve bude čitko i prepoznatljivo.

Mi danas preko vibera dobili šifre za enegleski, versku i građansko, učiteljica usput dodala šifre i za ostale predete, za svaki slučaj, ako zatreba.
Nama poslala krajem prošle nedelje, samo za engleski još nismo dobili.
A veliko dete kaže da su im neki nastavnici rekli da će se pre kraja oktobra preći sasvim na online, samo da dobiju neke ocene... Ne znam da li je istina, ali videćemo.

Nama poslala krajem prošle nedelje, samo za engleski još nismo dobili.
A veliko dete kaže da su im neki nastavnici rekli da će se pre kraja oktobra preći sasvim na online, samo da dobiju neke ocene... Ne znam da li je istina, ali videćemo.

Ne bi me čudilo.
Neka bude što kasnije, da se svi lepo psihički pripremimo za učenje.
Nego razmišljam hoće li mi trebati novi telofon ili će ovaj biti dovoljan da uslika sve što je neophodno.
Treba uslikati kingsize slova i sićušne brojke,

Legla sam da spavam i reko ajde da vidim sta ste gde ste kad samo se iznervirah na par tema sad cu morati da budim muza da me smiri pa da mirno zaspim:zper:
Inace raspadam se od posla, imama majstore u jednom stanu, sve sto sam bila po moira sam vec zaboravila i umorna sam ko pas, u kuci histerija oko fakulteta, to se prave planovi ispisuju hameri pa se precrtava I zvrlja dodaje i oduzima. Na kraju sta ce bit niko ne zna.
Eto, ko da sam juce bila ovde kod mene nista specijalno za pomenuti.

Ja se pokrivam flotirom...jako je topao ovaj stan i kad radi cg meni vrucina za vise
Najgore je u ovom prelaznom periodu, dok ne puste grejanje a napolju padne temp, onda uzmem cebe i psujem infostan i toplane
Posle kad puste vratim se na flotir razgacim se i uzivam

To ne moze svuda u svakom objektu.... zivela sam i u ledarama od stanova i kuca, da ti se smuci zivot
To se zove frotir
Mi se preko citave godine pokrivamo jorganima..leti sa tanjim punjenjem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back