gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Ja legla i pokrila se do glave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do sad sam joj samo par puta pocepala ono što je napisala.tako je meni ćaća cepo
pa danas pita što te nema sine što se ne javiš
traume su to
Tako i ja, samo sto nekad samo pokrijem bubrege, a nekad skroz...zavisi od godišnjeg doba.Ja preko cele godine imam perjani jorgan
Nadoknadjujem ovaj mini odmor, ima posla previse

Nama poslala krajem prošle nedelje, samo za engleski još nismo dobili.Mi danas preko vibera dobili šifre za enegleski, versku i građansko, učiteljica usput dodala šifre i za ostale predete, za svaki slučaj, ako zatreba.
Nama poslala krajem prošle nedelje, samo za engleski još nismo dobili.
A veliko dete kaže da su im neki nastavnici rekli da će se pre kraja oktobra preći sasvim na online, samo da dobiju neke ocene... Ne znam da li je istina, ali videćemo.

To se zove frotirJa se pokrivam flotirom...jako je topao ovaj stan i kad radi cg meni vrucina za vise
Najgore je u ovom prelaznom periodu, dok ne puste grejanje a napolju padne temp, onda uzmem cebe i psujem infostan i toplane
Posle kad puste vratim se na flotir razgacim se i uzivam
To ne moze svuda u svakom objektu.... zivela sam i u ledarama od stanova i kuca, da ti se smuci zivot