Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, daju petice. U fazonu su da se ne cimaju, niti ima ponavljanja do četvrtog razreda, a i osnovna je svakako obavezna, zabole ih.
A moguce
Ova nasa nije takva, msm mnogo je kul od prvog dana, nekako nije ni previse njanjava, ni previse hitler, a najvaznije mi je sto roditelje tako fino postavi na svoje mesto
Prvi razred joj je bio vise uvodjenje u skolu, sada vec rastu ocekivanja i cini mi se da sve radi nekako skladno
Sta znam, mislim da smo bas imali srece

Ja sam u osnovnoj imala sve petice, iz svih predmeta, jedino mi nije jasno kako su mi davali na sastave, verovatno jer su bili ispravni, gramatički, pravopisno i odlično formulisani. Sad što su najčešće imali formu vremenske prognoze, jbga, mašta nikad nije bila moja stvar :lol:
Likovni radovi su mi često završavali na školskim izložbama a jedna pesma je objavljena i u Dnevniku, čak.
O kišobranu je bila :mrgreen:
Ali onda sam otišla u gimnaziju i sve nadoknadila :malav:

И ја сам била вуковац у основној, одлична у средњој и онда сам се породила :mrgreen:

Neka je to bio splet okolnosti, i koliko god da si imala teških momenata zbog preranog odrastanja, uradila si najpametniju moguću stvar <333
Bolje to nego mator roditelj pa samo poželiš da ga olupaš o zid :mrgreen:

U sredu vece, kvinsi. Sinoc sam radila.

Prilozi

• IMG_20200929_062140.jpg
    IMG_20200929_062140.jpg
    94 KB · Pregleda: 55
Сад сам се сетила сцене, 2.разред, ја домаћи никада нисам прегледавала, учини ми се да нешто много брзо ради те домаће, узмем свеску, а оно швракопис :mmmm:
Поцепам страницу и кажем писаћеш све док не буде читко.
И изађем из собе.
Долази после пола сата, баца демонстративно свеску на сто и надурено пита Јеси сад задовољна...погледам, уредно, читко, дивота једна, и кажем Јесам.
Аха, и откад ти то мени прегледаваш свеске и хоћеш ли стално овако?
Ето, дошло ми, и не, нећу, али ти никада нећеш знати када ћу :rotf:
Али, сада има леп рукопис, а учитељица ми је била захвална, јер није више морала да тумачи хијероглифе.
И не, нисам строга, само сам лења да се стално натежем око неких ствари.

Сад сам се сетила сцене, 2.разред, ја домаћи никада нисам прегледавала, учини ми се да нешто много брзо ради те домаће, узмем свеску, а оно швракопис :mmmm:
Поцепам страницу и кажем писаћеш све док не буде читко.
И изађем из собе.
Долази после пола сата, баца демонстративно свеску на сто и надурено пита Јеси сад задовољна...погледам, уредно, читко, дивота једна, и кажем Јесам.
Аха, и откад ти то мени прегледаваш свеске и хоћеш ли стално овако?
Ето, дошло ми, и не, нећу, али ти никада нећеш знати када ћу :rotf:
Али, сада има леп рукопис, а учитељица ми је била захвална, јер није више морала да тумачи хијероглифе.
И не, нисам строга, само сам лења да се стално натежем око неких ствари.

Ja kroz ovo upravo prolazim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back