smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
To svakakoi čestita![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To svakakoi čestita![]()

I meni,uvek mislim da mi nisu dobro vratili kusur.pa se vise puta osramotila.sad cutim i ne brojim,a sve od mene otpadameni matematika ide od ruke samo kada se radi o slatkim paricama.![]()
I meni,uvek mislim da mi nisu dobro vratili kusur.pa se vise puta osramotila.sad cutim i ne brojim,a sve od mene otpada

Ne razumem sta rade masovno? daju petice ili?
kad smo vec kod parica idem malo da troskam...na srecicu i neke suplemente za mene.
A moguceDa, daju petice. U fazonu su da se ne cimaju, niti ima ponavljanja do četvrtog razreda, a i osnovna je svakako obavezna, zabole ih.
Bogami je srećici upala sekira u med, mnogo ćeš ga razmazitikad smo vec kod parica idem malo da troskam...na srecicu i neke suplemente za mene.

И ја сам била вуковац у основној, одлична у средњој и онда сам се породила![]()

To pišeš za starije dete, kad ti onda ide mlađe dete?Mi ove nedelje od 17 do 18:55.
Pa sledeće od 11, one tamo od 14, pa od 8. Ludilo!
А знамо и где! Можемо да вас шпијунирамоU sredu vece, kvinsi. Sinoc sam radila.

Сад сам се сетила сцене, 2.разред, ја домаћи никада нисам прегледавала, учини ми се да нешто много брзо ради те домаће, узмем свеску, а оно швракопис
Поцепам страницу и кажем писаћеш све док не буде читко.
И изађем из собе.
Долази после пола сата, баца демонстративно свеску на сто и надурено пита Јеси сад задовољна...погледам, уредно, читко, дивота једна, и кажем Јесам.
Аха, и откад ти то мени прегледаваш свеске и хоћеш ли стално овако?
Ето, дошло ми, и не, нећу, али ти никада нећеш знати када ћу
Али, сада има леп рукопис, а учитељица ми је била захвална, јер није више морала да тумачи хијероглифе.
И не, нисам строга, само сам лења да се стално натежем око неких ствари.
Нисам викала, нема потребе за тиме.Meni je zao sto sam cepala stranicu i terala ponovo da pise.i vikala
Ko da je bitno.a sigurno mu nisam bila od pomoci zbog toga