smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Pa pisem o sebiНисам викала, нема потребе за тиме.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pisem o sebiНисам викала, нема потребе за тиме.
))Ne, to je mlađe.To pišeš za starije dete, kad ti onda ide mlađe dete?

To su meni za likovno radili, mama ti je slikar ergo nisi ti crtala nemoguce ovo da si tia meni je zvala mamu u skolu jer nije verovala da dete u cetvrtom razredu moze da pise onako lepe, zrele i recite sastave![]()
![]()
daj sliku reko samTo su meni za likovno radili, mama ti je slikar ergo nisi ti crtala nemoguce ovo da si ti
Ona htela ide da hebe nanu profesorki ja joj nisam dala, resila sam drugacije problem
To su meni za likovno radili, mama ti je slikar ergo nisi ti crtala nemoguce ovo da si ti
Ona htela ide da hebe nanu profesorki ja joj nisam dala, resila sam drugacije problem
Нисам викала, нема потребе за тиме.
.
I ako ponosno namazemo puter i džem tati za nešto ukusno da će mu rasti samopouzdanje. Nije on slep i glup pa da ga lažem. Vazi. Evo moj ide na sat i po.moje misljenje je da sa djecom ne treba nista uciti, za to postoje obrazovne ustanove
Ma idioti bre tako sputavaju decu mamlazi jedniMoја ћерка једина није добила оцену за састав са илустрацијом јер је (учитељица) мислила да сам јој ја цртала и још је хемијском написала поруку (мени намењену) да то више не радим. Нормално да сам отишла у школу да јој објасним неке ствари.
pa hbg ne mogu bas za sve da budem talanat jelte 
Cekaj jel dejt sa nekim forumasem ili ne??А знамо и где! Можемо да вас шпијунирамо![]()
NeCekaj jel dejt sa nekim forumasem ili ne??

Nija, ja cu sad s decom. Iz nocne sam i nisam spavalaDa li je rano da sad legnem da spavam?
Mislim legla sam, sad još samo da rešim tu dilemu oko spavanja![]()
Nija, ja cu sad s decom. Iz nocne sam i nisam spavala

А до легања?Истуширајте се врућом водом пре легања.