Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su meni za likovno radili, mama ti je slikar ergo nisi ti crtala nemoguce ovo da si ti
Ona htela ide da hebe nanu profesorki ja joj nisam dala, resila sam drugacije problem

Moја ћерка једина није добила оцену за састав са илустрацијом јер је (учитељица) мислила да сам јој ја цртала и још је хемијском написала поруку (мени намењену) да то више не радим. Нормално да сам отишла у школу да јој објасним неке ствари.

Poslednja izmena:
Нисам викала, нема потребе за тиме.

Ja malog i sada vraćam da ponovi, ne vičem, objasnim i vratim. U suštini ja ne govorim previše njemu kako je mnogo pametan, lep i prepametan pa se on uopšte ne vredja. Uvek me pita "kako" i "pokaži mi kako".

Sada smo skounse pravili pola sata...sigurno se razvio gluten, ko zna kakvi će biti a zao mi je jer je skoro sve sam uradio:(.
Ali vraćam...vratila sam ga sada dvadeset puta ali kontam da ako valja rezultat, u ovom slučaju skounsi:lol: I ako ponosno namazemo puter i džem tati za nešto ukusno da će mu rasti samopouzdanje. Nije on slep i glup pa da ga lažem.
Sada je u fazi ređanja reči od puzzli i kada me pita da li je napisao lego city ja pogledam, kažem nisi sine i prepravim slova, sačekam da uradi pa se sklonim.
Tako cu raditi i kroz školu a ne da mi se ulupa dete misleći da je mnogo pametno kada ga vraćaju da uradi zadatak kako treba. Ne volim da mu razvijam tu sujetu, da mora od spolja neko da mu se divi...pokušam da on sam zna da l' valja 'leba koji je umesio. Ako ne valja ništa zato, uradićemo ponovo.
Danas skounse sutra trigonometriju ali učimo dok ne naučimo.

Moја ћерка једина није добила оцену за састав са илустрацијом јер је (учитељица) мислила да сам јој ја цртала и још је хемијском написала поруку (мени намењену) да то више не радим. Нормално да сам отишла у школу да јој објасним неке ствари.
Ma idioti bre tako sputavaju decu mamlazi jedni
Umesto da usmeris talentovano dete ti ga poklopis

Moja keva htela da ode i sto ti kazes objasni dzukeli neke stvari ali ja nisam htela....
Ja lepo sledeci put dzukeli prazan papir, pa opet pa opet...sta je ovo veli dobices 1...pa daj 1...jao jaka stvar imati keca :roll: ona u cudu
Sto su prazni listovi
Pa zato sto vi tvrdite da ja ne crtam nego moja mama, zloupotrebljavate informaciju upisanu u dnevniku o zanimanju roditelja, posto to tvrdite ja da vam vise crtam necu, jer nema poente, a mamu ziga nesto ruka pa ne moze umesto mene, tako da cete dobijati prazne papire
Jao sou
Al sam znala da imam ledja u vidu muzicarke i razredne, kad je ova iznela na sednici sta se desava ove dve skocile na nju ostavi to dete je talenat, slala radove kojekude, sto je sputavas bla bla, pojedose je zivu
Nikad mi vise rec nije rekla
Onda je napokon u 7.razredu otisla u penziju, doso neki lik opusten crtanje zezanje, kacio mi radove kojekude....

A za srpski sam stvarno duduk za pisanje bila.... ja mogu usmeno da lupetam, ali da napisem tesko....blenem u papiri praznina.....par puta to keva kao mi pise ja prepravim i onda kazem ma zajebi ovo, nema svrhe, i retko sam pisala, redjala 1 za domaci :zkez: pa hbg ne mogu bas za sve da budem talanat jelte :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back