Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam.muz smatra da sam trebala da zakocim.dete od 7 god mi je islo u susret na bajsu na sirokoj biciklistickoj traci.tek je siroce naucio da vozi :).ispred mene mu je naglo skrenuo bajs na moju stranu,mislila sam da cu uspeti da prodjem iza njega,nisam ni stigla da razmislim da kocim i udarila sam u brzini u njegov zadnji tocak.tek uvece me je uhvatio takav strah,zamisli da je detetu nesto falilo,nema veze sto nisam bila kriva,ja ne znam kako bih to podnela.jutros me je sve jako jako bolelo,sad sam ok,prolazi
Ja ne znam sta je sa tom gradskom decom.
7 godina i uci da vozi bajs.
Evo bratov mali od 8 ne zna, ja ga ucim. Vozaju ga na pomocnim. Strasno...
Moji su sa 3 i 5 naucili. A u komsiluku imamo malog koji ima 3 godine i vozi bajs vec pola godine. Njega kad vidim ja se rasplinem od miline, najmanji moguci bajs na svetu i on koji pici kao sveti Ilija na njemu... :heart2:

Ps. I ja sam to isto gradsko dete koje je ucilo da vozi bajs od 7-8 godina... sramota... sta su ti roditelji radili svo vreme... sad cu da ih pitam :lol:
Najsmesniji je moj tata,na psu rana,na psu i zarasla,proci ce.pa onda,ma ajde bre,ti si mlada(a pala sam ko vreca kostiju) to ce da zaraste za cas posla.a onda,daj bobiju da ti olize rane,tako je meni moj bobi(pre 75 god) izlecio bradavicu na ruci
Tako i mi svi govorimo :lol:
Na psu rana na psu i zaraslo :heart:

Tema:
Rucali pa sam sela da odmorim par minuta.
Sa decom od jutros. Moj sin je najzivahniji, to je uvek puno nekih ideja... samo skakanje vristanje trcanje dernjava... :aha: njih troje ce mi mozak popiti... al sam prepustila muzu da pizdi :lol:
Bazen im je napunjen, milion puta su pitali A kada cemo da se kupamo? Uffff... moj mozak je kasa
Kaša!!
Ovo ni tri sexa ne lece :malav:
Sutra idem na posao

Ja ne znam sta je sa tom gradskom decom.
7 godina i uci da vozi bajs.
Evo bratov mali od 8 ne zna, ja ga ucim. Vozaju ga na pomocnim. Strasno...
Moji su sa 3 i 5 naucili. A u komsiluku imamo malog koji ima 3 godine i vozi bajs vec pola godine. Njega kad vidim ja se rasplinem od miline, najmanji moguci bajs na svetu i on koji pici kao sveti Ilija na njemu... :heart2:

Ps. I ja sam to isto gradsko dete koje je ucilo da vozi bajs od 7-8 godina... sramota... sta su ti roditelji radili svo vreme... sad cu da ih pitam :lol:

Tako i mi svi govorimo :lol:
Na psu rana na psu i zaraslo :heart:
Nisu sva gradska deca ista.i moj mladji je sa tri jurio na dva tocka.starijeg smo i sa pet pridrzavali,on se bojao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back