- Poruka
- 29.459
То ти је исто што и андрак.
meni su kad sma bila dete cesto govorili - koji ti je andrak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То ти је исто што и андрак.
daaa, moja mama je tako govorilaPostoji i picaboca, kao izraz za neku sitnu nezgodaciju. A koriste je i za ulickanog muškarca.![]()
А мени бакина рођена сестра, када превршим сваку меру- је.бо те онај ко те мени даоmeni su kad sma bila dete cesto govorili - koji ti je andrak.![]()
Onda ti je to nesto akutno, lako resivo, superA čuj, uspela sam sa 2,9 da dignem na 10,1.
Sad još samo depoe da mu popunim, pošto mi je feritin od poželjnih 30 jedva 13![]()
ФићфирићPostoji i picaboca, kao izraz za neku sitnu nezgodaciju. A koriste je i za ulickanog muškarca.![]()
А мени бакина рођена сестра, када превршим сваку меру- је.бо те онај ко те мени дао![]()
Nije tacno.Не претеруј, каква кацига за бициклисте, довољно је да гледају испред себе.
Nije tacno.
Necu.Онда стави кацигу и кад одеш у шетњу, ко зна шта може да се деси.
А, не, тај није само улицкан, него и лакомислен, а за такве је више израз ветрушкаФићфирић
А, не, тај није само улицкан, него и лакомислен, а за такве је више израз ветрушка![]()
Не ветропир, ветрушка...птица, лепа, али мала и лака, па лети како ветар дуваza ficfirica ja znam da je samo ulickan, a vetropir je to drugo.![]()
Не ветропир, ветрушка...птица, лепа, али мала и лака, па лети како ветар дува![]()
Нееее, они су само мутавиja znam samo za izraz vetropir, a te koji lete kako vetar duva zovemo tuta bugari.![]()
Moja baka je sivu boju zvala "mis prdi boja"mnogo mi je to slatko bilo, pa i ja koristim
Ne znam odakle joj ta fora
Некада давно, преко 7 гора, преко 7 мора, живео неки Тута Бугарин, а био много мутавi nikad mi nije bilo jasno zasto tuta. a tuta kolko znam je nosa....imamo bas zaheban jezik.![]()
Нееее, они су само мутави![]()
О, па превртљиви стварно јесу.a kod mene su to prevrtljivi ko bugari tjah tute bugari.![]()
zabole me za aleksu.Био је један Алекса у паркићу, тотално презаштићено дете. Једини носио кацигу. Није потребно рећи да је био предмет спрдње.