Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
te ponike su zlo...imale su neki gadan sistem kocenja, bese okrene s epedala unazad ili tako nesto. :lol:
Da, zajeban za kocenje uzasno
I celave gume sa malim precnikom, deca su se lomatala u njima, kod mene u drustvu dosta njih je imalo poniku, vecito su padali, hbg to su mogli da kupe 90ih...jedan decak je cak i poginuo na njoj

Ja sam bmx furala razne modele, to je bajs nad bajsevima, metal sine, jacina, tezina, debele gume

I celave gume sa malim precnikom, deca su se lomatala u njima, kod mene u drustvu dosta njih je imalo poniku, vecito su padali, hbg to su mogli da kupe 90ih...jedan decak je cak i poginuo na njoj

Ja sam bmx furala razne modele, to je bajs nad bajsevima, metal sine, jacina, tezina, debele gume
Taj bajs o kome ti pričaš se pojavio kad sam ja već Isla u srednju čini mi se, morali smo mi koji smo se ranije rodili nešto da vozimo.

ja sma pomiku dobila 80ih dok je bilo para i para.....:lol: tad si mogla da dobijes ili poniku ili bemiks, ja eto nisam imala srece. :mrgreen: moji istripovali da je ponike bezbednija, secam se da je moja mama nesto trabunjala o opasnostima bemiksa. :rotf:

ja sma pomiku dobila 80ih dok je bilo para i para.....:lol: tad si mogla da dobijes ili poniku ili bemiks, ja eto nisam imala srece. :mrgreen: moji istripovali da je ponike bezbednija, secam se da je moja mama nesto trabunjala o opasnostima bemiksa. :rotf:

Isto.
Poniku dobila '88., za polazak u školu.
Plus je bio komentar, kakav je to bicikl (bmx) bez blatobrana :lol:

Што се других вештина тиче, главна фора је била искочити из љуљашке у пуном залету.

Или висити главом на доле на пењалици.

Apsolutno, pa ko dalje pobednik.
Pre jedno dve godine sam se spuštala na tobogan, da li treba da naglasim da sam odletela jedno 5 metara, o prizemljenju da ni ne počinjem :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back