86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Зависи, углавном кувам велики лонац јер ставим и месо и кости и поврће, па тако- кк.kasicicu ili manje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зависи, углавном кувам велики лонац јер ставим и месо и кости и поврће, па тако- кк.kasicicu ili manje?
ja to zovem one kurcaboce![]()
a mene na gunje to gornjak mene ubije u pojam...zar nije jednostavnije reci teksas jakna?
meni to zvuci ko brushalter.![]()
hvala, i moja mama je stavljala ali nikad nisam znala koliko i kadaЗависи, углавном кувам велики лонац јер ставим и месо и кости и поврће, па тако- кк.
a mene na gunj
i uvek sam se pitala zasto onda farmerke ne zovu donjak![]()
Zato što osim pantalona postoje i suknje od teksasa, pa bi bilo brkanja pojmova.a mene na gunj
i uvek sam se pitala zasto onda farmerke ne zovu donjak![]()
Pa valjda pijes neke suplemente???
da, a vojvodjanima je samo teksas jakna gornjakpa da...nikako ne mogu da skontam sto je bas teksas jakna gornjak.
mada ne kazu to samo u vojvodini, drugarica iz brusa isto kaze gornjak za jakne, ali mislim da se ne odnosi samo na teksas jaknu.
Ако нешто убодем као бака, онда су то супа и парадајз сос. Остало радим по свом. Али ово баш волим њеноhvala, i moja mama je stavljala ali nikad nisam znala koliko i kada
pa sta, moze donjak za suknju a donjak sa nogavicama za farmericeZato što osim pantalona postoje i suknje od teksasa, pa bi bilo brkanja pojmova.))) A kod gornjaka se zna, podrazumeva se da je jakna u pitanju, uniseks komad odeće.
![]()
Gornjak je manastir!Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Сарма без претходног пржења меса
Бећар паприкаш са јајетом
Сутлијаш без воде, само млеко
Горњак је тексас јакна
Шта још!?![]()
Da kapiram zajebano je gvizdje za zeki ...zeki ahahahaNe pijem.
Nema šanse da mi žeki podnese išta od toga.
Mislim da bih lakše svarila wartburga nego bilo koji suplement, a nije da nisam probala
I ferrimore i feroglobin i NW Fe+C i jok, tako da se držim prirode, ća da radim.
Ni C ne podnosim, jedino solgarov mogu neko vreme.
Ijao, ako je neka dobra drugarica pa joj prekines lanac...mene to nervira kao i ona lačnana pisma i mejlovi. zapravo, ista je stvar, ide jedna cirkularna poruka na osnovu ti koje kao prihvataš izazov. ja sam iskulirala, baš me to nervira![]()
Околотрбушнипанталодржачpa sta, moze donjak za suknju a donjak sa nogavicama za farmerice
pa sta, moze donjak za suknju a donjak sa nogavicama za farmerice
Da kapiram zajebano je gvizdje za zeki ...zeki ahahaha
Injekcije?? Sto ti ne daju to
Ako je opsta netolerancija na suplemente onda nista, ali moja koleginica ne podnosi nista za gvozdje sa naseg trzista I kada god ode u Grcku kupi tamo njihov. Nikakav problem joj ne izaziva.Ne pijem.
Mislim da bih lakše svarila wartburga nego bilo koji suplement, a nije da nisam probala
I ferrimore i feroglobin i NW Fe+C i jok, tako da se držim prirode, ća da radim.
Radi dz mozes ici ako nemas siptome koviljkeA ko će ih znati
Manjak sam ustanovila ono kad sam imala koviljku (ili ja mislim da sam je imalau februaru).
Onda je sve prestalo da radi i evo još nije profunkcionisalo, tako da...
Sam svoj majstor, srećom pa sam vet, uvek mi ostaje gvožđe za prasiće![]()
Ne pijem.
Radi dz mozes ici ako nemas siptome koviljke
Nama ovde mere temp na ulazu, ako prodjes kerbera sa toplomerom ides unutra i rade
Idi nemoj se zezati, trazi injekcije
Ne mozes deficit nadoknaditi koprivom socivom i biftekom.... ne zajebavaj
То ти је исто што и андрак.cula sma tu rec kurcaboca, ali ne secam se sta je bilo u pitanju.