Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pijem.
Nema šanse da mi žeki podnese išta od toga.
Mislim da bih lakše svarila wartburga nego bilo koji suplement, a nije da nisam probala :lol:
I ferrimore i feroglobin i NW Fe+C i jok, tako da se držim prirode, ća da radim.
Ni C ne podnosim, jedino solgarov mogu neko vreme.
Da kapiram zajebano je gvizdje za zeki ...zeki ahahaha
Injekcije?? Sto ti ne daju to

mene to nervira kao i ona lačnana pisma i mejlovi. zapravo, ista je stvar, ide jedna cirkularna poruka na osnovu ti koje kao prihvataš izazov. ja sam iskulirala, baš me to nervira :roll:
Ijao, ako je neka dobra drugarica pa joj prekines lanac...
Od tih serovanih gluposti jednom zamalo da padnem sa stolice kad sam na fejsu vidjela na nekoj ruza/srca/bogorodica fotki ide tekst na fazon, majka je jedna, ako volite svoju majku napisite amin...I neka moja stara baba tetka odgovara AMIN

Ne pijem.
Mislim da bih lakše svarila wartburga nego bilo koji suplement, a nije da nisam probala :lol:
I ferrimore i feroglobin i NW Fe+C i jok, tako da se držim prirode, ća da radim.
Ako je opsta netolerancija na suplemente onda nista, ali moja koleginica ne podnosi nista za gvozdje sa naseg trzista I kada god ode u Grcku kupi tamo njihov. Nikakav problem joj ne izaziva.
Sad tesko da mozes ista po tom pitanju da uradis, al ako se zadesis u grckoj, mozda da probas. Ja ti do tada mozda nabavim koji tacno je bio u pitanju posto sam joj I ja donosila.

A ko će ih znati :lol:
Manjak sam ustanovila ono kad sam imala koviljku (ili ja mislim da sam je imala :mrgreen: u februaru).
Onda je sve prestalo da radi i evo još nije profunkcionisalo, tako da...
Sam svoj majstor, srećom pa sam vet, uvek mi ostaje gvožđe za prasiće :lol:
Radi dz mozes ici ako nemas siptome koviljke
Nama ovde mere temp na ulazu, ako prodjes kerbera sa toplomerom ides unutra i rade
Idi nemoj se zezati, trazi injekcije
Ne mozes deficit nadoknaditi koprivom socivom i biftekom.... ne zajebavaj

Ne pijem.
IMG_20200728_142633.jpg

:rumenko:

Radi dz mozes ici ako nemas siptome koviljke
Nama ovde mere temp na ulazu, ako prodjes kerbera sa toplomerom ides unutra i rade
Idi nemoj se zezati, trazi injekcije
Ne mozes deficit nadoknaditi koprivom socivom i biftekom.... ne zajebavaj

A čuj, uspela sam sa 2,9 da dignem na 10,1.
Sad još samo depoe da mu popunim, pošto mi je feritin od poželjnih 30 jedva 13 :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back