smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Кад мало боље размислим, можда је и боље што немамо бициклистичке стазе...довољни су нам Мађари.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кад мало боље размислим, можда је и боље што немамо бициклистичке стазе...довољни су нам Мађари.
Nisam.muz smatra da sam trebala da zakocim.dete od 7 god mi je islo u susret na bajsu na sirokoj biciklistickoj traci.tek je siroce naucio da vozi.ispred mene mu je naglo skrenuo bajs na moju stranu,mislila sam da cu uspeti da prodjem iza njega,nisam ni stigla da razmislim da kocim i udarila sam u brzini u njegov zadnji tocak.tek uvece me je uhvatio takav strah,zamisli da je detetu nesto falilo,nema veze sto nisam bila kriva,ja ne znam kako bih to podnela.jutros me je sve jako jako bolelo,sad sam ok,prolazi
Па, дипке...боуже, свашта
Semenke od koprive pomešane sa malo meda, ili čaj, kapi od koprive će ti lepo popraviti to gvožđeDve dobre vesti, mama se seća asfalta koji je leteo ka njoj, ipak se ispostavilo da je malo izvrnucnula nogu.
Druga, gvožđe mi je na donjoj granici, vuhu! al je feritin očajan, znači nastavljam sa intenzivnim tovom kupinama i borovnicama![]()
Zbog korone nenormalno ljudi vozi bajseve( ili ja samo nikad nisam leti tu pa ne znam) to su cele porodice u voznji,deca od 4 god na dva tocka uredno voze na traci,sve lepo idu i na semafore.nema sanse da sve vreme stajem ili kocim,to bi bilo non stop
Semenke od koprive pomešane sa malo meda, ili čaj, kapi od koprive će ti lepo popraviti to gvožđe
Па, дипке...боуже, свашта![]()
Jesi inace imala taj problem ili je to nesto novo? Ja kad nisam mogla tako onda sam uzimala ferum tablete, ukusne su, zvaću se, i odlično su mi sredile tada gvožđe. Posle nikad nije padalo? Jesi bila kod endokrinologa?Od februara dižem gvožđe, koprivom između ostalog, prilično traljavo, al ide.
Sto gledas te glupostijao a još kad pročitam propratni tekst, pa još na engleskom i sve one floskule o podržavanju all those brave and beautiful women out there, itd.![]()
Pa valjda pijes neke suplemente???Od februara dižem gvožđe, koprivom između ostalog, prilično traljavo, al ide.
Nikad nisam cula za njega.sad vidim da je iz cerevica bio,to je 15 min od ledinaca
Ја сам помислила да је базен.
ja to zovem one kurcaboceono sra.nje na dzemperu je kkonacno dobilo naziv.![]()
Supa sa zericom šećera.Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Сарма без претходног пржења меса
Бећар паприкаш са јајетом
Сутлијаш без воде, само млеко
Горњак је тексас јакна
Шта још!?![]()
skandal!Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Горњак је тексас јакна
Шта још!?![]()
ОбавезноSupa sa zericom šećera.![]()
Ставим одмах.taj secer stavljate na pocetku ili kad zakuvavate?
kasicicu ili manje?Ставим одмах.
Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Горњак је тексас јакна
Шта још!?![]()