Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кад мало боље размислим, можда је и боље што немамо бициклистичке стазе...довољни су нам Мађари.
IMG-14a2baafe9f00134bd16087169013c03-V.jpg

Nisam.muz smatra da sam trebala da zakocim.dete od 7 god mi je islo u susret na bajsu na sirokoj biciklistickoj traci.tek je siroce naucio da vozi :).ispred mene mu je naglo skrenuo bajs na moju stranu,mislila sam da cu uspeti da prodjem iza njega,nisam ni stigla da razmislim da kocim i udarila sam u brzini u njegov zadnji tocak.tek uvece me je uhvatio takav strah,zamisli da je detetu nesto falilo,nema veze sto nisam bila kriva,ja ne znam kako bih to podnela.jutros me je sve jako jako bolelo,sad sam ok,prolazi

ja se dece jako plasim kad ih vidim na bajsu i rolerima i uvek sam automatski usporavala kad mi idu u susret. oni jednostavno ne vode racuna i uvek postoji mogucnost da se zakucas.

Zbog korone nenormalno ljudi vozi bajseve( ili ja samo nikad nisam leti tu pa ne znam) to su cele porodice u voznji,deca od 4 god na dva tocka uredno voze na traci,sve lepo idu i na semafore.nema sanse da sve vreme stajem ili kocim,to bi bilo non stop

Zbog korone nenormalno ljudi vozi bajseve( ili ja samo nikad nisam leti tu pa ne znam) to su cele porodice u voznji,deca od 4 god na dva tocka uredno voze na traci,sve lepo idu i na semafore.nema sanse da sve vreme stajem ili kocim,to bi bilo non stop

Pa non stop, da.
Ne kočiš, ali drastično smanjiš brzinu.
Plus silazak sa bajsa zbog raskopanih ulica da bi ga pregurao preko kolovoza (npr. kod manuala na somborskom, gde je usko grlo ionako, pa čekaj da se isprazni, da nema automobila, pa nastavi i tako stalno).
Nije bilo baš tako ranije, ali je bilo.
Ja sam pre deset godina letela sa bajsa zbog motora na biciklističkoj koji nije hteo ni mm da se pomeri, tad sam mislila da svako od nas ima razum i završila, od tad se ponašam kao da živim okružena ludacima, pa mi je lakše.

Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Сарма без претходног пржења меса
Бећар паприкаш са јајетом
Сутлијаш без воде, само млеко
Горњак је тексас јакна
Шта још!? :mrgreen:

Громуљице
Пофезне
Кнедле са шљивама
Сарма без претходног пржења меса
Бећар паприкаш са јајетом
Сутлијаш без воде, само млеко
Горњак је тексас јакна
Шта још!? :mrgreen:

e to gornjak mene ubije u pojam...zar nije jednostavnije reci teksas jakna? :lol:
meni to zvuci ko brushalter. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back