Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno si u pravu. Kod mene iza zgrade, ispod mog prozora je kao mala uličica, kola retko prolaze pa deca boze bicikla, već troje ih je ili zveknulo glavom toliko da se ja trgnem ili slomilo sto ruku, sto nogu. Kacige niko ne nosi, a bicikla su prejaka za njihov uzrast, oni u najgorim godinama.potpuno je nebitni sa kim imas posla
kaciga je obavezna i gotovo
tako se i kasnije stvara odgovoran vozac bajsa, nosice kacigu i kada odraste,to ce mu biti nekako normalno
kao i autosediste
j ne seda na bajs bez kacige i to nije nikakva filozofija, nit on vise postavlja pitanje da li treba i sto treba
jutros imam posla i baš mi je lepo prošlo vreme.
sad malo listam instagram i sve žene okačile crno bele fotografije, kao neka akcija žene podržavaju žene, a niđe veze, važno je da su našle neku lepu fotku i okačile se.
![]()
bože, da li je bitnoУ чему је ствар са тим фотографијама?
Другарица ми шаље снимак како пева у колима, нека апликација шта ли.bože, da li je bitno
bitno je da se nadje dobra fotka, provuče kroz crno beli filter i stavi hešteg na engleskom #womensupportingwomen i #challengeaccepted i slično![]()
mene to nervira kao i ona lačnana pisma i mejlovi. zapravo, ista je stvar, ide jedna cirkularna poruka na osnovu ti koje kao prihvataš izazov. ja sam iskulirala, baš me to nervira![]()
Изигравају кловнове.Људи су постали страшно инфантилни.
Изигравају кловнове.
Уместо интелигентног хумора добијеш нешто попут сцене из лоше комедије када неко падне или га погоде питом у лице.
Другарица ми шаље снимак како пева у колима, нека апликација шта ли.
Жено, имаш 40 а понашаш се као да ти је 14. Знам да сам ја један досадан, надрндан створ/ смор, али то никада разумети нећу.
Nisam.muz smatra da sam trebala da zakocim.dete od 7 god mi je islo u susret na bajsu na sirokoj biciklistickoj traci.tek je siroce naucio da vozismokvo, miruj i leči rane i proći će do ponedeljka ;cmok2:
baš je bio gadan pad, jesi i naglo zakočila pa se prevrnula preko bajsa?
Кад мало боље размислим, можда је и боље што немамо бициклистичке стазе...довољни су нам Мађари.
niko nema sto vi imateКад мало боље размислим, можда је и боље што немамо бициклистичке стазе...довољни су нам Мађари.