Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_2020-07-28-07-56-57-1.png

@Stevcina zabica uocena si :lol: .

potpuno je nebitni sa kim imas posla
kaciga je obavezna i gotovo
tako se i kasnije stvara odgovoran vozac bajsa, nosice kacigu i kada odraste,to ce mu biti nekako normalno
kao i autosediste

j ne seda na bajs bez kacige i to nije nikakva filozofija, nit on vise postavlja pitanje da li treba i sto treba
Potpuno si u pravu. Kod mene iza zgrade, ispod mog prozora je kao mala uličica, kola retko prolaze pa deca boze bicikla, već troje ih je ili zveknulo glavom toliko da se ja trgnem ili slomilo sto ruku, sto nogu. Kacige niko ne nosi, a bicikla su prejaka za njihov uzrast, oni u najgorim godinama.
Tačni mi dodje da idem tamo da im zovem roditelje i da im održim lekciju. Em se klinci izlomiše, em ne mogu više taj stres, svaki dan neko od njih vristi.

bože, da li je bitno :malav:
bitno je da se nadje dobra fotka, provuče kroz crno beli filter i stavi hešteg na engleskom #womensupportingwomen i #challengeaccepted i slično :roll:
Другарица ми шаље снимак како пева у колима, нека апликација шта ли.
Жено, имаш 40 а понашаш се као да ти је 14. Знам да сам ја један досадан, надрндан створ/ смор, али то никада разумети нећу.

Другарица ми шаље снимак како пева у колима, нека апликација шта ли.
Жено, имаш 40 а понашаш се као да ти је 14. Знам да сам ја један досадан, надрндан створ/ смор, али то никада разумети нећу.

Ima duha sa 40,to je divno 💎💎💎💎💎💎💎💎 👏👏👏👏 volim takve osobe,samo neka je veselo.

smokvo, miruj i leči rane i proći će do ponedeljka ;cmok2:
baš je bio gadan pad, jesi i naglo zakočila pa se prevrnula preko bajsa?
Nisam.muz smatra da sam trebala da zakocim.dete od 7 god mi je islo u susret na bajsu na sirokoj biciklistickoj traci.tek je siroce naucio da vozi :).ispred mene mu je naglo skrenuo bajs na moju stranu,mislila sam da cu uspeti da prodjem iza njega,nisam ni stigla da razmislim da kocim i udarila sam u brzini u njegov zadnji tocak.tek uvece me je uhvatio takav strah,zamisli da je detetu nesto falilo,nema veze sto nisam bila kriva,ja ne znam kako bih to podnela.jutros me je sve jako jako bolelo,sad sam ok,prolazi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back