Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To za jedan dan zavrsis. Sutra ujutro na biro, pa pravac tamo gde iverava knjizicu. Znaci ides za Dorcol.
Znam vadila sam ja to bas kad sam operisala dva umnjaka u mazestiku, radila sam neprijavljeno pa sam glumila nezaposlenu, al se ispostavilo dzaba sam se cimala, ne vazi za operacije samo za popravke i klasicna vadjenja :rotf: pa sam platila sve tamo 2x po 5 soma....

Nema veze ici cu da njoj to izvadim nek ima, app, ako ne nema veze....

Znam vadila sam ja to bas kad sam operisala dva umnjaka u mazestiku, radila sam neprijavljeno pa sam glumila nezaposlenu, al se ispostavilo dzaba sam se cimala, ne vazi za operacije samo za popravke i klasicna vadjenja :rotf: pa sam platila sve tamo 2x po 5 soma....

Nema veze ici cu da njoj to izvadim nek ima, app, ako ne nema veze....

mene nisu operisali meni su smao sekli desni onako krvnicki. :mrgreen:

Боље да не кажем шта су мени радили, стругали кост јер ми се све упалило од идиотовог вађења. Пробио ми бушилицом здрав зуб, упала покоснице, болови да се обесиш. И још морала да вадим и тај пробушени зуб.

Боље да не кажем шта су мени радили, стругали кост јер ми се све упалило од идиотовог вађења. Пробио ми бушилицом здрав зуб, упала покоснице, болови да се обесиш. И још морала да вадим и тај пробушени зуб.

u pravu si...bolje da nisma ovo procitala :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back