Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
metlo znaš gde je neurologija, zgrada sa desne strane kad uđeš u dr Subotića, posle onkologije, preko puta ima jedan kao prolaz ulica mala, e tu se nalazi a tu je i dečija stomatologija ...mislim da nisam omašila, ispraviće me devojke ako jesam

tamo blizu maxifacijalne....tamo je orl hirurgija. vikendom se ide na kontrole u maxifacijalnu, kolko se secam.

metlo znaš gde je neurologija, zgrada sa desne strane kad uđeš u dr Subotića, posle onkologije, preko puta ima jedan kao prolaz ulica mala, e tu se nalazi a tu je i dečija stomatologija ...mislim da nisam omašila, ispraviće me devojke ako jesam

Неурологија и дечја неурологија су на крају улице, ово је ближе почетку.

Ja sam skontala ides u paliluski dz, tek sad da pricas za kbc
Hvala

ja sma sad isla kod zubara, ne kod orl hirurga. a prosli put kad sma imala otok, pre par godina isla sam na orl hirurgiju i to su me poslali sa zubnog, cak je i privatni zubar rekoa da sma slucaj za hirurga. pa sma isla u dr subotica...tamo su mi dali anesteziju i sekli desni i ugurali mi neku gazu da s erana ne zatvori, nego da se drenira...vrlo zanimljivo iskustvo :mrgreen:

isla sma na kontrolu svaki drugi dan, a kad je pao vikend kontrola je bila na maxifacijalno, znam da nije bio ulaz za hirurgiju.

eto tako...

ja sma s etad vodila ko nezaposlena, pa mi nista nisu naplatili tamo.

ja sma sad isla kod zubara, ne kod orl hirurga. a prosli put kad sma imala otok, pre par godina isla sam na orl hirurgiju i to su me poslali sa zubnog, cak je i privatni zubar rekoa da sma slucaj za hirurga. pa sma isla u dr subotica...tamo su mi dali anesteziju i sekli desni i ugurali mi neku gazu da s erana ne zatvori, nego da se drenira...vrlo zanimljivo iskustvo :mrgreen:

isla sma na kontrolu svaki drugi dan, a kad je pao vikend kontrola je bila na maxifacijalno, znam da nije bio ulaz za hirurgiju.

eto tako...

ja sma s etad vodila ko nezaposlena, pa mi nista nisu naplatili tamo.
Pa i ona je al nije obnovila "clanstvo" na birou
Videcu da to sredi pa da probamo sto jeftinije da prodjemo
Ako ne nek i naplate jjebo ih ja samo nek spasavaju kad dodje zuta minuta, a doci ce, ova mrdnuti nece dok jedan dan ne ustane naduta, i ja moram da imam spreman plan de da je vodim tad
Hvala vam za info :zag:

ja nisam nikad bila, al poznajem kc đavo ga odneo, tako da da, blizu je

znam i ja klinicki odlicno, ide onkologija van dvorista, pa kad s eodatle udje ide orl hirurgija, neurologija, maxifacijalna...ne znam tracno kojim redom. preko je ona labaratorija, nize poliklinika gde je i ortopedija, a imaju i tu neurologa, pa se ide do druge hirurske, tu je blizu i f odeljenje, gore je i infektivna, preko puta urgentnog je endokrinologija...jao ja to sve zbog keve znala.

Ја знам да сам за ћерку платила 5 сома за вађење умњака, морало је због осталих зуба да се сече и вади.
Tolko sam i ja placala na mazestiku kod cuvenog orl hirurga zivanovica (ili zivkovic :think: ), operaciju vadjenja posto su meni bili u vilici, 5 za jedan 5 za drugi
Privatnici su tada trazili oko 10 po zubu

Pa i ona je al nije obnovila "clanstvo" na birou
Videcu da to sredi pa da probamo sto jeftinije da prodjemo
Ako ne nek i naplate jjebo ih ja samo nek spasavaju kad dodje zuta minuta, a doci ce, ova mrdnuti nece dok jedan dan ne ustane naduta, i ja moram da imam spreman plan de da je vodim tad
Hvala vam za info :zag:

ne treba ti sad biro za overu knjizice, odes pravo u socijalno. msm, ja se sad vodim prkeo firme, kao zaposlena, ali pre nisma bila i bilo je fraj. i neka uzme iz socijalnog potvrdu za besplatno popravljanje zuba ako moze, jer si ti prijavljena na minimalac i tovja primanja nisu dovoljna da vas izdrzavaju, pa kontam da ima pravo i na fraj knjizicu.

ma ajde molim te da placam boga oca zubara, kad ne padoh s astolice sto si napisala da je orl hirurg 100 evra minimum. ja cu na lecenje zuba u dz...pa ako tamo zaskripi onda privatno, a ako uspe neka ga tamo i plombiraju barem cu manje da platim, nego privavatno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back