- Poruka
- 29.459
Ја знам да сам за ћерку платила 5 сома за вађење умњака, морало је због осталих зуба да се сече и вади.
ne znam..mene fraj opravili.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја знам да сам за ћерку платила 5 сома за вађење умњака, морало је због осталих зуба да се сече и вади.
ne znam..mene fraj opravili.
Za overu knjizice ne treba biro, dobija je ona frajne treba ti sad biro za overu knjizice, odes pravo u socijalno. msm, ja se sad vodim prkeo firme, kao zaposlena, ali pre nisma bila i bilo je fraj. i neka uzme iz socijalnog potvrdu za besplatno popravljanje zuba ako moze, jer si ti prijavljena na minimalac i tovja primanja nisu dovoljna da vas izdrzavaju, pa kontam da ima pravo i na fraj knjizicu.
ma ajde molim te da placam boga oca zubara, kad ne padoh s astolice sto si napisala da je orl hirurg 100 evra minimum. ja cu na lecenje zuba u dz...pa ako tamo zaskripi onda privatno, a ako uspe neka ga tamo i plombiraju barem cu manje da platim, nego privavatno.
100e je minimum.operacija ciste
A kod fensi privatnih bude i 150e
Jbg to je ipak hirurg i nije za zezanje da ti neko sece facu, izvini ali nije da ne vredi taj posao toliko para
E sad to sto mi imamo ili nemamo je nas problem....
UpravoЗа јебеног фризера жене дају толико.
Нека спреми паре за сваки случај.
Kako ne mozeTo da...ali sigirnije je tamo,.mogu i penicilin da prepisu ako otekne, privatnik ne moze penicili. Msm nisam ja looda sto sam sad isla kod drzavnog zubara, jer ako se iskomplikuje znam sta cu dalje....plus je meni bilo zgodno i zbog bolovanja, jer sve je u kartonu.
Za overu knjizice ne treba biro, dobija je ona fraj
Ali ima fora potvrda sa biroa o nezaposlenosti sa kojom ides kod zubara besplatno, pitacu ih da li ta potvrda i dalje vazi ili su nesto promenili
Ma iskreno kad krene srranje dal ce da uzme neke pare ili nece uopste zabole me, veci mi je problem kako sve to izvesti...
Ja licno furam privatne zubare, al ona je kao sto sam vec objasnila slucaj za sebe....
Na socijalno nema prava, nisi ugrozen ako zivis sa cerkom u centru bga hbg, ne daju
Jedino da menjamo adrese i sl zajebancije a za 8 soma mesecno mi ne pada na pamet da sad sve menjam....
Kako ne moze
Privatnik moze ti prepise sta oce, odes sa receptom i kupis
Ma cim sam rekla situaciju odma su mi rekli nemoj se ni cimate da probate odbice vasJa sam vec zaboravila kako to ide, znam da sam imala tu potvrdu za zube. A ja sam se vodila kao socijalno ugrozena, jer sam bila prijavljena samo ja u stanu.
Pa tablete breNe.moze.peniciln tjah moze, al ko ce da ti ga da?
Ma cim sam rekla situaciju odma su mi rekli nemoj se ni cimate da probate odbice vas
Da smo postanari onda bi moglo
Ili da ona zivi sama nezavisno sa racunima na svoje ime pa jadna ne moze da ih plati, a ja negde drugde.... to iziskuje toliko drkanje sa birokratijom i placanje poreza na prenos prava i svega da mi stvarno ne pada na pamet da se cimam
Bar da daju neku cifru da kazes znacice nam, za 8 soma stvarno mi ne pada na pamet da pucam par soma e na tu zajebanciju
Pa tablete bre
Ne mora sve u dupe brejuju de je cile da vidi ovu tvoju fiksaciju
Zdravstveno osiguranje je njoj fraj jer me cupa prijava na minimalacJa koliko se secam za zdravstveno osiguranje ti niko ne trazi vrednost stana, vec samo broj clanova u domacinstvu i njijova primanja. Posto si ti zvanicno na minimalcu moze da dobije fraj osiguranje.
Za zube....u pravu si odes na biro prijavis se i uzmes potvrdu neku sa biroa, sa tim ides opet i socijalno, ali ne na salter, nego u kancelariju...ja sam isla u vojvode vuka, jer tako pripadam. Ali se ne secam sta su me pitali u kancelariji, posto kazem meni je i osiguranje bilo fraj, jer sam bila sama prijavljena u stanu.
Zdravstveno osiguranje je njoj fraj jer me cupa prijava na minimalaca i da seplaca platila bih joj, mora knjizicu da ima mao hronicni oacijet, nema zezanja sa time kod mene
Ali pricam ti za socijalnu pomoc, tu ne mozemo da se provucemo, a i realno je da ne moze, nisam se bunila kad su mi tako rekli, pa hbg nije sama gladna bez para, ima ko brine o njoj i naravno da nece da joj daju dodatnu pomoc, ok ne moraju
Ih toliko ima boljih i jacih od njegaMa zahebi tablete...ja sam i prosli put sa otokom dobijala bocu u goozu, bocu penicilina kolko se secam. Penicilin je bog otac za otoke i peezdarije sa zubima. Imam fetis na penicilin
Kako oteknem odma penicilin kao poslednje sredstvo. Ne bih se ja zahebavala sa.privatnim orl hirurzima, nego pravac dr subotica.
E ok sad se kapiramoMa ne socijalnu pomoc, nego papir za besplatno lecenje zuba. Socijalnu pomic nisam ni ja imala, samo su me svrstali u socijalno ugrozene za.knjizicu, vrv su i tvoju mamu tako svrstali, zbog minimalca. Tebi tjah njoj trwba samo papir iz socijalnog da fraj leci zube.
PAAAAAPIRRRR![]()