- Poruka
- 121.725
Da da znam za to bilo je i pre ...Postoji potvrda koju besposlena bica dobijaju da lece besplatno zube. To se uzima tamo gde se iverava i knjizica, samo treba potvrda sa biroa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da znam za to bilo je i pre ...Postoji potvrda koju besposlena bica dobijaju da lece besplatno zube. To se uzima tamo gde se iverava i knjizica, samo treba potvrda sa biroa.
E ok sad se kapiramo
Ako stignem to da joj napravim ok, ako ne nema veze, samo nek oni nas prime bilo kako
Znam vadila sam ja to bas kad sam operisala dva umnjaka u mazestiku, radila sam neprijavljeno pa sam glumila nezaposlenu, al se ispostavilo dzaba sam se cimala, ne vazi za operacije samo za popravke i klasicna vadjenjaTo za jedan dan zavrsis. Sutra ujutro na biro, pa pravac tamo gde iverava knjizicu. Znaci ides za Dorcol.
Dok se skontasmoE tako...konacno.![]()
E a sve bi bilo ok da su ostavili na miru zubara u domu zdravljaKoja јебада бокте...
E a sve bi bilo ok da su ostavili na miru zubara u domu zdravlja
Ovo nije normalno kolko su zakomplikovali da se jjebavamo sad po klinikama
Da, strasnoСад замисли да живиш на неком селу 50 км од првог града и деси ти се то са зубом. Да се обесиш.
Da, strasno
Jos mi iz bga imamo neke opcije
Ovima van je uzas, tamo ti privatnik ne gine u nekom obliznjem gradu
zato su tako i uradiliDa, strasno
Jos mi iz bga imamo neke opcije
Ovima van je uzas, tamo ti privatnik ne gine u nekom obliznjem gradu
Zlozi jesi se zaposlila sad opet?
Znam vadila sam ja to bas kad sam operisala dva umnjaka u mazestiku, radila sam neprijavljeno pa sam glumila nezaposlenu, al se ispostavilo dzaba sam se cimala, ne vazi za operacije samo za popravke i klasicna vadjenjapa sam platila sve tamo 2x po 5 soma....
Nema veze ici cu da njoj to izvadim nek ima, app, ako ne nema veze....
Боље да не кажем шта су мени радили, стругали кост јер ми се све упалило од идиотовог вађења. Пробио ми бушилицом здрав зуб, упала покоснице, болови да се обесиш. И још морала да вадим и тај пробушени зуб.
Doktora Subotica 4 ili 7, ali tu je kad udjem u krug odmah desno zgrada.Ahaa
Ok
Pronjuskacu
u pravu si...bolje da nisma ovo procitala![]()
Aha znaci sad ne radis jel?na kraju nisam ni otisla.![]()
![]()
Aha znaci sad ne radis jel?
E hbg...
Pa jel trazis ili ne?
Treba ti uput već sam ti pisala, ako je hitno primiće vas ali će ti reći da im doneseš uput naknadno, neće vas vratiti.Ma naravno ds cu naci
Samo mi je bilo bitno da saznam da postoji nesto gde moze se upada kao hitan slucaj
Zvacu ih u pon da se raspitam kako funkcionisu birokratski...
Hvala vam zenske![]()
Treba ti uput već sam ti pisala, ako je hitno primiće vas ali će ti reći da im doneseš uput naknadno, neće vas vratiti.
Pa sta mislis kad kazes nisi ni otisla?radim..kako ne radim. jel sma napisala u nekom postu da se sad vodim kao zaposleno bice i da morma da placam i kod drzavnog.