Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ти сељаци одмах ваде, неће да се јебавају. Зато нам је безуб народ.
Nije to bas tako. Doduše moje selo nije pravo selo, ali imaju i u DZ zubara, a i privatne. Recimo tamo je vadjenje zuba kod privatnika 1000,00 plomba isto. Navlaka bila 40€, možda je sad nešto poskupelo. Ide krezub ko se plaši ili nema para za to privatno, a ako nema socijalno

Ништа, намазаћу се мађарском кремом за пецароше.

Lov i ribolov : Szuku krema protiv komaraca Novo 25.06.2020 - ID ...

Pa naravno.ima ljudi koji ce da naprave od tebe dromfulju samo zato sto im se moze.niko nije zasticen
Што је мени сметало када су Д. Кисић почели у почетку да прозивају због фризуре, одеће,... На страну сви они какви су- никакви у том кризним штабу. И да су у реду, опет би је прозивали за то. Јел требало да дође крмељива и чупава?

Како мене киша и грмљавина лети везују за неке лепе тренутке из детињства. Та атмосфера ми је незамењива.
Онај период пред распуст, када се иде и школу, а ко је током године био ОК више нема никакве обавезе, иде да се дружи.
Па када дођем кући, сама, мама још на послу. Пустим омиљену музику отворим врата терасе и гледам завесу пљуска над двориштем. Оним Лунасиним двориштем :heart: :)
Или на селу. Имали смо шпорет на дрва напољу, за печење паприка, кување пекмеза,... Па када се сручи пљусак деда ми у рерну тог шпорета убаци целу главу сунцокрета. И када се испече, као из јастучета вадим семенку по семенку. А осећај као да је распуст трајао 6 месеци, све је некако било дуже, пролазило спорије. Сада дани протутње.

Aaaa
Ono kad si se posvadjala i rece si dala otkaz
Auuu pa sto tako...sad ti je kapiram bas bzv da tamo radis, nije prijatno
Jel ima sad oglasa za neke druge restorane/hotele ili nema uopste zbog ove glupe koviljke???

problem je to moram da cekam jeen da vidim sta ce biti s akoviljkom...da opet ne uvedu neki karantin. kad bih znala da ce da se smiri otisla bih odmah.

ma ne sto je neprijatno, meni nije, nego ja mrzim posao. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back