- Poruka
- 29.459
Pa sta mislis kad kazes nisi ni otisla?
Ja reko mislis na nov posao, odustala od toga....
Super ako radis
pa nisma ni otisla odande....al sma stalno besna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sta mislis kad kazes nisi ni otisla?
Ja reko mislis na nov posao, odustala od toga....
Super ako radis
Ok, moze i ta varijantaTreba ti uput već sam ti pisala, ako je hitno primiće vas ali će ti reći da im doneseš uput naknadno, neće vas vratiti.
Aaaapa nisma ni otisla odande....al sma stalno besna.![]()
Nije to bas tako. Doduše moje selo nije pravo selo, ali imaju i u DZ zubara, a i privatne. Recimo tamo je vadjenje zuba kod privatnika 1000,00 plomba isto. Navlaka bila 40€, možda je sad nešto poskupelo. Ide krezub ko se plaši ili nema para za to privatno, a ako nema socijalnoТи сељаци одмах ваде, неће да се јебавају. Зато нам је безуб народ.
Pa to cisto da znas da možeš uputom to da pokrijes da ne moraš da dajes grdne pare.Ok, moze i ta varijanta
Sve moze samo neka spasavaju ovog mog matorog sismisa kad krene sou
Rogovi ce mi izaci od nje![]()
Stomatolog iz dz ali primaju i uput od izabranog lekara ako on hoce da ga napiše. Tako mi je rečeno na šalteru u dr Subotica. Bila sam tamo 18.maja., ove godine.Ко тачно даје тај упут?
Znaci u nasem slucaju izabrani opsta praksa, jer zubara nemamo, sirimasna smo opstina jbg mukiceStomatolog iz dz ali primaju i uput od izabranog lekara ako on hoce da ga napiše. Tako mi je rečeno na šalteru u dr Subotica. Bila sam tamo 18.maja., ove godine.
To je spas, ja imam i na terasiИмам само на једном прозору, мрзим те мреже.
Kako, a kod mene na Brdu ima,. Ali kažu da im higijena nije na nekom nivouZnaci u nasem slucaju izabrani opsta praksa, jer zubara nemamo, sirimasna smo opstina jbg mukice![]()
Pa naravno.ima ljudi koji ce da naprave od tebe dromfulju samo zato sto im se moze.niko nije zasticen
Што је мени сметало када су Д. Кисић почели у почетку да прозивају због фризуре, одеће,... На страну сви они какви су- никакви у том кризним штабу. И да су у реду, опет би је прозивали за то. Јел требало да дође крмељива и чупава?Pa naravno.ima ljudi koji ce da naprave od tebe dromfulju samo zato sto im se moze.niko nije zasticen
Како мене киша и грмљавина лети везују за неке лепе тренутке из детињства. Та атмосфера ми је незамењива.
Aaaa
Ono kad si se posvadjala i rece si dala otkaz
Auuu pa sto tako...sad ti je kapiram bas bzv da tamo radis, nije prijatno
Jel ima sad oglasa za neke druge restorane/hotele ili nema uopste zbog ove glupe koviljke???
Dobro je da je montaza
Dobro je da je montaza
Mene ne bi cudilo i da nije, da je stvarnoВрло злонамерна, да додам.