- Poruka
- 98.702
zar on nije bio mrsavo dete?Pa i ja sam debela i moj žmu je debeo i mi smo divni, ali ovo je jedna posebna dijagnoza malog, nevoljenog, debelog deteta

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar on nije bio mrsavo dete?Pa i ja sam debela i moj žmu je debeo i mi smo divni, ali ovo je jedna posebna dijagnoza malog, nevoljenog, debelog deteta
Родио се са 1,7 кг како је ономад исправио рођену мајку. Зна он боље од ње колико је имао!zar on nije bio mrsavo dete?![]()
secam se togaРодио се са 1,7 кг како је ономад исправио рођену мајку. Зна он боље од ње колико је имао!
Ретко сам сретала дебеле зле људе. Мршаве, оне спечене, мнооого чешће.
Моја баба је говорила да их то сопствено зло изједа.
А ови надувени од лекова су нека сасвим друга прича.
i moja pok. komsinica...a kako sam bila mrsava ko grana znamo odlicno na koga je tacno mislila dok mi je to pricalaOvo i moj žmu tvrdi![]()
Имају људи и право.Ovo i moj žmu tvrdi![]()
И моја мамаOvo i moj žmu tvrdi![]()
Не говоримо о младим људима, тада смо скоро сви били такви кљештави...него о неким годинама кад властити хедонизам треба да преовлада, а ти си и даље спечен.i moja pok. komsinica...a kako sam bila mrsava ko grana znamo odlicno na koga je tacno mislila dok mi je to pricala![]()
kretenuНе говоримо о младим људима, тада смо скоро сви били такви кљештави...него о неким годинама кад властити хедонизам треба да преовлада, а ти си и даље спечен.
Како сам нас лепо одбранила, властити хедонизам![]()
Е, сад да бришеш оног љутишу.kretenu
meni je mama rekla da kako sam se ''prodobrila'' pocela sam da se gojim...niko ne moze da te userre ko rodjena majka, niko![]()
Ретко сам сретала дебеле зле људе. Мршаве, оне спечене, мнооого чешће.
Моја баба је говорила да их то сопствено зло изједа.
А ови надувени од лекова су нека сасвим друга прича.
Jel si videla samo kako nam je rekla?!?bas sam htela da joj napisem da i mi debeli mozemo biti dobri![]()
Балерине и џокеји су професионално мршави
Када ми бака каже да лепо изгледам знам да морам на дијету.kretenu
meni je mama rekla da kako sam se ''prodobrila'' pocela sam da se gojim...niko ne moze da te userre ko rodjena majka, niko![]()
Isto kao Ceri KisMoram lepu sliku,da vratim balans.
Pogledajte prilog 736422
Moja sveki je rodjeni hedonista.Не говоримо о младим људима, тада смо скоро сви били такви кљештави...него о неким годинама кад властити хедонизам треба да преовлада, а ти си и даље спечен.
Како сам нас лепо одбранила, властити хедонизам![]()
Mene mama od jutros bombarduje sa blic tekstovima kako je sustanje u usima znak da cu ogluveti. Inace me u to ubedjuje od kako mi pisti.kretenu
Zanimljivo je kako se javi snaga za tu pozu.Isto kao Ceri Kis, samo sto ona to radi sa dvojicom, trojicom, pa i vise tipova odjednom.
Pa da, te skini bicarke su ko gudra, zavlacio bi se covek non stop poda njih, ko Drago Torbica pod ladu.![]()
![]()
Zanimljivo je kako se javi snaga za tu pozu.
50 kg nosati tek tako![]()
Sta ti je ljubav![]()