Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ретко сам сретала дебеле зле људе. Мршаве, оне спечене, мнооого чешће.
Моја баба је говорила да их то сопствено зло изједа.
А ови надувени од лекова су нека сасвим друга прича.

i moja pok. komsinica...a kako sam bila mrsava ko grana znamo odlicno na koga je tacno mislila dok mi je to pricala :lol:
Не говоримо о младим људима, тада смо скоро сви били такви кљештави...него о неким годинама кад властити хедонизам треба да преовлада, а ти си и даље спечен.
Како сам нас лепо одбранила, властити хедонизам :rotf:

Не говоримо о младим људима, тада смо скоро сви били такви кљештави...него о неким годинама кад властити хедонизам треба да преовлада, а ти си и даље спечен.
kretenu :lol:

meni je mama rekla da kako sam se ''prodobrila'' pocela sam da se gojim...niko ne moze da te userre ko rodjena majka, niko :lol:

Moram lepu sliku,da vratim balans.
Screenshot_2020-07-23-11-22-10-1.png

meni je mama rekla da kako sam se ''prodobrila'' pocela sam da se gojim...niko ne moze da te userre ko rodjena majka, niko :lol:
Када ми бака каже да лепо изгледам знам да морам на дијету.
А мама, када је изнервирам па хоће да ме увреди каже да сам дебела :lol:
Слегнем раменима- добро, "мршава" :lol:

Moja sveki je rodjeni hedonista.
Sve jede a mrsava kao grana ceo zivot.

Mene mama od jutros bombarduje sa blic tekstovima kako je sustanje u usima znak da cu ogluveti. Inace me u to ubedjuje od kako mi pisti. :zaljubljena: Dete ti ces ogluveti!!!
Niko ne moze da ti stvori paniku ko rodjena majka :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back