Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
uh, meni je od tog cimanja bacakanja unazad stradao nos više puta,
boli i danas kad pipnem kost
boli i danas kad pipnem kost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imate nekad fazu kad treba sve i svašta da uradite, a vi sedite i razmišljate dal biste možda mogli malo da dremnete pre svega?![]()
znaci ubicu teMuhahah![]()
Sismis uzeo na pijaci juce al nije slatka bas, onakoznaci ubicu te
u idei nema u maksiju neke od po 15 kila...tako da nisam uzela lubenicu nego opet tresnje...sutra odoh na pijacu pa nece mene Metla nervirati![]()
kupila sam u nedelju na zelenjaku od jednog dede prelepu...slatka, socna i puca kad zagrizes,sutra idem da ga trazimSismis uzeo na pijaci juce al nije slatka uopste
U radnjama su ogromne
Алергија на шта, сунце?Развлачим се на каучу. Хладим руку под алергијом посудом за лед. Само да се не чешем.
Алергија на шта, сунце?
Аха. Лева рука која је била изложена док смо прелазили понтон на повратку.
Е, бре, какво је ово сунце, спржи часком.Аха. Лева рука која је била изложена док смо прелазили понтон на повратку.
ima ponton do Lida? pa super, bolje nego čamcimaАха. Лева рука која је била изложена док смо прелазили понтон на повратку.
ima ponton do Lida? pa super, bolje nego čamcima
nije bio neko vreme pa se ljudi prevozili čamcima, ribari bili skuplji od taksija,Сваке године је ту.
gledao sam pre negde dokumentarac o vama ljudima s tom alergijom, pojavljuje se onaj holivudski chikica sto se tetke loze na njega. mislim da se zove 'od sumraka do svitanja' ili tako nesto