- Poruka
- 98.702
pa stvarno, ocekivala sam, u najmanju ruku, da ce jos jutros da bude gotovo nekih 200-300 komHajde, hajde, završavaj s tim kolačima, nemoj zaovica da mi čeka![]()

ubice me, znam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa stvarno, ocekivala sam, u najmanju ruku, da ce jos jutros da bude gotovo nekih 200-300 komHajde, hajde, završavaj s tim kolačima, nemoj zaovica da mi čeka![]()

nije, ima vise slojeva, a mekanoAli to ništa ne zaustavlja, skroz je providno.

Kad, bre, ne mogu da stignem od foruma.pa stvarno, ocekivala sam, u najmanju ruku, da ce jos jutros da bude gotovo nekih 200-300 kom :malab:
ubice me, znam![]()

sve te razumemKad, bre, ne mogu da stignem od foruma.![]()

Pa ne znam, viđala sam taj materijal, muslin ga zovu, ali nisam viđala da šiju od toga.nije, ima vise slojeva, a mekano![]()

Ti si moj čovek.sve te razumem![]()

Pu zlotvore! Umetnost se ne stvara na silu.Ja bih joj zabranila i idenje u klonju, pelene nek metne![]()

Tako sam i ja govorila profesorki srpskog za pismene zadatke pa sam ipak keca dobijala za prazan papirPu zlotvore! Umetnost se ne stvara na silu.![]()

E baš neću!Tako sam i ja govorila profesorki srpskog za pismene zadatke pa sam ipak keca dobijala za prazan papir
Znaci sedi jedan i si bez pauze

E baš neću!
Nemoj tri sloja da ti ušijem, pa da vidiš, veštice!![]()

Sad kad kupim sto metara lastiša, može da puca kolko oće.
Dabogda ti gacni lastis puko![]()

Метли онај турски за гаће на маскуSad kad kupim sto metara lastiša, može da puca kolko oće.![]()

Eto, super ideja.Метли онај турски за гаће на маску![]()

de mi je @Regina Mills da provezba govorHoćeš na vezivanje? Plašiš se da ti ne pukne lastiš?Turi vrce da vrzujem ko na ludacku kosulju sto kaze zaba....meni to pase
Ja sad mogu i bez maske, gotova sam ionakode mi je @Regina Mills da provezba govor

Ja se ič ne razumem u materijale, ali čini mi se da je dobar onaj materijal kao za posteljinu jer može se kuva.Ali to ništa ne zaustavlja, skroz je providno.

Hoću. Odmah, čim sredim medenjake za ponedeljak, i dobijem lastiše, ja krećem.Ja se ič ne razumem u materijale, ali čini mi se da je dobar onaj materijal kao za posteljinu jer može se kuvađ\
Iz tog sam razloga za bele maske, ali ovo ti je dobra ideja.
Nadam se da ćeš nas forumaše da proguraš malo preko reda.![]()
Јел има попуст за форумаше, или је цена стандардна, 700 дин.комад?Hoću. Odmah, čim sredim medenjake za ponedeljak, i dobijem lastiše, ja krećem.
Mužu sam od posteljnog platna pravila, ali dezeniranog, kuvala, prala, malo izbledele, ali ništa dramatično. A može i bele. Pravila sam i bele.
Oćeš sve mušterije da mi oteraš?Јел има попуст за форумаше, или је цена стандардна, 700 дин.комад?

А оне са турским ластишем за гаће 650Oćeš sve mušterije da mi oteraš?![]()