Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas tek sad uvode obavezno nošenje maski u prevozu i svim zatvorenim mjestima. Dakle, sve ovo vrijeme se moglo bez maski i sad se sjetili.
Sad treba nekako to zakonski da sprovedu jer bez tog ne mogu kažnjavati, međutim prevoznici i prodavači ne žele da vozači budu odgovorni za sprovođenje, pa je pitanje ko će to kontrolisati.
u Svajcarskoj su uveli tek od proslog ponedeljka i to samo u javnom prevozu

Београд је пун корова, нико га не уништава.
Некада је комунална инсп.давала налог да се уништи амброзија, чак су је и они уништавали кад пријаве грађани.
Сад имају преча посла, да гањају бабе које продају хеклане ствари.

Aj vazi javi ....
Jel sijes takve modele ko hirurske, ili nesto drugo???
Takve sam šila. Te sa Sunđer Bobom moraju tako, da bi imala smisla slika. A probaću i one druge i treće... ;)

@Little Redhead neces valjda da mi meces dupli sloj platna :huh: imaj milosti zeno ja treba da disem u gsp bez klime :pop:
Ti bi jedan samo? Ko moj dragi, ako može samo jedan, jer mora da se nosi na poslu... Dogovorićemo se. Kako ti kažeš, ja bih dva ipak.

Pricamo koleginica i ja, koja je bila bolesna sad ovih dana pa se vratila od pon radi....i kazem joj jao sutra kad ona druga krene da dramosera ima da polude od nje, tako je dramoserala za ovu
Kaze ona jao majkejojga a ona nikako da se razboli i sedi kuci da se odmorimo od nje :rotf:
Kreten :rotf:

• Ironija
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back