Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja najstarija sestra u drugoj godini faksa zajedno sa najboljom drugaricom išla u Slavonski brod, u sam osvit rata, da obiđu njenog momka koji je služio vojsku tamo. Nisu hteli da ih prime u hotel, spavale ispred kasarne u jugu. Da li je mama znala, naravno da ne, došli iz sela u nedelju, pitamo srednju - gde je Vesna, Vesna u Hrvatskoj :lol:
Pa da je ubiješ da znaš zašto si je ubio a ne da pogine zbog gluposti.

Ja hocu samo da kazem,svaki put kada sam osecala da nesto nije u redu,nije bilo u redu.
Zurke gde se skupljaju imucnija deca su uvek puna trave,retko ko odbije,bar u mladjim godinama.koliko mi sin kaze,vecina posle godinu ,dve prekine.
Kvinsi,ako ti je sumnjivo,imas test iz apoteke,ima na 5 i 10 supstanci.nek da urin i sami uradite test
Mi smo skoro odneli u laboratoriju,samo je trava pozitivna
Neko ce reci,sta ce ti test,ako poznajes svoje dete,videces razliku.razliku vidis kod pubertetlije,odjednom imas drugo dete,ali mi promenu sa travom nismo videli.cak je ni sad ne vidimo.a kao kobci smo
I ocene nisu merilo .milosev drug koji je u srednjoj bio jaci vrlodobras,sada je na budzetu na drugoj god informatike je celu srednju prodavao i konzumirao travu.znaci ako sumnjas bilo sta,pusti price onih koji kazu to je povredjivanje privatnosti,ja nisam nikad,moja mama mene nije nikad...svako dete je razlicito i svi se mi borimo za svoju decu
Sigurna sam da je tvoj klinac super,ali uvek prati svoj osecaj

Зар ниси видела те људе на родитељском?
jedno je videti te ljude dva puta u zivotu, a drugo je poznavati ih.
hvala svima sto ste se angazovali, najbolji ste :heart:
sve ovo sto vi svi govorite iz razlictih uglova ja znam. imam i sebe kao primer muljanja i laganja u srednjoj skoli, pogotovu sto sam ja bila sama u bg od drugog razreda srednje, moji u krajini u ratnom stanju, nema telefona, nema nista. probala sam svasta :zper:, radila razne gluposti, al sto kaze smokva to proslo za godinu, dve. po ocenama nikad niko nista nije mogao da primeti, strejt odlikas do kraja.lunja me podsetila, posle prve godine fakulteta sam na more otisla sa drugaricama, pa nastavila kod decka u makedoniju, moji pojma nisu imali.sestra me pokrivala, jedan dan zove ona iz herceg novog iz poste u nase ime, pa zove mene da prepirca, onda sledeci dan zovem ja i njoj prepricavam :lol: zajedno smo se naravno vratile kuci, nikad nisu saznali :sad2: :lol:
mog sina je pubertet strefio odjednom i to sve odjednom i cela promena je dosla naglo, tako da sam bila kao nepripremljena, pa je mozda ovo moje ponasanje i neverica posledica toga. meni nije problem ni izlazanje, ni vracanje kuci cvrcnut (bio je na najmanje 50 punoletstava ove godine, sa svakog se vratio pripit, uvek pristojno uspravan na nogama :malav:, jos malo popricamo dok ja kao ustanem u wc i gledam mu zenice :lol:), samo se plasim raznih drugih supstanci koje su vrlo jefitne i dostupne. ne znam to drustvo i ne znam u kom su fazonu. generalno mu verujem i vidim da je relativno racionalan i pametan, puno smo mu pricali o svemu, aktivan je sportista...ali se plasim, i to je prirodno. i meni preostaje da mantram "proci ce" (valjda :malav:)

Ovo i ja mislim. Kako da mu kažeš da hoćeš da se testira, zbog čega. :(
Nemam šta pametno da kažem, nisam nikada bila u situaciji da ih kontrolišem. Ja kod moje dece nisam primetila pubertet, sem što je Dušana u VII razredu prestala da interesuje škola. Pa je ta dva razreda bio vrlo dobar, pa u srednjoj opet odličan. Imala sam sreće sa decom, to je jedino što mogu da kažem.

Al to sve mora da se desi, testiraš svoje granice, upoznaješ sebe, rasteš i jačaš i postaješ najbolja verzija sebe vremenom.
Ja još nisam došla dotle, kad stignem javiću vam :lol:
И лоша искуства нас обликују. Неко пропадне, неко ојача. Кога ојачају, њега и пролепшају. Духовно а самим тим и физички. Све је то део живота.

Moja najstarija sestra u drugoj godini faksa zajedno sa najboljom drugaricom išla u Slavonski brod, u sam osvit rata, da obiđu njenog momka koji je služio vojsku tamo. Nisu hteli da ih prime u hotel, spavale ispred kasarne u jugu. Da li je mama znala, naravno da ne, došli iz sela u nedelju, pitamo srednju - gde je Vesna, Vesna u Hrvatskoj :lol:
Pa da je ubiješ da znaš zašto si je ubio a ne da pogine zbog gluposti.
Моја мама у 21. на мору упознала Мишела, Италијана. Леп као насликан, има још његову слику у оној купусари- кутији где се све чувају без реда. А она природна плавуша, коса до струка, лепе ноге, њему очи на федере.
Дописивали се неко време, она у међувремену добије ишијас и заврши у болници. Када је изашла пресече. Иде у Италију, нико да не зна :lol:
Oн негде из околине Венеције, правио јој пасте и возао каналом али ништа више. Признала му да је невина и било му жао да је дира :lol:

A мој сан ноћас... Најгори. Дете. Њему сам продужила живот, тако кажу. Али себи скратила бар деценију.
Као у школи добили сви, на нивоу целе школе да пишу састав, политички став о тренутној ситуацији.
И чији им није ишао у прилог, покупили децу и трпали их у неке џиновске машине за веш из којих се никада више нису вратили.
Наравно да је мој филозоф био међу њима.
Људи, распала сам се.
Мислила сам да га задржим за себе, али ми лакше да га испљунем.

mislim da je uzeti urin tinejdzeru na analizu bez nekog valjanog razloga, a kooliko kontam kvinsi ga nema, los potez
Ako oni umeju da muljaju,umemo i mi! Uvek moze da se kaze da su bile promoterke na poslu,da su podelile testove,da smo se mi koleginice dogovorile da cemo da isprobamo na deci da l to radi( necu valjda na sebi,kad pijem samo caj u pet ;)
Ili bilo koju drugu belu laz

dan treci kako se budim i zaspim sa glavoboljom i zivim na brufenima
Ја сам јутрос повраћала. Да ли због силних бруфена од 600 или због сна...
Овај зуб није нормалан. Сада отичу десни око њега. Дала ми је антибиотик. Излудећу. А траје већ 10 и више дана, само се кљукан лековима против болова. Надам се да ће од антибиотика проћи.
Толико се трудим да сачувам своје зубе, сматрам да немају замену.
А гледам ове са урађеним, Боже, да ли им је лакше? Мада није лепше, види се.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back