Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako oni umeju da muljaju,umemo i mi! Uvek moze da se kaze da su bile promoterke na poslu,da su podelile testove,da smo se mi koleginice dogovorile da cemo da isprobamo na deci da l to radi( necu valjda na sebi,kad pijem samo cas u pet ;)
Ili bilo koju drugu belu laz
da je meni ovo mama govorila ja bi joj rekoisprobaj to na mami svojoj :)))
o boze smokvo :)))

Ako oni umeju da muljaju,umemo i mi! Uvek moze da se kaze da su bile promoterke na poslu,da su podelile testove,da smo se mi koleginice dogovorile da cemo da isprobamo na deci da l to radi( necu valjda na sebi,kad pijem samo cas u pet ;)
ja ne bih umela da lazem, rekla bih mu zasto i kakve sumnje imam. ja njega s vremena na vreme pitam, kad kaze da je pio i da ga boli glava ujutro, " jel bilo jos neceg", on uvek prevrne ocima i kao "mamaaa :roll"

Moj stariji sin je isao u privatnu informaticku,mi smo na upisu potpisali dozvolu da ih skola svako malo testira na drogu.i radili su to jednom ili dva puta godisnje u skoli
Ми смо у основној добијали тестове на родитељском. Нисам их употребила. Стоје у ладици, можда је и рок прошао.
Сагласна сам са тобом да сумња никад није без везе. Ако се и испостави да јесте, још боље.

Ја сам јутрос повраћала. Да ли због силних бруфена од 600 или због сна...
Овај зуб није нормалан. Сада отичу десни око њега. Дала ми је антибиотик. Излудећу. А траје већ 10 и више дана, само се кљукан лековима против болова. Надам се да ће од антибиотика проћи.
Толико се трудим да сачувам своје зубе, сматрам да немају замену.
А гледам ове са урађеним, Боже, да ли им је лакше? Мада није лепше, види се.
nesto mi to sumnjivo, ja bi svakako potrazio i drugo misljenje, ne smije toliko dugo da traje

Smoki, prvo ga slazes providno a onda ga nakon toga pritisnes i to sve bez valjanog razloga

Recept kako da ti isklizne iz ruku skroz na skroz
Pa ok,ja sam prosla i prolazim golgotu.recept nemam.samo savet da se ne veruje 100posto nikada.jer neki ce biti otvoreni,a neki nece.neki ce se izvuci sami,a neke cemo cupati godinama
Kad pogledas,mali je procenat problematicne dece.al i to su necija deca
Odoh u lidl.
Meni je ova tema bolna,a opet zivotna i potrebna

Nisam naravno! Ali sam spremna nebo i zemlju da prevrnem da mu pomognem.pa nisam ja bice kako ja kazem ili ,tamo su ti vrata.meni je ovaj sa sise otpao
onda pazi sta radis, nije ni trava toliko strasna ako se ne zloupotrebljava, ako se koristi rekreativno. od kumova je cerka pusila, i oni su to znali ali su kulirali. eno udala se skoro, sve okej. kuma je psiholog baj d vej. bolje biti ukljucen u zivot djeteta u svakom slucaju

Ako oni umeju da muljaju,umemo i mi! Uvek moze da se kaze da su bile promoterke na poslu,da su podelile testove,da smo se mi koleginice dogovorile da cemo da isprobamo na deci da l to radi( necu valjda na sebi,kad pijem samo caj u pet ;)
Ja u tasni stalno nosim onaj test na pet supstanci, jos ga nisam otvorila ali neka zna da mogu kad mi padne na pamet. Bas nesto mislim ovh dana da mi padne na pamet :lol:
U skoli su ih testirali prosle godine, na prepad, rezultati bili porazavajuci. Duvaju na odmoru, najopustenije.
Muz em pita a sta planiras sko bude test pozitivan?
Ja nemam pojma, prvo verovatno da ne verujem jedno vreme a onda da uzmem oklagiju.

Pa ok,ja sam prosla i prolazim golgotu.recept nemam.samo savet da se ne veruje 100posto nikada.jer neki ce biti otvoreni,a neki nece.neki ce se izvuci sami,a neke cemo cupati godinama
Kad pogledas,mali je procenat problematicne dece.al i to su necija deca
Odoh u lidl.
Meni je ova tema bolna,a opet zivotna i potrebna
Ја била пре посла.

Држим фиге свима вама да се то реши.

pa meni su govorili da sam sumnjiv, ali sta su imali od toga.. nista..ja i dalje po svom....
Јесте, зависи од односа.
Оцу мога детета нико није могао ништа. Из Црне реке су га избацили јер им је љуљао ауторитет. Али он је стварно посебна фела. Таквима нема помоћи.
Богу хвала, многима има.

Nisam naravno! Ali sam spremna nebo i zemlju da prevrnem da mu pomognem.pa nisam ja bice kako ja kazem ili ,tamo su ti vrata.meni je ovaj sa sise otpao
To I ja kazem, ja sam moju dva puta rodila, necu je sigurno izbacivati iz kuce i kinjiti ali cu podici odmah sve na najvisi nivo. Idemo kod terapeuta malo zajedno pa onda samo ona...tvrdim da se kod posezanja za opijatima najmanje problema upravo nalazi u toj konzumaciji vec su neke stvari ispod mnogo teze...

Јесте, зависи од односа.
Оцу мога детета нико није могао ништа. Из Црне реке су га избацили јер им је љуљао ауторитет. Али он је стварно посебна фела. Таквима нема помоћи.
Богу хвала, многима има.
:)))))
zasu, znaci mali je filozof na oca? :))))

To I ja kazem, ja sam moju dva puta rodila, necu je sigurno izbacivati iz kuce i kinjiti ali cu podici odmah sve na najvisi nivo. Idemo kod terapeuta malo zajedno pa onda samo ona...tvrdim da se kod posezanja za opijatima najmanje problema upravo nalazi u toj konzumaciji vec su neke stvari ispod mnogo teze...
ja uopste ne vidim problem u rekreativnoj upotrebi opijata :)))
svako mora da ima neki ventil. e sad, ja npr. ne umijem tako pa onda ne smijem nikako...

Ја све могу с мером. Од колача до алкохола. Срећом, нешто теже ме ни не привлачи.
Мада верујем у лечење канабисом.

А што се Црне реке тиче, подржавам оно лопатање. Колико су муке свима око себе нанели, то је ништа. Па ме прогласите вештицом 100 х.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back