Šta trenutno radiš? 13

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo zovi radnju u koju oces da ides (pretpostavljam na adi) pitaj jel ima
Svasta oni izbace na akcijama ali nema u pola radnji....
Tako ja danas htela da kupim bocicu za vodu,pa nema.i objasnjavam sinu,a on ne kapira kakvu bocicu.ja kazem,pa kao one za trcanje.pita,ti hoces da pocnes da trcis??? Ma ne bre! Pa sta ce ti? Pa kad lezim,da imam :rumenko:

Tako ja danas htela da kupim bocicu za vodu,pa nema.i objasnjavam sinu,a on ne kapira kakvu bocicu.ja kazem,pa kao one za trcanje.pita,ti hoces fa pocnes da trcis??? Ma ne bre! Pa sta ce ti? Pa kad lezim,da imam :rumenko:
Sve te razumem :lol: necemo valjda ustajati svaki cas da sipamo u casu pfff :lol:
Ja za to koristim flasiranu vodu, popijem bacim kupim drugu....

Ja sam tako jurila razne akcije za tiramisu i sl kolace i nikad nista ne uvatim vecito nema, malo stave i to se rasproda i cao

Јао, срећица...е, дете ме научило да су тробојне маце скоро увек женкице, ја нисам имала појма.
А ово нисам видела, вероватно сам прескочила као рекламу :rotf:
Што може само да вам служи за похвалу, јелте.

Јао, срећица...е, дете ме научило да су тробојне маце скоро увек женкице, ја нисам имала појма.
А ово нисам видела, вероватно сам прескочила као рекламу :rotf:
Што може само да вам служи за похвалу, јелте.
Nemoj da ti se ponovi :mmmm:
Proci ces ko nasa menadzerka, oce da joj lajkujem objave, moze ako ti lajkujes slike mog deteta, a nije ljubitelj macaka, ali da vis kako lajkuje kad je stisne sluzbena duznost :manikir:
Tako ces i ti da prodjes

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back