smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Al muzu je rod tek 4 avgusta,lezaljka je sakrivena u mom ormanu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De ces sadA ja moram da idem sad kad je najlepše.![]()

Бићемо ми ту и кад се вратиш, не бриниA ja moram da idem sad kad je najlepše.![]()

Е, сад без зезања, што би је враћао, мислиш због тежине?Al muzu je rod tek 4 avgusta,lezaljka je sakrivena u mom ormanu
А мииииDe ces sad
Sedi zabavljaj me umrecu od dosade![]()

Tako ja danas htela da kupim bocicu za vodu,pa nema.i objasnjavam sinu,a on ne kapira kakvu bocicu.ja kazem,pa kao one za trcanje.pita,ti hoces da pocnes da trcis??? Ma ne bre! Pa sta ce ti? Pa kad lezim,da imamPrvo zovi radnju u koju oces da ides (pretpostavljam na adi) pitaj jel ima
Svasta oni izbace na akcijama ali nema u pola radnji....

Preteska i preogromna,ja sam zamislila da je nosi na strandЕ, сад без зезања, што би је враћао, мислиш због тежине?
Sve te razumemTako ja danas htela da kupim bocicu za vodu,pa nema.i objasnjavam sinu,a on ne kapira kakvu bocicu.ja kazem,pa kao one za trcanje.pita,ti hoces fa pocnes da trcis??? Ma ne bre! Pa sta ce ti? Pa kad lezim,da imam![]()
necemo valjda ustajati svaki cas da sipamo u casu pfff
Ja ko siroce,pijem vodu iz flasa od koka koleSve te razumemvoda uz krevet je vrlo bitan faktor....necemo valjda ustajati svaki cas da sipamo u casu pfff
Ja za to koristim flasiranu vodu, popijem bacim kupim drugu....
Ja sam tako jurila razne akcije za tiramisu i sl kolace i nikad nista ne uvatim vecito nema, malo stave i to se rasproda i cao
E u cetvrtak snizene tulumbe,znam da volis.mislim pola kile 245 dinSve te razumemnecemo valjda ustajati svaki cas da sipamo u casu pfff
Ja za to koristim flasiranu vodu, popijem bacim kupim drugu....
Ja sam tako jurila razne akcije za tiramisu i sl kolace i nikad nista ne uvatim vecito nema, malo stave i to se rasproda i cao
I opet ga necu uvatim vrv....E u cetvrtak snizene tulumbe,znam da volis.mislim pola kile 245 din
Pa ako mozes da budes tamo ujutru,biceI opet ga necu uvatim vrv....
Fala ici cu ako idem na arbajt
Ja sam primetila da mi nocu i ujutru kad pijem cesmucu cesce muka nego ako tad pijem flasiranu.... cari gastritisa....tako da sam se jedno zadnje dve god presaltovala na flasiranu pored kreveta, a inace ovako preko dana pijem cesmusuJa ko siroce,pijem vodu iz flasa od koka kole
Е куј те шмиргла ондаК

Ljuta sam nisi mi dala srculence za deteЕ куј те шмиргла ондаК![]()
)kakva jeJa sam danas uzela ogromnu lezaljku muzu za rodjendan,verujem da ce je vratiti,ima 100 kila
Где???Ljuta sam nisi mi dala srculence za dete
()
Na prosloj straniГде???

Ма, мрш, нисам видела, идем сад да бацим погледNa prosloj strani
Evo dete ne moze da zaspi zbog toga o ti dusmanko![]()

Јао, срећица...е, дете ме научило да су тробојне маце скоро увек женкице, ја нисам имала појма.
Nemoj da ti se ponoviЈао, срећица...е, дете ме научило да су тробојне маце скоро увек женкице, ја нисам имала појма.
А ово нисам видела, вероватно сам прескочила као рекламу
Што може само да вам служи за похвалу, јелте.