- Poruka
- 121.775
Doktore pisi sida pisi sta god samo nemoj koviljku da mi zlotvor ne potamani akvarijumМа, није, бре, зезам се...само ми не дирај јато![]()

Nego koliko sad ima zalogaja...ovaj bre ribica u akvarijumu???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doktore pisi sida pisi sta god samo nemoj koviljku da mi zlotvor ne potamani akvarijumМа, није, бре, зезам се...само ми не дирај јато![]()

Doktore pisi sida pisi sta god samo nemoj koviljku da mi zlotvor ne potamani akvarijum
Nego koliko sad ima zalogaja...ovaj bre ribica u akvarijumu???

5
Како, бре, па скоро 2 године их имамо5
Pa ja sam stala kod dve
Otkud sad jos
Pa to je divnooooo![]()

Ja sam danas uzela ogromnu lezaljku muzu za rodjendan,verujem da ce je vratiti,ima 100 kilapretrazivala sam kakva je ponuda visecih lezaljki i sad mi gugl izbaci lidlovu reklamu sa akcijom za njih
izgleda da cu morati u lidl
kad je najmanja guzva?
Ko ima 100 kg, muž ili ležaljka?Ja sam danas uzela ogromnu lezaljku muzu za rodjendan,verujem da ce je vratiti,ima 100 kila
Muz bi se smrtnu uvredio na tvoje pitanjeKo ima 100 kg, muž ili ležaljka?
Dobro, nema veze, ali ko?Muz bi se smrtnu uvredio na tvoje pitanje
Иди шиј маскеDobro, nema veze, ali ko?

Смоквић, што си ти мени данас покисаоMuz bi se smrtnu uvredio na tvoje pitanje

Смеје сеPa lezaljka bre![]()

Ja? Ja sam danas mnogo dobre volje.bas sam raspolozena.ne znam zasto tako delujemСмоквић, што си ти мени данас покисао
Главу горе, биће све ок, шта год да се дешава ...или си већ толико уморна од дежурстава?
Pa kako ja da znam, kad nemam ležaljku a nisam ni muža videla.Pa lezaljka bre![]()

Dobro.
Čekam ovu da kaže u šta će ove medenjake...

Pokazacu ti kasnije muza na staroj lezaljciPa kako ja da znam, kad nemam ležaljku a nisam ni muža videla.![]()
А нову лежаљкуPokazacu ti kasnije muza na staroj lezaljci

Prvo zovi radnju u koju oces da ides (pretpostavljam na adi) pitaj jel imapretrazivala sam kakva je ponuda visecih lezaljki i sad mi gugl izbaci lidlovu reklamu sa akcijom za njih
izgleda da cu morati u lidl
kad je najmanja guzva?