A kod nas ludilo u firmi
Ja sam znala sta ce da bude, jer sam znala sta se sprema
Zmaj je hteo dvema kolegunicama da da otkaz jos zimus, pa kad je krenula korona ajde pustio, greota tad da ih sutne
Sad posto je muka naci posao ajde da ih i dalje ne sutira, ali posto ne moze da ih gleda vise ocima, baci ih na rad od kuce, stavi ih na honorarac, pa kolko uradis tolko para,cenovnik za sve....jer od njihivog cesanja mooda vec su svi dobili rogove
Jednu je sutnuo prosle nedelje (urednicu), danas ovu drugu (svastiku)
Meni je zao obe, zasluzile su, ali ja nikome ne zelim taj stres, danas je svastika izletela placuci vristci na njega, sirota, strasan je to stres, jeste lenja krava, trebao oh je sutnuti jos pre par god realno, ali to ne menja cinjenicu da mi je zao bilo koga da se stresira oko takvih stvari, nije to ni malo prijatno
Mislim nece biti gladne, zaradjivace isto sustinski a mogu i vise ako zapnu, spasila oh je korona definitivnog otkaza jer zna da je sad naci nov posao nemoguce pa mu zao da ih sad bas sutne, kad je video da moze bolje da ih kontrolise u normi kad rade od kuce smislio resenje...odlicno su prosle
Naravno one to tako ne vide, misle da je zlo najvece, nesvesne da su mogle popiti samo nigu u dupe i cao pa gladuj sad....
No dobro....
I naravno znala sam da ce on zbog svega toga biti ovih dana nepodnosljiv, besan, sad se sa svima drka, bljuje vatru.... al dobro prezivecemo i to....
Danas sam opet kicmu ostavila medju hrpom kozmetike