Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kod nas ludilo u firmi
Ja sam znala sta ce da bude, jer sam znala sta se sprema
Zmaj je hteo dvema koleginicama da da otkaz jos zimus, pa kad je krenula korona ajde pustio, greota tad da ih sutne
Sad posto je muka naci posao ajde da ih i dalje ne sutira, ali posto ne moze da ih gleda vise ocima, baci ih na rad od kuce, stavi ih na honorarac, pa kolko uradis tolko para,cenovnik za sve....jer od njihovog cesanja mooda vec su svi dobili rogove
Jednu je sutnuo prosle nedelje (urednicu), danas ovu drugu (svastiku)
Meni je zao obe, zasluzile su, ali ja nikome ne zelim taj stres, danas je svastika izletela placuci vristci na njega, sirota, strasan je to stres, jeste lenja krava, trebao ih je sutnuti jos pre par god realno, ali to ne menja cinjenicu da mi je zao bilo koga da se stresira oko takvih stvari, nije to ni malo prijatno
Mislim nece biti gladne, zaradjivace isto sustinski a mogu i vise ako zapnu, spasila ih je korona definitivnog otkaza jer zna da je sad naci nov posao nemoguce pa mu zao da ih sad bas sutne, kad je video da moze bolje da ih kontrolise u normi kad rade od kuce smislio resenje...odlicno su prosle
Naravno one to tako ne vide, misle da je zlo najvece, nesvesne da su mogle popiti samo nogu u dupe i cao pa gladuj sad....
No dobro....

I naravno znala sam da ce on zbog svega toga biti ovih dana nepodnosljiv, besan, sad se sa svima drka, bljuje vatru.... al dobro prezivecemo i to....:aha:

Danas sam opet kicmu ostavila medju hrpom kozmetike :pljus:

Poslednja izmena:
A kod nas ludilo u firmi
Ja sam znala sta ce da bude, jer sam znala sta se sprema
Zmaj je hteo dvema kolegunicama da da otkaz jos zimus, pa kad je krenula korona ajde pustio, greota tad da ih sutne
Sad posto je muka naci posao ajde da ih i dalje ne sutira, ali posto ne moze da ih gleda vise ocima, baci ih na rad od kuce, stavi ih na honorarac, pa kolko uradis tolko para,cenovnik za sve....jer od njihivog cesanja mooda vec su svi dobili rogove
Jednu je sutnuo prosle nedelje (urednicu), danas ovu drugu (svastiku)
Meni je zao obe, zasluzile su, ali ja nikome ne zelim taj stres, danas je svastika izletela placuci vristci na njega, sirota, strasan je to stres, jeste lenja krava, trebao oh je sutnuti jos pre par god realno, ali to ne menja cinjenicu da mi je zao bilo koga da se stresira oko takvih stvari, nije to ni malo prijatno
Mislim nece biti gladne, zaradjivace isto sustinski a mogu i vise ako zapnu, spasila oh je korona definitivnog otkaza jer zna da je sad naci nov posao nemoguce pa mu zao da ih sad bas sutne, kad je video da moze bolje da ih kontrolise u normi kad rade od kuce smislio resenje...odlicno su prosle
Naravno one to tako ne vide, misle da je zlo najvece, nesvesne da su mogle popiti samo nigu u dupe i cao pa gladuj sad....
No dobro....

I naravno znala sam da ce on zbog svega toga biti ovih dana nepodnosljiv, besan, sad se sa svima drka, bljuje vatru.... al dobro prezivecemo i to....:aha:

Danas sam opet kicmu ostavila medju hrpom kozmetike :pljus:

ja ne znam kako ti uopste radis sa tom kicmom.

msm, ja sam looda...ja ne bih radila jedino da je radijacija tipa cernobilj i slicno. za sve ostalo mozemo da se dogovorimo oko virusa, zemljotresa, vulkanskih erupcija.....:lol:
Nama zmaj nije dao
Ja sam htela da idem u studio, ali on je bio izricito protiv, u fazonu izdrzi radi od kuce pa da posle budes zdrava, bolje tako nego da te lece respiratori bolovanja par meseci lipsem i sl ko ce trazi novog radnika sad :lol:.... i tako sam od kuce ...smor

vama je vrv posao i stao delimicno, zato i niste isli na posao u firmu.
Pa da, klijenti nestali, sad su se vratili navalili ko nezdravi....pa sno radili od kuce samo online deo posla retusiranje, pa smo mogli tako da prezivimo
No ja zbog svog licnog zadovoljstva i boljeg funkcionisanja sam htela da idem u studio tamo to da radim, bolje funkcionisem tako nego se razvlacim od kuce, al nije dao...
Ma dobro, i gore smo preziveli pa cemo i ovo....samo da nas ne ubije korona kako kaze predsednik :rotf:

Pa da, klijenti nestali, sad su se vratili navalili ko nezdravi....pa sno radili od kuce samo online deo posla retusiranje, pa smo mogli tako da prezivimo
No ja zbog svog licnog zadovoljstva i boljeg funkcionisanja sam htela da idem u studio tamo to da radim, bolje funkcionisem tako nego se razvlacim od kuce, al nije dao...
Ma dobro, i gore smo preziveli pa cemo i ovo....samo da nas ne ubije korona kako kaze predsednik :rotf:

ja opet radim sa hranom, jasno je zasto je cvetalo. :lol: tone i tone hrane je isporuceno ybt....

pijem pivicu i pusim cigaricu :))
pokupio malog s posla u 3, sjeli na bajk i lagano po parkovima. on rucao kod majke, ja nisam stigao nista iako sam napravio, zao mi da bude u kuci a divan dan vani, uostalom ebes moj rucak mator konj... maznuo je cevape za veceru i jogurt :))
ja cu sada nesto vec me nosa hahaha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back