Sta trenutno radis? 12

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni je sve užurbano danas i potpuno van mojih planova i očekivanja za ovaj ponedeljak. iskrsnuli mi nepredviđeni sastanci, morala da pomeram raspored ceo dan, vozim sina u bg i nazad i vratim se na vreme za sastanak, napravim ručak, odem na fudbalski roditeljski. sad mi je još ostao moj trening, al to mi dođe kao razonoda na kraju dana :D

Ja danas 1.000 i koji korak.
Nisam danas za setnje.
Isla sam na posao, odjednom guzva, sutra cu se natrcati a bome i svaki naredni dan...
Babe su hit, u 13h jave dodjite na rucak, danas nisam mogla, dosla kuci, spremila rucak koji se meni jede, svi seli jeli. Bar da mi jave dan ranije... a sve mi se dojelo, nesto mi najvise prija da ja sama kuvam za nas...
ljusa mi skinula posteljinu sa strika :lol:
Pa sam je opet prala i rasirila i sad sedim i gledam da joj se ne desi opet :lol:
Presadila sam neko cvece... jedva nasla vinke danas
A imam jos nesto svasta od cveca u planu... lavanda i zalfija mi lepo mirisu...

ono lidlovanje je najlepsa vest. ali nekako mi nije leglo, nekako je bilo tmurno, lidl je unakazen tjah ogoljen, mnogi rafovi prazni, ko da niko ne stavlja robu. deluje bas praznjikavo. valjda zato sto je predvece. ali i pre sma isla predvece pa nije delovao ogoljen. :confused: mogu da zamislim kako je bilo pocetkom vs, kad je sad tako i bez vs.

ja moram od toga neke poreze da platim. :rotf:
....joj cuti i ja sam danas razmisljala da treba da platim porez za stan, pa vagam da li da dam to odjednom ili da razvlacim do zime.....a treba da idem u SD
kad cu ne znam treba da regulisem neku imovinu jos se na tati vodi, mama to nije na sebe nikad prevela....ima da se zezam garant oko toga...nit znam gde
sve treba da idem niti poznajem grad, nikad nisam bila....bzvz, kad bi mogla sve to dopisno da zavrsim bilo bi najbolje

....joj cuti i ja sam danas razmisljala da treba da platim porez za stan, pa vagam da li da dam to odjednom ili da razvlacim do zime.....a treba da idem u SD
kad cu ne znam treba da regulisem neku imovinu jos se na tati vodi, mama to nije na sebe nikad prevela....ima da se zezam garant oko toga...nit znam gde
sve treba da idem niti poznajem grad, nikad nisam bila....bzvz, kad bi mogla sve to dopisno da zavrsim bilo bi najbolje

meni nista racune ne pominji, ja dok sam menjala posao nisam placa racune, a bila zima i trosila se struja....hohoho :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back