dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
molim moderatore da obrisu post da ne unosim nemirKod zmaja je radilo sve i legle su nam pare
Proveri sa bankom
nisam ubacila poziv na broj, mozda je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
molim moderatore da obrisu post da ne unosim nemirKod zmaja je radilo sve i legle su nam pare
Proveri sa bankom

Dr GrunfNe bi nam bilo dosadno, neki zabavan čovek...
i ja njusim moje deteСин је имао одмор па сео код мене. Загњурила сам нос у његов врат и тако седела неко време. За дивно чудо није се бунио. Сада сам надрогирана![]()

sad trc trc pa visoka travka al' nije zaista bitno pridruzujem se njusenjui ja njusim moje dete
bez obzira na godine, ona ima u sebi onaj miris po kome majke prepoznaju svoju decu

pa naravno kad je bio naseo na fergusonove predictive mathematical models.. al pre pet, sest dana ferguson je kicked out of the game
Covek ne zna sta pricapa naravno kad je bio naseo na fergusonove predictive mathematical models.. al pre pet, sest dana ferguson je kicked out of the game![]()
Radim, kad mi Boris rekao da idem peske na posaotrojo, radiš od kuće?

Covece...
Nou, n agodišnjem sam ove nedelje
Na posao od 18-og.
Evo sedim i čekam da dete vidi rasplet situacije beba svraka ispala iz gnezda i gde su mu roditelji, gde, gde pa da nastavimo dalje![]()

Saosećam. Isto, samo bez šetnje....Kako bijedan dan. Raspolozenje mi je ocajno bez ijednog valjanog razloga.
Izasla malo da se izduvam, do radnje, obisla krug po kraju I vratila se u stanju jos gorem![]()
.Делимо исту муку. Оно што сам мислила да ћу решити ове недеље, а данас договорити, одложено је за следећу и то је упитно. А једва сам овај понедељак дочекала и викенд некако изгурала глумећи да сам ОК. А нисам. Уопште. Имала сам објективно много тежих тренутака у животу, али ово ме убија тако подмукло. Вриштала бих, косу чупала, не знам како да скренем мисли.Kako bijedan dan. Raspolozenje mi je ocajno bez ijednog valjanog razloga.
Izasla malo da se izduvam, do radnje, obisla krug po kraju I vratila se u stanju jos gorem![]()
sklekovi vraca raspolozenjeKako bijedan dan. Raspolozenje mi je ocajno bez ijednog valjanog razloga.