Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ste ljudi, krvni pritisci, sise i dupeta. Odem ja juče rano popodne kolima kod drugara, lepo vreme, sunce... i kad sam krenuo kući počela da pada kiša. Sedam u kola, palim brisače - prc, brisača nema. Skinuli su i onaj sa zadnjeg stakla. Ni na kraj pameti mi nikad nije bilo da se to krade, jer kome trebaju jebeni brisači, al eto... Čuvajte svoje brisače.

Inače trenutno slušam oldskul treš metal

I dalje najjači.

• Haha
Reactions: Red
De ste ljudi, krvni pritisci, sise i dupeta. Odem ja juče rano popodne kolima kod drugara, lepo vreme, sunce... i kad sam krenuo kući počela da pada kiša. Sedam u kola, palim brisače - prc, brisača nema. Skinuli su i onaj sa zadnjeg stakla. Ni na kraj pameti mi nikad nije bilo da se to krade, jer kome trebaju jebeni brisači, al eto... Čuvajte svoje brisače.

Ti I visok i nizak.....medicinski fenomen... (: I možda ne samo medicinski, laki ju
Целог живота имам низак притисак, то најбоље познајем, а кад је мала пре 5 година ишла на операцију осетила сам и шта је висок.
Још нешто?

546286

Целог живота имам низак притисак, то најбоље познајем, а кад је мала пре 5 година ишла на операцију осетила сам и шта је висок.
Још нешто?
Da, pričaj mi šta si još osetila....pre i nakon porođaja...moja žena ima čitavog života izuzetno nizak pritisak i isti je imala i prilikom porođaja....i nakon...

Da, pričaj mi šta si još osetila....pre i nakon porođaja...moja žena ima čitavog života izuzetno nizak pritisak i isti je imala i prilikom porođaja....i nakon...
А шта ти сад осећаш, онако непосредно, пошто видим да посредно све осећаш и знаш.

De ste ljudi, krvni pritisci, sise i dupeta. Odem ja juče rano popodne kolima kod drugara, lepo vreme, sunce... i kad sam krenuo kući počela da pada kiša. Sedam u kola, palim brisače - prc, brisača nema. Skinuli su i onaj sa zadnjeg stakla. Ni na kraj pameti mi nikad nije bilo da se to krade, jer kome trebaju jebeni brisači, al eto... Čuvajte svoje brisače

Nama ukrali antenu sa auta pre neki dan.
I ratkapne, al ok, to su nepune dve nedelje pošto smo ga kupili, ratkapne spadaju u redovno samoposluženje

А шта ти сад осећаш, онако непосредно, пошто видим да посредно све осећаш и знаш.
Što Ša osetjam?

....nisam uopšte o osetjaju besediti počeo ni nastavio, vetj ti,nego o tvojim davanjima uputstava lekarija..ne jednom...
E, Edit...povodom toga osetjam žiganje patke...Ša preporučuješ osim slane supe...okej sise i segz i Ša još?

Poslednja izmena:
Е, сад Муњо, отворено реци шта те жуља, пошто ти ово није први пут да се овако понашаш...није да ме посебно занима, али да бар знам како да се и ја надаље понашам.
Постоји и даље опција игнор, ако те баш толико нервирам, или просто прескочи моје постове, а за жигање патке се обрати својој жени.

Е, сад отворено реци шта те жуља, пошто ти ово није први пут да се овако понашаш...није да ме посебно занима, али да бар знам како да се и ја надаље понашам.
Постоји и даље опција игнор, ако те баш толико нервирам, или просто прескочи моје постове, а за жигање патке се обрати својој жени.
Aj sad ga baš tupiš jadno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back