Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj sad ga baš tupiš jadno...
Не, не, ти ниски ударци испод појаса ти се омакну тако с времена на време, ево и сада, медицински феномен и можда не само то, тупим га јадно, убијам супама, кажи отворено у чему је проблем па да се разилазимо.
Мада, мислим да нема више ни потребе, рекао си сасвим довољно.

Не, не, ти ниски ударци испод појаса ти се омакну тако с времена на време, ево и сада, медицински феномен и можда не само то, тупим га јадно, убијам супама, кажи отворено у чему је проблем па да се разилазимо.
Ma ne, skroz pogrešno...ja na postove i stavove reagujem, ne na osobe....osim na par morona...koje ni ne čitam...jeeee... reko sam za supu i pritisak i nećeš više sa mnom da razgovaras ...ne moraš, eto ti ga ignore...

Ma ne, skroz pogrešno...ja na postove i stavove reagujem, ne na osobe....osim na par morona...koje ni ne čitam...jeeee... reko sam za supu i pritisak i nećeš više sa mnom da razgovaras ...ne moraš, eto ti ga ignore...
Не ради се о томе шта си рекао, него како си рекао...ма, нема везе.

Stvar je u tome da i nema šta naročito da se kaže... Nego tako. Ništa lično. Trućamo, pa kome kako zapadne. Munja je malo na tri ćoška, bar tako zvuči, ko što ja volim da se pravim pametna. :malav:

Ne mogu emoji...pruzam cfet...Al me I zabole ručak ako ne staviš na ignore.
Да сам те ставила на игнор, већ би добио обавештење.
Мени је само једна особа на игнору, јер је озбиљно вређала, видим да је сада само гост...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back