moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Može, Tara (:
E, nemojte da zamenite...i sfe...
E, nemojte da zamenite...i sfe...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ej imam fetis na dupetaMa ajde molim te
Strpljivo cekam da se metla pozali na neki od svojih zdravstvenih problema pa da pocnem pricu o svojoj zadnjici

И јака главобоља сигнализира низак притисак. Јеси појела супу?Imam i ja aparat zbog macora ali vidim sada da nemam one tracice, tjah
Mada pre nesvestice sam imala dva dana bas jake glavobolje, neubicajene jer lek nije delovao ili jeste kratko ali sam kontala da je jaca migrena samo
Udavih vas svojim zdravstvenim stanjem![]()
Pa i visoki isto...sami sve najbolje znamo Ša treba...tu msm i na sebe...ima ko je plaćen što zna, ako zna, a nadamo se da zna..ne mož se samolečimoИ јака главобоља сигнализира низак притисак. Јеси појела супу?
Ја сам и рекла да треба да измери притисак, да провери и да није анемија, али викендом се увек самолечимо до понедељка, јер оно што нам узимају од плате није довољно за дежурства викендом, па мораш на Ургентни или у Хитну. Бар код нас.Pa i visoki isto...sami sve najbolje znamo Ša treba...tu msm i na sebe...ima ko je plaćen što zna, ako zna, a nadamo se da zna..ne mož se samolečimo

Meni se dešava kad dobijem, prvi ili drugi dan, nešto slično. Nije klasična vrtoglavica, da probam da opišem... Kad gledam u jednu tačku, sve oko nje mi treperi. Ako dugo gledam u isto mesto, imam kao neki osećaj propadanja, kao da ću da se onesvestim. Onda popijem nešto kao sok ili kašičicu meda ili čokoladu, nešto baš jako slatko, popijem malo više vode i za oko pola sata se stabilizujem. Dr ginekolog mi je rekao da ako se javlja isključivo povezano sa ciklusom, ima veze sa hormonima i promenom nivoa šećera usled gubitka krvi, tako nešto.. Nisam išla kod dr dalje, ali ti svakako treba da odeš.Prvo sam se bacila na euro krem sinoc, kada je sve krenulo, iako mi se nije jelo slatko uopste ali sam probala
Videcu u apoteci da izmerim i secer i pritisak, ako pre toga ne odem kod dr
Polako, sve dođe na svoje.Живот нам се свео на чекање да прођу тешки периоди, са кратким предасима између...тек колико да дубоко удахнемо и спремимо се за нови.

Dobro bre golube, citas li ti cickove teme i shvatas li da ljudi sa decom ne mogu da podizu pritisak medjusobno tako spontano!Joj ljudi, al sam se najeo mladih krompirića, ispekao punu činiju, odvalih se
Blago Metli, ona će večeras da troši kalorije.
Tara, ugledaj se na Metlaju, do'vati muža nek ti nadruka pritisak. Kad te on preznoji i izazove ti vrtoglavicu taslačenjem, ova ničim izazvana ima da bude k'o rukom odnesena.
Ma, samo ti slušaj Minkine savete o slanim supama.... nećeš videti ni sopstvene desi..hahPa ko se leci na forumu bre
Predji slobidno na metline sesi, sve je ok![]()

Па нема она 200 ако је висок...а и мени се од високог није вртело у глави, само од ниског.I danas je u nekim firmama bio radni dan.
Minka, to je super ako ima visoki...slano i stvrno može da digne krake....
Муњо, то нисам рекла ја него лекари тој жени...морао би њих да питаш зашто.Ma, samo ti slušaj Minkine savete o slanim supama.... nećeš videti ni sopstvene desi..hah
Ko što onomad reče da za zakrčene krvne sudove ne valja izlagati se suncu.....a toplota širi ks
e nek si joj rekoJoj ljudi, al sam se najeo mladih krompirića, ispekao punu činiju, odvalih se
Blago Metli, ona će večeras da troši kalorije.
Tara, ugledaj se na Metlaju, do'vati muža nek ti nadruka pritisak. Kad te on preznoji i izazove ti vrtoglavicu taslačenjem, ova ničim izazvana ima da bude k'o rukom odnesena.

Ja sam primetila da ovi smajlići koji menjaju reputacije ne prikazuju ni deo mogućih raspoloženja. Fali srce, fali psiho smajli, to je bar osnova.Приметила сам да више немамо могућност Одговори на тему уз било који пост, мораш да скролујеш до доле да би одговорио.
Сад можемо да одговарамо само на постове, кад смо негде на врху или на средини странице.
Али, и да похвалим, мени од јутрос Звонце ради...

Ma ništa ja čičkavoj ne verujem kad je sex u pitanju, ona u svakom parnom postu piše kako ima super sex s mužem, a u svim neparnim demonstrira nedoebanost epskih razmera, nekad otvoreno, nekad izmedju redova.Dobro bre golube, citas li ti cickove teme i shvatas li da ljudi sa decom ne mogu da podizu pritisak medjusobno tako spontano!
i iščekivanje dogadjaja
mogu dovoljno da dignu pritisak...И мени фали још њих, а онај са исколаченим срцима ме баш нервира...Ja sam primetila da ovi smajlići koji menjaju reputacije ne prikazuju ni deo mogućih raspoloženja. Fali srce, fali psiho smajli, to je bar osnova.![]()
Ljudima sa decom deca sasvim dovoljno dižu pritisak, ostalo može i to isčekivanje.Ma ništa ja čičkavoj ne verujem kad je sex u pitanju, ona u svakom parnom postu piše kako ima super sex s mužem, a u svim neparnim demonstrira nedoebanost epskih razmera, nekad otvoreno, nekad izmedju redova.
Mislim, kapiram ja da ljudi sa decom nemaju tu spontanost, ali zato imaju mogućnost organizacije. Nekad i sama pripremai iščekivanje dogadjaja
mogu dovoljno da dignu pritisak...

E, kad bi svi slušali golubove mudre savete...e nek si joj reko![]()