Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Pa nije to isto, kad deca dižu pritisak, onda je žena slomljena, a kad ja dižem pritisak, onda ona cvrkuće i leti po kujni.Ljudima sa decom deca sasvim dovoljno dižu pritisak, ostalo može i to isčekivanje.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije to isto, kad deca dižu pritisak, onda je žena slomljena, a kad ja dižem pritisak, onda ona cvrkuće i leti po kujni.Ljudima sa decom deca sasvim dovoljno dižu pritisak, ostalo može i to isčekivanje.![]()
To su propratne nus pojave...Pa nije to isto, kad deca dižu pritisak, onda je žena slomljena, a kad ja dižem pritisak, onda ona cvrkuće i leti po kujni.

Pre konzumiranja svakog leka treba prvo dobro proučiti moguće nuspojave!To su propratne nus pojave...![]()

ptica seralica svasta pametno znaE, kad bi svi slušali golubove mudre savete...

Zna, zna, zna i da pokaže, a ima u svemu tome i ponešto pametno.ptica seralica svasta pametno zna![]()

Buahaha...to to baš i nije za hvalu.Sopstvene sesi svakako tesko vidim![]()
Ti I visok i nizak.....medicinski fenomen... (: I možda ne samo medicinski, laki juПа нема она 200 ако је висок...а и мени се од високог није вртело у глави, само од ниског.
De ste ljudi, krvni pritisci, sise i dupeta. Odem ja juče rano popodne kolima kod drugara, lepo vreme, sunce... i kad sam krenuo kući počela da pada kiša. Sedam u kola, palim brisače - prc, brisača nema. Skinuli su i onaj sa zadnjeg stakla. Ni na kraj pameti mi nikad nije bilo da se to krade, jer kome trebaju jebeni brisači, al eto... Čuvajte svoje brisače.
Целог живота имам низак притисак, то најбоље познајем, а кад је мала пре 5 година ишла на операцију осетила сам и шта је висок.Ti I visok i nizak.....medicinski fenomen... (: I možda ne samo medicinski, laki ju
Da, pričaj mi šta si još osetila....pre i nakon porođaja...moja žena ima čitavog života izuzetno nizak pritisak i isti je imala i prilikom porođaja....i nakon...Целог живота имам низак притисак, то најбоље познајем, а кад је мала пре 5 година ишла на операцију осетила сам и шта је висок.
Још нешто?
А шта ти сад осећаш, онако непосредно, пошто видим да посредно све осећаш и знаш.Da, pričaj mi šta si još osetila....pre i nakon porođaja...moja žena ima čitavog života izuzetno nizak pritisak i isti je imala i prilikom porođaja....i nakon...
oce sa kompa nece preko linka, e svasta, sta ste zajebali
ovo slicica za stugota
De ste ljudi, krvni pritisci, sise i dupeta. Odem ja juče rano popodne kolima kod drugara, lepo vreme, sunce... i kad sam krenuo kući počela da pada kiša. Sedam u kola, palim brisače - prc, brisača nema. Skinuli su i onaj sa zadnjeg stakla. Ni na kraj pameti mi nikad nije bilo da se to krade, jer kome trebaju jebeni brisači, al eto... Čuvajte svoje brisače
А шта ти сад осећаш, онако непосредно, пошто видим да посредно све осећаш и знаш.
Što Ša osetjam?А шта ти сад осећаш, онако непосредно, пошто видим да посредно све осећаш и знаш.
....nisam uopšte o osetjaju besediti počeo ni nastavio, vetj ti,nego o tvojim davanjima uputstava lekarija..ne jednom...
E, Edit...povodom toga osetjam žiganje patke...Ša preporučuješ osim slane supe...okej sise i segz i Ša još?
A sta znam nije meni prioritet na forumu da se hvalimBuahaha...to to baš i nije za hvalu.
To baš i nije neki fenomen. Prilično je česta pojava. Bude jedno, pa okrene drugo.Ti I visok i nizak.....medicinski fenomen... (: I možda ne samo medicinski, laki ju
Aha....I bude ti zlo danima... Ko što se pisalo, ne kažem za nekog posebno.To baš i nije neki fenomen. Prilično je česta pojava. Bude jedno, pa okrene drugo.

Aj sad ga baš tupiš jadno...Е, сад отворено реци шта те жуља, пошто ти ово није први пут да се овако понашаш...није да ме посебно занима, али да бар знам како да се и ја надаље понашам.
Постоји и даље опција игнор, ако те баш толико нервирам, или просто прескочи моје постове, а за жигање патке се обрати својој жени.