gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Imala sam i to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
smatram!Smatraj da smo se dogovorili![]()

ja ću jesti teletinu + kopir ispod sača & kolenicu u sosu od rena
a ja mogu samo da evociram uspomene i da ti zavidim...Djes ti Bambiko, 100 godina te nema na forumuPoranio, zoru prevario!

I kako je bilo ove subote i kakva je ta slobodna zona?Pratim TV Shabazz i uživo prenos
Sve razumem ali detalj o klonji nikako.Evo ja dobro, najela se za ručak, sve po redu sa supom i odmah sam zaglavila na klonji.
Sad kad sam se olakšala, gledam fotke sa raspusta što je puž konačno prebacio na komp i voajerišem ovde.
I smejem se Ljubinki što ima tripove. Mora da je žena imala loše iskustvo, ništa drugo mi ne pije vodu.

Pa hebi ga ja ne dojim, ne perem ručno stolnjake i ne peglam ih, nisam prala kosu, a ni čačkala nos. Pitaju šta radiš, ja napišem. Ti nikad ne ideš na klonju?Sve razumem ali detalj o klonji nikako.
Jel bas moramo to da znamo?
Vrlo senzualno je... budi mastu

Što ne spavaš? Mene standardno mrzi da krenem u ritual u kupatilu.Meni se jezivo vrti u glavi, treci put ustajem da izvucem ves iz masine i vracam se nazad u krevet jedva
Pojma nemam koji mi je :S
Nizak ti pritisak?Meni se jezivo vrti u glavi, treci put ustajem da izvucem ves iz masine i vracam se nazad u krevet jedva
Ni ja nisam nista od navedenog danas radila ...Pa hebi ga ja ne dojim, ne perem ručno stolnjake i ne peglam ih, nisam prala kosu, a ni čačkala nos. Pitaju šta radiš, ja napišem. Ti nikad ne ideš na klonju?
Da nis trudna?Meni se jezivo vrti u glavi, treci put ustajem da izvucem ves iz masine i vracam se nazad u krevet jedva
e citao sam da se to nekad radi u sljiviku ali sam mislio da je to samo legendai nikad ne idem na klonju

Lepo je sto umes da citase citao sam da se to nekad radi u sljiviku ali sam mislio da je to samo legenda![]()