- Poruka
- 63.764
Ја функционишем кад је сунчано, чак и на -20, само да има сунца...Mi smo bili juce u kaficu iako je padala kisa
Кишу и облаке не подносим, мрзим их, а ветар ми у последње време изазива озбиљне вртоглавице.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја функционишем кад је сунчано, чак и на -20, само да има сунца...Mi smo bili juce u kaficu iako je padala kisa
ja ću jesti teletinu + kopir ispod sača & kolenicu u sosu od renaJa čekam da se mali probudi i matori dođe s posla da se ostrvimo na pasulj, gladna sam ko mesožder, za ceo dan sam pojela šaku jagoda, nisam stigla ništa drugo.
Sad su baš lepe, i slatke i mirišljave, ne znam odakle su.
Ја функционишем кад је сунчано, чак и на -20, само да има сунца...
Кишу и облаке не подносим, мрзим их, а ветар ми у последње време изазива озбиљне вртоглавице.

Мој свекар би ти сад рекао, будало, једи кад си гладна, не чекај никога, мајци је потребна снага...а ја и даље чекам да једемо сви заједно. Мада мислим да је он у праву, мајци са малим дететом треба снага.Ja čekam da se mali probudi i matori dođe s posla da se ostrvimo na pasulj, gladna sam ko mesožder, za ceo dan sam pojela šaku jagoda, nisam stigla ništa drugo.
Sad su baš lepe, i slatke i mirišljave, ne znam odakle su.
japi kako stojiš energetski, smije li muž na te?![]()

Мој свекар би ти сад рекао, будало, једи кад си гладна, не чекај никога, мајци је потребна снага...а ја и даље чекам да једемо сви заједно. Мада мислим да је он у праву, мајци са малим дететом треба снага.

Smatraj da smo se dogovoriliTi bi mogla da dodješ da mi pokažeš kako se pere veš, umesto što mi sipaš so na ranu pečalbarsku i praviš mi zazubice.
I da doneseš koju krempitu, ne valja u goste ići praznih ruku![]()

Ajde marsmislim da ću popodne u Taliju![]()

Ljubinka.Evo ja dobro, najela se za ručak, sve po redu sa supom i odmah sam zaglavila na klonji.
Sad kad sam se olakšala, gledam fotke sa raspusta što je puž konačno prebacio na komp i voajerišem ovde.
I smejem se Ljubinki što ima tripove. Mora da je žena imala loše iskustvo, ništa drugo mi ne pije vodu.