Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budalaština iz SSP-a u Pionirskom, razapeli dva šatora i šetaju oko ograde...a ovi manijaci, nije im bilo teško da navodnjavaju travu 2 dana i noći, pored sve one kiše.

Lap moZe teoretski da strada i od vode, moraju da odlepe kontakte od čaja.....ja volim da radim na 2 lapa, al nema pitja i itja tada...toe najveća mana lapova.

Joj boze, sve tuznije i sizofrenije..
A lap - valjda ovi u servisu znaju sta rade... a ne znam ko je kriv, dete ili ja jerbo sam drzala caj pored lap topa i on je prolazio pored, naravno potpuno blentav, sapleo se o gajtan i prosuo caj... sad cupka dok ne saznamo stetu da sracunam koja ce zrtva da padne i za njega i za mene...

Evo ja dobro, najela se za ručak, sve po redu sa supom i odmah sam zaglavila na klonji.
Sad kad sam se olakšala, gledam fotke sa raspusta što je puž konačno prebacio na komp i voajerišem ovde.
I smejem se Ljubinki što ima tripove. Mora da je žena imala loše iskustvo, ništa drugo mi ne pije vodu.
Sve razumem ali detalj o klonji nikako.
Jel bas moramo to da znamo? :lol:
Vrlo senzualno je... budi mastu

Pa hebi ga ja ne dojim, ne perem ručno stolnjake i ne peglam ih, nisam prala kosu, a ni čačkala nos. Pitaju šta radiš, ja napišem. Ti nikad ne ideš na klonju?
Ni ja nisam nista od navedenog danas radila ...
i nikad ne idem na klonju

Meni se jezivo vrti u glavi, treci put ustajem da izvucem ves iz masine i vracam se nazad u krevet jedva
Pojma nemam koji mi je :S
Da nis trudna?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back