gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
O, boze..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa rano je pocelo da ti zuji u usima, mislim nisam ni ja bas fosil, ali sam se sa zujanjem pomirio, ali ti bi morala da vidis kako to da resis, ne znam zasto ne trazis mag.rezonancu glave i vrata, mozda ti cirkulacija ne valja...
Pa rano je pocelo da ti zuji u usima, mislim nisam ni ja bas fosil, ali sam se sa zujanjem pomirio, ali ti bi morala da vidis kako to da resis, ne znam zasto ne trazis mag.rezonancu glave i vrata, mozda ti cirkulacija ne valja...
Znam.
Danas sam od 10-12:30h bila u dz
Jesam li vam rekla da sam TRI puta cekala kod dr opste prakse! 3 puta!
Jednom kod orl i jednom na interno
Idioti!
Sve komplet idioti!
A bila sam bas fina, dala sam svoj maximum i dobila ono sto sam trazila
Posle sam isla i u socijalno
I to obavila
Tri puta se vracala kod dr! Ej tri puta!
Ko da joj zub vadim a ne trazim uput!
Cak sam trazila i da mi napise da nece da mi da uput tj.da nema lekara i termina
Pa mi je na kraju napisala i to i uput i overili
Idiot!
I isprali mi usi opet(zasto ne znam-dosadno im valjda)
I odradila ono za sluh i odlicno cujem
Kaze meni idiot numero duo(orl):”Vidite evo ima sad ovaj novi lek, mada ste vi mladi.”
Ja je gledam u oci, pa kazem:”Ja hocu da saznam zasto mi zuji?!”
Idiot 2:”Aha. Dobro.”
A pre nje, idiot numero uno(dr opste prakse):”Zasto ste dosli? Aha. Da vidimo. Super su vam rez kks. Eto! Sve je ok, to je to!”
Ja:”Da, vidim da je sve ok, sad mi ispisite uput za dalja ispitivanja, evo vam je idiot 2 ispisala sta?!”
Idiot 1:”Aaaa pa ja ne mogu to da vam dam, nikako. Ja mogu samo da vam dam uput za idiota 2, i od nje vi idete dalje, to je sve sto ja mogu.”
Ja:”Dobro.”
Idiot 1:”Zelite uput?”
Ja:”Da.”
Onda gore sa idiotom 2:”Neka vam idiot 1 ispise ova dva uputa...”
Ja:”Idiot 1 me je poslala upravo ovde kod vas uz reci da mi vi ispisete uput.”
Idiot 2:”Jao boze kako ja da vam pisem?! Idiot 1 vam pise upute, ja to ne mogu, ajde dobro evo vam tek za 10.maj imam, ako zurite mozete privatno...”
Ja:”Znaci 10.maj a za drugi uput opet idem dole?!”
Sidjem dole, opet sacekam pola sata, udjem kod idiota 1 drugi put, ispricam sve, uz papire, ali idiot nece da ispise uput, ne moze kaze. Sve popunjeno a onda internista ide i nema vise interniste..”jedino ako cete privatno?...”
Ja:”Dobro, ispisite mi da ne mozete da mi zakazete kod interniste!”
Idiot 1:”Evo ispisacu, ali idite na interno, pitajte, oni svakako treba da vam daju uput.”
Ja:”Hocu!”
Odem na interno, pitam... neka sestra fina zena, mi lepo objasni da se to sto meni treba vec godinama ne radi u nasem gradu
I da SAMO idiot 1 moze da ispise uput za to snimanje, da internista kao specijalista moze samo izvestaj da napise, ne uput. I to potvrdi neki tamo dr.
Odem ja kod idiota 1 TRECI PUT, sa novim saznanjima i informacijama... inace mi je idiot 2 rekla:”Sad ce lepo vreme, prolece, kretacete se vise pa ce ta cirkulacija ako je to da se poboljsa.”
Elem, kod idiota 1 sacekam opet pola sata svoj red, udjem, pojasnim joj sto ne zna, ispise mi uput(koji je mogla i pre 2 meseca ili prvi put danas) uz komentar:”Ali nece vas primiti.”
Ja:”Zasto?”
Idiot 1:”Pa Moracete tamo da trazite nekoga, najbolje neku vezu. A i morate ovo u socijalno da overite, a nece hteti da overe.”
Ja:”Dobro hvala dovidjenja”
Odem u socijalno, overi mi zena za sekundu.
E da, i jos sam dve participacije platila.
Pitam Zasto?
Pa gospodjo placa se!!! Uz nadmen stav
Ja:”Nisam platila nijednu prosli put.”
Idiot 3:”Paaaaa mora da ste bili hitan slucaj.”
Ja:”Nisam. Redovno zakazala.”
Idiot : ...tisina... kucanje racuna...
Ja: pruzam pare uz “Izvolite”
Idiot 3: i dalje kuca... besno...
![]()
E tu mi zivimo Vraganice draganice![]()
Da, jasno je. Nisam ni ja otisao na rezonancu, kad sam skontao koja je seksacina od procedure, a da sam zapatio neku tumorcinu glave vec bih riknuo do sad.
Trazi sva ona snimanja glave koja rade neurolozi cini mi se, a ako se nista ne otkrije rezonanca ti ne gine.
Zakazali su mi danas rtg vratne kicme
I dala mi je uput za UZ karotida
Pa ajde od toga da krenemo...
Dok stignem do magnetne mozda i prestane samo...
Pomenula je idiot 1 danas magnetnu:”Znate vi i sad da npr zelite da idete privatno na magnetnu, trazice vam uput specijaliste, ne mozete ni privatno tek tako da odete, i ako imate para, morate imati izvestaj specijaliste.”
A ja klimam glavom glumeci idiota na njenom nivoucisto malo da joj podignem moral
- - - - - - - - - -
Od cega tebi zuji?
Ти си много добро прошла...на Западу не можеш да добијеш упут за специјалисту, чак ни да умиреш...
Код њих је, што би рекли неки покондирени гастарбајтери, лекар опште праксе илити Џи Пи, "Гејт кипер" и 90% ствари се код њега завршава. Код нас је обрнуто, изабрани лекар завршава само 10% ставри, а 90% се шаље специјалистима...
Ajmo zajedno?
Da vidimo ko ce prvi doci do magnetne ali bez veza i kesa?
Ono idemo posteno i sve po ps kako nam kazu?! Da ih bas sve poslusamo?
Moze?
Ostecen mi je sluh. A pretpostavljam da je i cirkulacija losa, mada krvne sudove vrata nisam proveravao.
Mozda se sretnemo tamo u Kamenici.Ma nemam ja zivaca da se petljam sa tom zgadijom, ali ti si mlado bice, vidi u cemu je problem i resavaj to.
Znam.
Danas sam od 10-12:30h bila u dz
Jesam li vam rekla da sam TRI puta cekala kod dr opste prakse! 3 puta!
Jednom kod orl i jednom na interno
Idioti!
Sve komplet idioti!
A bila sam bas fina, dala sam svoj maximum i dobila ono sto sam trazila
Posle sam isla i u socijalno
I to obavila
Tri puta se vracala kod dr! Ej tri puta!
Ko da joj zub vadim a ne trazim uput!
Cak sam trazila i da mi napise da nece da mi da uput tj.da nema lekara i termina
Pa mi je na kraju napisala i to i uput i overili
Idiot!
I isprali mi usi opet(zasto ne znam-dosadno im valjda)
I odradila ono za sluh i odlicno cujem
Kaze meni idiot numero duo(orl):”Vidite evo ima sad ovaj novi lek, mada ste vi mladi.”
Ja je gledam u oci, pa kazem:”Ja hocu da saznam zasto mi zuji?!”
Idiot 2:”Aha. Dobro.”
A pre nje, idiot numero uno(dr opste prakse):”Zasto ste dosli? Aha. Da vidimo. Super su vam rez kks. Eto! Sve je ok, to je to!”
Ja:”Da, vidim da je sve ok, sad mi ispisite uput za dalja ispitivanja, evo vam je idiot 2 ispisala sta?!”
Idiot 1:”Aaaa pa ja ne mogu to da vam dam, nikako. Ja mogu samo da vam dam uput za idiota 2, i od nje vi idete dalje, to je sve sto ja mogu.”
Ja:”Dobro.”
Idiot 1:”Zelite uput?”
Ja:”Da.”
Onda gore sa idiotom 2:”Neka vam idiot 1 ispise ova dva uputa...”
Ja:”Idiot 1 me je poslala upravo ovde kod vas uz reci da mi vi ispisete uput.”
Idiot 2:”Jao boze kako ja da vam pisem?! Idiot 1 vam pise upute, ja to ne mogu, ajde dobro evo vam tek za 10.maj imam, ako zurite mozete privatno...”
Ja:”Znaci 10.maj a za drugi uput opet idem dole?!”
Sidjem dole, opet sacekam pola sata, udjem kod idiota 1 drugi put, ispricam sve, uz papire, ali idiot nece da ispise uput, ne moze kaze. Sve popunjeno a onda internista ide i nema vise interniste..”jedino ako cete privatno?...”
Ja:”Dobro, ispisite mi da ne mozete da mi zakazete kod interniste!”
Idiot 1:”Evo ispisacu, ali idite na interno, pitajte, oni svakako treba da vam daju uput.”
Ja:”Hocu!”
Odem na interno, pitam... neka sestra fina zena, mi lepo objasni da se to sto meni treba vec godinama ne radi u nasem gradu
I da SAMO idiot 1 moze da ispise uput za to snimanje, da internista kao specijalista moze samo izvestaj da napise, ne uput. I to potvrdi neki tamo dr.
Odem ja kod idiota 1 TRECI PUT, sa novim saznanjima i informacijama... inace mi je idiot 2 rekla:”Sad ce lepo vreme, prolece, kretacete se vise pa ce ta cirkulacija ako je to da se poboljsa.”
Elem, kod idiota 1 sacekam opet pola sata svoj red, udjem, pojasnim joj sto ne zna, ispise mi uput(koji je mogla i pre 2 meseca ili prvi put danas) uz komentar:”Ali nece vas primiti.”
Ja:”Zasto?”
Idiot 1:”Pa Moracete tamo da trazite nekoga, najbolje neku vezu. A i morate ovo u socijalno da overite, a nece hteti da overe.”
Ja:”Dobro hvala dovidjenja”
Odem u socijalno, overi mi zena za sekundu.
E da, i jos sam dve participacije platila.
Pitam Zasto?
Pa gospodjo placa se!!! Uz nadmen stav
Ja:”Nisam platila nijednu prosli put.”
Idiot 3:”Paaaaa mora da ste bili hitan slucaj.”
Ja:”Nisam. Redovno zakazala.”
Idiot : ...tisina... kucanje racuna...
Ja: pruzam pare uz “Izvolite”
Idiot 3: i dalje kuca... besno...
![]()
E tu mi zivimo Vraganice draganice![]()
Pa meni deca nisu glavna
Deci se moze ugoditi i uz to ostati dostojanstven
Kvinsi jesi dobila rezultate?
Jel se selis?
- - - - - - - - - -
Bukvalno
Al ja zato odem u kafic i sama sebe pocastim kao odraslu osobu
- - - - - - - - - -
Gde to deci prilici da budu po restoranima duze od 2 sata?
Uz pesmu Divan dan, sat dva, uz animatora, i kuci.
Vuk sit ovce na broju.
Pa kad su svi specijalci... ovaj specijalisti ...![]()
Odradio sam ja neurologa jos onomad, potvrdio je nalaze audiometrije, i sledi mi rezonanca, tako da mozemo da se pozdravljamo kao ultranacionalisti - dogodine u Kamenici.E ali meni je sluh odlican.
I tu sam sve cula...
A ici cu i kod neurologa, ako treba.
Samo onda moram opet kod idiota 1.
To kad uradim ovaj rtg i uz, onda cu traziti uput za neuro, pa kad prikupim sve to ima da se borim
- - - - - - - - - -
Pa zato i treba da ides kod neurologa
Da vidis te zivce
- - - - - - - - - -
A magnetnu mislim da zakazuju jedno 9-12 meseci unapred
Bice sjajno zezanje![]()
Odradio sam ja neurologa jos onomad, potvrdio je nalaze audiometrije, i sledi mi rezonanca, tako da mozemo da se pozdravljamo kao ultranacionalisti - dogodine u Kamenici.)))
E tako nekako, pre ce se stici u tu nasu Kamenicu nego u ovu drugu nasu gde je Institut.
Nego kako?Једино код нас испирају ухо топлом водом из шприца...Ни приватне клинике немају вакуумски пиштољ.
Ti vec imas zakazano? Vezaro jedna!!!Odradio sam ja neurologa jos onomad, potvrdio je nalaze audiometrije, i sledi mi rezonanca, tako da mozemo da se pozdravljamo kao ultranacionalisti - dogodine u Kamenici.)))
Pa tu je kocnica i procedura u Socijalnom, tek kad oni obrade slucaj sledi zakazivanje na Institutu, i cekanje... a eto Cile kaze i kad se iskesira za privatno negde opet postoji petljancija...
Па, вакуумским пиштољем...за секунд прогледаш, пардон, прочујеш...И нема оног поливања и купања водом...Nego kako?
I to dva puta za svaki slucaj
Iako su ciste![]()
Па, вакуумским пиштољем...за секунд прогледаш, пардон, прочујеш...И нема оног поливања и купања водом...![]()
Nego kako?
I to dva puta za svaki slucaj
Iako su ciste![]()
Ti vec imas zakazano? Vezaro jedna!!!
Ako ti se ne ide, daj meni termin?
- - - - - - - - - -
To ne kazem ja vec idiot numero uno.
![]()
Ma nemam, batalio sam to, i uput mi je zastareo, morao bih da trazim novi. Imam jedino vezu u nasem Socijalnom, ali ne bih da cimam ljude i dugujem im uslugu, posle bi ispalo kao da su mi pravili nove usi.))
Jedan je Stevo, ne moze svako tako da se bahati.
- - - - - - - - - -
Problem je sto bih morao da menjam ORL specijalistu, i on i neurolog su face iz kraja, znam ih od malena, neurolog je OK lik, ali ORL-a sam hteo odavno da bijem, a on je tu kljucni igrac za upute.