gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Vozim se i slušam muziku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nocas sam oko dva morala u pizami da izvodim bobija,proradio mu stomak
- - - - - - - - - -
Sinoc sam se ofarbala,platinasto plava ,da malo ubijem zutilo i posvetlim kosu za prolece,eto mene sa bojom blata na kosi.uvek neka zurka

Pa koju si boju koristila, kako boja blata?![]()

Ti smoki ubi tvoju kosu farbanjem i cudimaNocas sam oko dva morala u pizami da izvodim bobija,proradio mu stomak
- - - - - - - - - -
Sinoc sam se ofarbala,platinasto plava ,da malo ubijem zutilo i posvetlim kosu za prolece,eto mene sa bojom blata na kosi.uvek neka zurka
mislim da preteruje, ali ne znam sto i dalje maltretira kosu![]()

Retko je oduran lik, nadmen, pun sebe, pa skoro i bahat ko Stevo, u nekoj kafanskoj anketi medju komsilukom ispostavilo se da vecina oce da ga bije, a on mi "vodi slucaj", ne mos ga promasiti, svuda je prisutan, i u drzavnoj bolnici i na privatnim klinikama, dobar je strucnjak, al je pedercina vako ko coek.To je bas bahato.
Kad sam ja mami htela da zakazem pre par godina, imala je neke uzasne glavobolje, cekalo se 9 meseci
A kakve veze ima to sto si hteo da ga bijes sa uputom?
Tebi uput treba pa treba, mislim mozes ti njega da bijes i posle magnetne![]()

Toner treba da se stvavi da promeni ton plave kose. Ja cu dq idem za vikend kod frizera. 10 funti.kosta u prodavnici a 20 kod nje, lakse mi da odem tamo i zavrsim

Sto je maltretiram? Skroz sam seda i farbam se jednom mesecno.uzela sam istu farbu bez amonijaka,samo drugu nijansu.6 %hidrogen.a slika ni jedna ne valja,tel ne pokazuje realno.na jednoj zuta,na drugoj bela,na trecoj siva...

mislim nije ni bitno,al ona nikako onako kako ja hocu.nisam se sisala tri meseca,imam zakazano u petak,da mi samo malo skrati vrhoveevo komsija me sad slikao.ne vidi se onako kako se vidi u ogledalu.inace on kaze da mi je koren ostao beo
![]()
- - - - - - - - - -
kod mene se vidi tamno sivo,ovde na svetlu je svetlo sivo