Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa jako brzo raste sa ovim merz tabletama.sad sam pred kraj druge kutije.i perem kosu jednom nedeljno,nikad cesce i ne brisem je vise peskirom,samo pokupim vodu sa pamucnom majicom.perem je sa rigenforte samponom,on je za rast.a maske vrtim,proteinske i hidratantne.ma muka bre

bas ti je lepa kosa smokvo
i moja je seda i posto se farbam u smedju, moram na svakih 10 dana..i tako vec dvadeset godina
koristila sam jedno vreme neke fensi farbe bez amonijaka, i onda mi je kosa dobila neki sinteticki sjaj, bas je bila ruzna
i onda sma pustila frizerku da me na njen nagovor farba nekom od 200-300dinara koju ona nabavlja
i od tada mi je kosa savrsena
i primetila sma bilo da je feniram ili ne, da dobije na lepom volumenu, ne slepi se u korenu kad je operem i drzim uvejenu u peskir nekih sat vremena pre ili feniranja ili ostvljanja da se osusi sama kad hocu da ostane talasasta

evo komsija me sad slikao.ne vidi se onako kako se vidi u ogledalu.inace on kaze da mi je koren ostao beo :lol:

55609031_305662313445966_1755793861944279040_n.jpg

- - - - - - - - - -

kod mene se vidi tamno sivo,ovde na svetlu je svetlo sivo

....ajde priznaj da ti je nedostajalo da te malo hvalimo :P :lol: mnogo ti je lepa kosa i ne diraj nista, jer ti skoro i nije bila lepa kao sad, deluje zdravo i duzina je taman,
mozes i da je vezes i da je pustis, sve po zelji....eto super si Smoki :)

...ne obracaj paznju na Cicka ona je ljubomorna :mrgreen:

....vratih se kuci, kazu dodji u ponedeljak opet da me vode na skener pa onda u odnosu na nalaz videce sta ce dalje...malo sam bila besna na jednu doktorku malo prodaje neko ludilo tamo i izigrava strahovladu balavica, a nece to ici tako vec sam joj naglasila da me nece tretirati kao da sam dosla tamo jer ne znam gde cu :evil: posle dosla ona iz zstite pacijenata i psiholoske podrske da mi objasni kako je ona bas fina doktorka nego eto nismo s erazumere....verovatno je ova mislila da cu da prisem prijavu protiv nje, a i moze joj se desiti lako samo ako joj se ponovo ovo ludilo jos jednom.....nece mi se izivljavati na meni sigurno, shvatila je cini mi se....kvocka....

...leskarim pijem kaficu, mislim da danas necu kuvati nista, nesto cu vec smisliti sta cu da rucam, umorna sam....otkinulo mi s erame od torbe, mnogo mi bilo da dajem hiljadu dinara za taxi do kuce...

Коса јој је таква, мекана, није ни сува, ни оштећена, стручњаци...

- - - - - - - - - -

Афро, само су те измалтретирали, а могли су то и телефоном да ти јаве.

Коса јој је таква, мекана, није ни сува, ни оштећена, стручњаци...

- - - - - - - - - -

Афро, само су те измалтретирали, а могли су то и телефоном да ти јаве.

Upravo sam im to i rekla, da ja nemam para za bacanje, da za boravak u bolnici treba da ponesem svasta,od odece do hrane i lekova i toalet papira jer niceg nema, i da za to moram da platim taxi,da ne berem pare na grani, i da je bio red da mi jave. Kaze ona meni nismo mi socijalna ustanova,rekoh, a sta ste, fitnes centar, poludela sam. Kao e pa onda cemo da vam zakazujemo na 3 meseca lecenje, rekoh bas bi i to volela da vidim, znas kako sam bila pukla, oni bre misle da ako si bolestan jos treba i njih da se plasis, e pa necu. Zato je i slala ovu iz psiholoske podrske jer je videla da cemo da ratujemo malo duze. Znas kako me znaima to sto je ona nervozna i sto je njoj mala plata, i meni je mala penzija pa me niko ne pita kako zivim i imam li od cega da zivim. Samo je jos rec falila pa da idem da trazim prijem kod direktora bolnice. Sramota kako se ponasaju, srecom ne svi.

Upravo sam im to i rekla, da ja nemam para za bacanje, da za boravak u bolnici treba da ponesem svasta,od odece do hrane i lekova i toalet papira jer niceg nema, i da za to moram da platim taxi,da ne berem pare na grani, i da je bio red da mi jave. Kaze ona meni nismo mi socijalna ustanova,rekoh, a sta ste, fitnes centar, poludela sam. Kao e pa onda cemo da vam zakazujemo na 3 meseca lecenje, rekoh bas bi i to volela da vidim, znas kako sam bila pukla, oni bre misle da ako si bolestan jos treba i njih da se plasis, e pa necu. Zato je i slala ovu iz psiholoske podrske jer je videla da cemo da ratujemo malo duze. Znas kako me znaima to sto je ona nervozna i sto je njoj mala plata, i meni je mala penzija pa me niko ne pita kako zivim i imam li od cega da zivim. Samo je jos rec falila pa da idem da trazim prijem kod direktora bolnice. Sramota kako se ponasaju, srecom ne svi.

Навикли су да им се пацијенти тресу, мора да си је шокирала :lol:

Ahahahahah, kopiram sa fejsa:

Mame na netu.

Mama A: “Kuca mi gori i dijete mi je unutra, sto da napravim?

Mama b: “Promjeni mu dijetu, mi smo izbacili sve osim kelja i super mu je.

Mama C: “Etericna ulja. Znam da je off topic: Al ja ih prodajem.”

Mama D : “Ma nije mu nista isuse. Ja nisam imala autosjedalicu ko mala pa sam ok."

Mama E: “NIJE DOBRO!!. Drugoj Sestricni moje frendice se to desilo i bio je rak, guglaj!"

Mama F: “ja sam u nekretninama i rado bi ti pomogla pronaći novu kucu!”

Mama G: “SPASI SVOJE DIJETE LUDAKINJO, STA ISPITUJES STRANCE PO INTERNETU!?”

Mama H: “ @mamag bas ste nepristojni....mama a, Jeste li pokušali odvojiti dijete od Vatre?"

Mama I : "Postrcaj ga svojim mlijekom , majčino mlijeko liječi sve!!"

Mama J : "Pošto vas ima toliko u komentarima, jel mi možete reći molim vas dal je ovaj test pozitivan, ovo mi je vec 30.i danas i nisam sigurna jel vidim križić ili ne"

Mama K: Hmmmm, tu mi nesto smrdi. Ima tu vise toga čini mi se. Jel nam možete napisati priču o sebi od rođenja do sad da možemo procjeniti vas život i reći vam gdje ste pogriješili."

Mama L: “Da li je imao svih pet protupožarnih cjepiva? To bi mu ojačalo imunitet i zaštitilo ga od vatre!"

Mama M: “ @mamaL kako te nije sram eksponirati svoje dijete takvim teškim metalima, koji potiču svakakva mentalna stanja.... Zašto podržavaš protupožarna cjepiva zar ne gledaš dokumentarce? "

Mama N: "Stavi kokosovo ulje na njega!

Mama O: Samo ga stavi na sisu da krene mlijeko. Ponuda potražnja, puno kože na koži.

Mama P: A da probaš onu metodu di se isplače? Mi smo probali u prošlom požaru i plakao je samo 10 minuta, od tad se nije bunio."

Mama Q: " Ja nikad ne bi dopustila da mi dijete place tak samo! Moj sin ima 16 godina i nikad nije plakao. Jos uvijek spavamo u istom krevetu, i dojim ga 4,5 puta dnevno."

Mama R: " Jeste možda išli specijalistu za kožu? Imam Preporuke iz druge grupe ako vas zanima."

Mama S: Jel pije forumulu? Kompanije koje rade formule ne zele da znate da one započinju požare u kući. Surađuju s osiguravajućim kućama...sami ste si krivi sto vam kuća gori ja nikad ne bi dala taj otrov svom djetetu."

Mama T: "A zasto ga tata ne spasi? Zasto uvijek mama?

Mama U: Skini ga do pelene, mozda mu je prevruce, izmjeri temperaturu, ako je vise od 37 stupnjeva odmah idite na hitnu!"

Mama V: “zelim vam privuci paznju na ovog gospodina, mnogo mi je pomogao da zaradim novce klađenjem, ovo nije varka.....”

Mama W: Ne slusaj ove gluposti, slusaj svoj majčinski instinkt!

Mama X: Saljem molitve.

Mama Y: Ne nasjedaj, kad mu postane prevruce sam ce izac.

Mama Z: Iskoristi ovo slobodno vrijeme za sebe! Operi kosu! Nalakiraj nokte.

....

Dobro je, ima jos nade za zenski rod s mamom G..

Ahahahahah, kopiram sa fejsa:

Mame na netu.

Mama A: “Kuca mi gori i dijete mi je unutra, sto da napravim?

Mama b: “Promjeni mu dijetu, mi smo izbacili sve osim kelja i super mu je.

Mama C: “Etericna ulja. Znam da je off topic: Al ja ih prodajem.”

Mama D : “Ma nije mu nista isuse. Ja nisam imala autosjedalicu ko mala pa sam ok."

Mama E: “NIJE DOBRO!!. Drugoj Sestricni moje frendice se to desilo i bio je rak, guglaj!"

Mama F: “ja sam u nekretninama i rado bi ti pomogla pronaći novu kucu!”

Mama G: “SPASI SVOJE DIJETE LUDAKINJO, STA ISPITUJES STRANCE PO INTERNETU!?”

Mama H: “ @mamag bas ste nepristojni....mama a, Jeste li pokušali odvojiti dijete od Vatre?"

Mama I : "Postrcaj ga svojim mlijekom , majčino mlijeko liječi sve!!"

Mama J : "Pošto vas ima toliko u komentarima, jel mi možete reći molim vas dal je ovaj test pozitivan, ovo mi je vec 30.i danas i nisam sigurna jel vidim križić ili ne"

Mama K: Hmmmm, tu mi nesto smrdi. Ima tu vise toga čini mi se. Jel nam možete napisati priču o sebi od rođenja do sad da možemo procjeniti vas život i reći vam gdje ste pogriješili."

Mama L: “Da li je imao svih pet protupožarnih cjepiva? To bi mu ojačalo imunitet i zaštitilo ga od vatre!"

Mama M: “ @mamaL kako te nije sram eksponirati svoje dijete takvim teškim metalima, koji potiču svakakva mentalna stanja.... Zašto podržavaš protupožarna cjepiva zar ne gledaš dokumentarce? "

Mama N: "Stavi kokosovo ulje na njega!

Mama O: Samo ga stavi na sisu da krene mlijeko. Ponuda potražnja, puno kože na koži.

Mama P: A da probaš onu metodu di se isplače? Mi smo probali u prošlom požaru i plakao je samo 10 minuta, od tad se nije bunio."

Mama Q: " Ja nikad ne bi dopustila da mi dijete place tak samo! Moj sin ima 16 godina i nikad nije plakao. Jos uvijek spavamo u istom krevetu, i dojim ga 4,5 puta dnevno."

Mama R: " Jeste možda išli specijalistu za kožu? Imam Preporuke iz druge grupe ako vas zanima."

Mama S: Jel pije forumulu? Kompanije koje rade formule ne zele da znate da one započinju požare u kući. Surađuju s osiguravajućim kućama...sami ste si krivi sto vam kuća gori ja nikad ne bi dala taj otrov svom djetetu."

Mama T: "A zasto ga tata ne spasi? Zasto uvijek mama?

Mama U: Skini ga do pelene, mozda mu je prevruce, izmjeri temperaturu, ako je vise od 37 stupnjeva odmah idite na hitnu!"

Mama V: “zelim vam privuci paznju na ovog gospodina, mnogo mi je pomogao da zaradim novce klađenjem, ovo nije varka.....”

Mama W: Ne slusaj ove gluposti, slusaj svoj majčinski instinkt!

Mama X: Saljem molitve.

Mama Y: Ne nasjedaj, kad mu postane prevruce sam ce izac.

Mama Z: Iskoristi ovo slobodno vrijeme za sebe! Operi kosu! Nalakiraj nokte.

....

Ahahahaha, baš je tako. Sveopšte ludilo.
Ima i onaj genijalni tekst "Mame iz vrtića" Kate Granate. Ček samo trenutak.

- - - - - - - - - -

https://icbmother.com/mame-iz-parkica/
Savršeni prikaz ludila. :lol:

...ne obracaj paznju na Cicka ona je ljubomorna :mrgreen:

....vratih se kuci, kazu dodji u ponedeljak opet da me vode na skener pa onda u odnosu na nalaz videce sta ce dalje...malo sam bila besna na jednu doktorku malo prodaje neko ludilo tamo i izigrava strahovladu balavica, a nece to ici tako vec sam joj naglasila da me nece tretirati kao da sam dosla tamo jer ne znam gde cu :evil: posle dosla ona iz zstite pacijenata i psiholoske podrske da mi objasni kako je ona bas fina doktorka nego eto nismo s erazumere....verovatno je ova mislila da cu da prisem prijavu protiv nje, a i moze joj se desiti lako samo ako joj se ponovo ovo ludilo jos jednom.....nece mi se izivljavati na meni sigurno, shvatila je cini mi se....kvocka....

...leskarim pijem kaficu, mislim da danas necu kuvati nista, nesto cu vec smisliti sta cu da rucam, umorna sam....otkinulo mi s erame od torbe, mnogo mi bilo da dajem hiljadu dinara za taxi do kuce...

Šta, rekli ti da dođeš da ležiš, a kad si došla da pomere za ponedeljak pa zavisno od nalaza da odluče???

Šta, rekli ti da dođeš da ležiš, a kad si došla da pomere za ponedeljak pa zavisno od nalaza da odluče???

....oni su meni zakazali za danas da dodjem da primim terapiju, a posto se lezi 3 dana,a prima 2 trebalo je da u tom periodu uradim i skener...e sad za skener nema mesta pre ponedeljka, a kao nema mesta ni za lezanje danas, pa neka dodjem sutra....e posto sam se ja sa tom dokrorkom sukobila oko tog seckanja tamo ovamo, onda su nasli nacin da se to sve ublazi.....u ponedeljak skener pa spram tih nalaza videcemo sta dalje. to mi je rekao nacelnik....eto...moglo je to sve tako lepo i bez njenog istresanja na mene...ali je gospoDza nervozna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back