Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa rano je pocelo da ti zuji u usima, mislim nisam ni ja bas fosil, ali sam se sa zujanjem pomirio, ali ti bi morala da vidis kako to da resis, ne znam zasto ne trazis mag.rezonancu glave i vrata, mozda ti cirkulacija ne valja...

Zakazali su mi danas rtg vratne kicme
I dala mi je uput za UZ karotida

Pa ajde od toga da krenemo...
Dok stignem do magnetne mozda i prestane samo...
:lol:

Pomenula je idiot 1 danas magnetnu:”Znate vi i sad da npr zelite da idete privatno na magnetnu, trazice vam uput specijaliste, ne mozete ni privatno tek tako da odete, i ako imate para, morate imati izvestaj specijaliste.”
A ja klimam glavom glumeci idiota na njenom nivou :lol: cisto malo da joj podignem moral :lol:

- - - - - - - - - -

Pa rano je pocelo da ti zuji u usima, mislim nisam ni ja bas fosil, ali sam se sa zujanjem pomirio, ali ti bi morala da vidis kako to da resis, ne znam zasto ne trazis mag.rezonancu glave i vrata, mozda ti cirkulacija ne valja...

Od cega tebi zuji?

Znam.
Danas sam od 10-12:30h bila u dz
Jesam li vam rekla da sam TRI puta cekala kod dr opste prakse! 3 puta!
Jednom kod orl i jednom na interno
Idioti!
Sve komplet idioti!
A bila sam bas fina, dala sam svoj maximum i dobila ono sto sam trazila
Posle sam isla i u socijalno
I to obavila
Tri puta se vracala kod dr! Ej tri puta!
Ko da joj zub vadim a ne trazim uput!
Cak sam trazila i da mi napise da nece da mi da uput tj.da nema lekara i termina
Pa mi je na kraju napisala i to i uput i overili
Idiot!
I isprali mi usi opet(zasto ne znam-dosadno im valjda)
I odradila ono za sluh i odlicno cujem

Kaze meni idiot numero duo(orl):”Vidite evo ima sad ovaj novi lek, mada ste vi mladi.”
Ja je gledam u oci, pa kazem:”Ja hocu da saznam zasto mi zuji?!”
Idiot 2:”Aha. Dobro.”

A pre nje, idiot numero uno(dr opste prakse):”Zasto ste dosli? Aha. Da vidimo. Super su vam rez kks. Eto! Sve je ok, to je to!”
Ja:”Da, vidim da je sve ok, sad mi ispisite uput za dalja ispitivanja, evo vam je idiot 2 ispisala sta?!”
Idiot 1:”Aaaa pa ja ne mogu to da vam dam, nikako. Ja mogu samo da vam dam uput za idiota 2, i od nje vi idete dalje, to je sve sto ja mogu.”
Ja:”Dobro.”
Idiot 1:”Zelite uput?”
Ja:”Da.”

Onda gore sa idiotom 2:”Neka vam idiot 1 ispise ova dva uputa...”
Ja:”Idiot 1 me je poslala upravo ovde kod vas uz reci da mi vi ispisete uput.”
Idiot 2:”Jao boze kako ja da vam pisem?! Idiot 1 vam pise upute, ja to ne mogu, ajde dobro evo vam tek za 10.maj imam, ako zurite mozete privatno...”
Ja:”Znaci 10.maj a za drugi uput opet idem dole?!”

Sidjem dole, opet sacekam pola sata, udjem kod idiota 1 drugi put, ispricam sve, uz papire, ali idiot nece da ispise uput, ne moze kaze. Sve popunjeno a onda internista ide i nema vise interniste..”jedino ako cete privatno?...”
Ja:”Dobro, ispisite mi da ne mozete da mi zakazete kod interniste!”
Idiot 1:”Evo ispisacu, ali idite na interno, pitajte, oni svakako treba da vam daju uput.”
Ja:”Hocu!”

Odem na interno, pitam... neka sestra fina zena, mi lepo objasni da se to sto meni treba vec godinama ne radi u nasem gradu
I da SAMO idiot 1 moze da ispise uput za to snimanje, da internista kao specijalista moze samo izvestaj da napise, ne uput. I to potvrdi neki tamo dr.

Odem ja kod idiota 1 TRECI PUT, sa novim saznanjima i informacijama... inace mi je idiot 2 rekla:”Sad ce lepo vreme, prolece, kretacete se vise pa ce ta cirkulacija ako je to da se poboljsa.”

Elem, kod idiota 1 sacekam opet pola sata svoj red, udjem, pojasnim joj sto ne zna, ispise mi uput(koji je mogla i pre 2 meseca ili prvi put danas) uz komentar:”Ali nece vas primiti.”
Ja:”Zasto?”
Idiot 1:”Pa Moracete tamo da trazite nekoga, najbolje neku vezu. A i morate ovo u socijalno da overite, a nece hteti da overe.”
Ja:”Dobro hvala dovidjenja”

Odem u socijalno, overi mi zena za sekundu.

E da, i jos sam dve participacije platila.
Pitam Zasto?
Pa gospodjo placa se!!! Uz nadmen stav
Ja:”Nisam platila nijednu prosli put.”
Idiot 3:”Paaaaa mora da ste bili hitan slucaj.”
Ja:”Nisam. Redovno zakazala.”
Idiot : ...tisina... kucanje racuna...
Ja: pruzam pare uz “Izvolite”
Idiot 3: i dalje kuca... besno...

E tu mi zivimo Vraganice draganice :lol:

Ти си много добро прошла...на Западу не можеш да добијеш упут за специјалисту, чак ни да умиреш...:lol:
Код њих је, што би рекли неки покондирени гастарбајтери, лекар опште праксе илити Џи Пи, "Гејт кипер" и 90% ствари се код њега завршава. Код нас је обрнуто, изабрани лекар завршава само 10% ставри, а 90% се шаље специјалистима...

Da, jasno je. Nisam ni ja otisao na rezonancu, kad sam skontao koja je seksacina od procedure, a da sam zapatio neku tumorcinu glave vec bih riknuo do sad.
Trazi sva ona snimanja glave koja rade neurolozi cini mi se, a ako se nista ne otkrije rezonanca ti ne gine.

Ajmo zajedno? :lol:
Da vidimo ko ce prvi doci do magnetne ali bez veza i kesa?
Ono idemo posteno i sve po ps kako nam kazu?! Da ih bas sve poslusamo?
Moze?

Zakazali su mi danas rtg vratne kicme
I dala mi je uput za UZ karotida

Pa ajde od toga da krenemo...
Dok stignem do magnetne mozda i prestane samo...

Pomenula je idiot 1 danas magnetnu:”Znate vi i sad da npr zelite da idete privatno na magnetnu, trazice vam uput specijaliste, ne mozete ni privatno tek tako da odete, i ako imate para, morate imati izvestaj specijaliste.”
A ja klimam glavom glumeci idiota na njenom nivou :lol: cisto malo da joj podignem moral :lol:

- - - - - - - - - -

Od cega tebi zuji?

Ostecen mi je sluh. A pretpostavljam da je i cirkulacija losa, mada krvne sudove vrata nisam proveravao.

Ти си много добро прошла...на Западу не можеш да добијеш упут за специјалисту, чак ни да умиреш...:lol:
Код њих је, што би рекли неки покондирени гастарбајтери, лекар опште праксе илити Џи Пи, "Гејт кипер" и 90% ствари се код њега завршава. Код нас је обрнуто, изабрани лекар завршава само 10% ставри, а 90% се шаље специјалистима...

Pa kad su svi specijalci... ovaj specijalisti ... :lol:

Ostecen mi je sluh. A pretpostavljam da je i cirkulacija losa, mada krvne sudove vrata nisam proveravao.

E ali meni je sluh odlican.
I tu sam sve cula...

A ici cu i kod neurologa, ako treba.
Samo onda moram opet kod idiota 1.
To kad uradim ovaj rtg i uz, onda cu traziti uput za neuro, pa kad prikupim sve to ima da se borim :lol:

- - - - - - - - - -

Mozda se sretnemo tamo u Kamenici. :) Ma nemam ja zivaca da se petljam sa tom zgadijom, ali ti si mlado bice, vidi u cemu je problem i resavaj to.

Pa zato i treba da ides kod neurologa
Da vidis te zivce :lol:

- - - - - - - - - -

A magnetnu mislim da zakazuju jedno 9-12 meseci unapred
Bice sjajno zezanje :malav:

Znam.
Danas sam od 10-12:30h bila u dz
Jesam li vam rekla da sam TRI puta cekala kod dr opste prakse! 3 puta!
Jednom kod orl i jednom na interno
Idioti!
Sve komplet idioti!
A bila sam bas fina, dala sam svoj maximum i dobila ono sto sam trazila
Posle sam isla i u socijalno
I to obavila
Tri puta se vracala kod dr! Ej tri puta!
Ko da joj zub vadim a ne trazim uput!
Cak sam trazila i da mi napise da nece da mi da uput tj.da nema lekara i termina
Pa mi je na kraju napisala i to i uput i overili
Idiot!
I isprali mi usi opet(zasto ne znam-dosadno im valjda)
I odradila ono za sluh i odlicno cujem

Kaze meni idiot numero duo(orl):”Vidite evo ima sad ovaj novi lek, mada ste vi mladi.”
Ja je gledam u oci, pa kazem:”Ja hocu da saznam zasto mi zuji?!”
Idiot 2:”Aha. Dobro.”

A pre nje, idiot numero uno(dr opste prakse):”Zasto ste dosli? Aha. Da vidimo. Super su vam rez kks. Eto! Sve je ok, to je to!”
Ja:”Da, vidim da je sve ok, sad mi ispisite uput za dalja ispitivanja, evo vam je idiot 2 ispisala sta?!”
Idiot 1:”Aaaa pa ja ne mogu to da vam dam, nikako. Ja mogu samo da vam dam uput za idiota 2, i od nje vi idete dalje, to je sve sto ja mogu.”
Ja:”Dobro.”
Idiot 1:”Zelite uput?”
Ja:”Da.”

Onda gore sa idiotom 2:”Neka vam idiot 1 ispise ova dva uputa...”
Ja:”Idiot 1 me je poslala upravo ovde kod vas uz reci da mi vi ispisete uput.”
Idiot 2:”Jao boze kako ja da vam pisem?! Idiot 1 vam pise upute, ja to ne mogu, ajde dobro evo vam tek za 10.maj imam, ako zurite mozete privatno...”
Ja:”Znaci 10.maj a za drugi uput opet idem dole?!”

Sidjem dole, opet sacekam pola sata, udjem kod idiota 1 drugi put, ispricam sve, uz papire, ali idiot nece da ispise uput, ne moze kaze. Sve popunjeno a onda internista ide i nema vise interniste..”jedino ako cete privatno?...”
Ja:”Dobro, ispisite mi da ne mozete da mi zakazete kod interniste!”
Idiot 1:”Evo ispisacu, ali idite na interno, pitajte, oni svakako treba da vam daju uput.”
Ja:”Hocu!”

Odem na interno, pitam... neka sestra fina zena, mi lepo objasni da se to sto meni treba vec godinama ne radi u nasem gradu
I da SAMO idiot 1 moze da ispise uput za to snimanje, da internista kao specijalista moze samo izvestaj da napise, ne uput. I to potvrdi neki tamo dr.

Odem ja kod idiota 1 TRECI PUT, sa novim saznanjima i informacijama... inace mi je idiot 2 rekla:”Sad ce lepo vreme, prolece, kretacete se vise pa ce ta cirkulacija ako je to da se poboljsa.”

Elem, kod idiota 1 sacekam opet pola sata svoj red, udjem, pojasnim joj sto ne zna, ispise mi uput(koji je mogla i pre 2 meseca ili prvi put danas) uz komentar:”Ali nece vas primiti.”
Ja:”Zasto?”
Idiot 1:”Pa Moracete tamo da trazite nekoga, najbolje neku vezu. A i morate ovo u socijalno da overite, a nece hteti da overe.”
Ja:”Dobro hvala dovidjenja”

Odem u socijalno, overi mi zena za sekundu.

E da, i jos sam dve participacije platila.
Pitam Zasto?
Pa gospodjo placa se!!! Uz nadmen stav
Ja:”Nisam platila nijednu prosli put.”
Idiot 3:”Paaaaa mora da ste bili hitan slucaj.”
Ja:”Nisam. Redovno zakazala.”
Idiot : ...tisina... kucanje racuna...
Ja: pruzam pare uz “Izvolite”
Idiot 3: i dalje kuca... besno...

E tu mi zivimo Vraganice draganice :lol:

Pa meni deca nisu glavna ;)
Deci se moze ugoditi i uz to ostati dostojanstven

Kvinsi jesi dobila rezultate?
Jel se selis?

- - - - - - - - - -

Bukvalno
Al ja zato odem u kafic i sama sebe pocastim kao odraslu osobu

- - - - - - - - - -

Gde to deci prilici da budu po restoranima duze od 2 sata?
Uz pesmu Divan dan, sat dva, uz animatora, i kuci.
Vuk sit ovce na broju.

de sazmi ovo
neki ujutro idemo radit za eurokrem

- - - - - - - - - -

pojela sam komad kruva s pekorinom
iz linde

E ali meni je sluh odlican.
I tu sam sve cula...

A ici cu i kod neurologa, ako treba.
Samo onda moram opet kod idiota 1.
To kad uradim ovaj rtg i uz, onda cu traziti uput za neuro, pa kad prikupim sve to ima da se borim :lol:

- - - - - - - - - -

Pa zato i treba da ides kod neurologa
Da vidis te zivce :lol:

- - - - - - - - - -

A magnetnu mislim da zakazuju jedno 9-12 meseci unapred
Bice sjajno zezanje :malav:
Odradio sam ja neurologa jos onomad, potvrdio je nalaze audiometrije, i sledi mi rezonanca, tako da mozemo da se pozdravljamo kao ultranacionalisti - dogodine u Kamenici. :))))

Odradio sam ja neurologa jos onomad, potvrdio je nalaze audiometrije, i sledi mi rezonanca, tako da mozemo da se pozdravljamo kao ultranacionalisti - dogodine u Kamenici. :))))

KK.png

Једино код нас испирају ухо топлом водом из шприца...Ни приватне клинике немају вакуумски пиштољ.
Nego kako?
I to dva puta za svaki slucaj :lol:
Iako su ciste :lol:
Ti vec imas zakazano? Vezaro jedna!!! :lol:
Ako ti se ne ide, daj meni termin? :lol:

- - - - - - - - - -

Pa tu je kocnica i procedura u Socijalnom, tek kad oni obrade slucaj sledi zakazivanje na Institutu, i cekanje... a eto Cile kaze i kad se iskesira za privatno negde opet postoji petljancija...

To ne kazem ja vec idiot numero uno.

Nego kako?
I to dva puta za svaki slucaj :lol:
Iako su ciste :lol:

Ti vec imas zakazano? Vezaro jedna!!! :lol:
Ako ti se ne ide, daj meni termin? :lol:

- - - - - - - - - -

To ne kazem ja vec idiot numero uno.

Ma nemam, batalio sam to, i uput mi je zastareo, morao bih da trazim novi. Imam jedino vezu u nasem Socijalnom, ali ne bih da cimam ljude i dugujem im uslugu, posle bi ispalo kao da su mi pravili nove usi. :)))

A nisam vam rekla i da me idiot numero duo pitala s vrata:”Oooo dobar dan, kako vam je bilo?”
Ja(okrecem se oko sebe trazeci nekog kome je pitanje upuceno):”Meni?”
Idiot 2:”Pa da, videla sam da pravite nesto u vinariji ...”
Ja:”Aha. Odlicno!”

Na kraju pregleda, izlazim i idiot 2 me pita:”A gde vi radite?”
Ja(opet gledajuci levo desno):”Ja?! U vinariji.”
Idiot 2 ostao zacudjen

Kako sad da se prica nije razvila dalje... u cudu se nasla :lol:
Jer nije lako ispratiti nekog uz Dovidjenja umesto “Pozdravte kodKuce!” Sto bi Stevo djubre rekao pandurima :lol:

- - - - - - - - - -

Ma nemam, batalio sam to, i uput mi je zastareo, morao bih da trazim novi. Imam jedino vezu u nasem Socijalnom, ali ne bih da cimam ljude i dugujem im uslugu, posle bi ispalo kao da su mi pravili nove usi. :)))

E stvarno si neodgovoran
Tebi uput propada a ja ima da cekam godinu

Jedan je Stevo, ne moze svako tako da se bahati. :lol:

- - - - - - - - - -

Problem je sto bih morao da menjam ORL specijalistu, i on i neurolog su face iz kraja, znam ih od malena, neurolog je OK lik, ali ORL-a sam hteo odavno da bijem, a on je tu kljucni igrac za upute.

To je bas bahato.
Kad sam ja mami htela da zakazem pre par godina, imala je neke uzasne glavobolje, cekalo se 9 meseci

A kakve veze ima to sto si hteo da ga bijes sa uputom? :lol:
Tebi uput treba pa treba, mislim mozes ti njega da bijes i posle magnetne :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back