Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbt s kakvim znanjem se kupuje eVrokrem :lol:

A da se malo opustite
Ono kao jede ti se nesto i ti samo to pojedes
Bez da sat vremena razmisljas od cega je napravljeno, koliko kalorija ima i da li ce te sastojak E 473929 ubiti?
Svakako posle toga zapalis cigaru :lol:
A i pre ce te ubiti taj strah nego eVrokrem ;)

- - - - - - - - - -

Trenutno lezim, cudim se sto jos nisam dobila.
Treba da ustanem i spremam se, idem danas kod dr.opste prakse da mi “procita” kks
I cujem sta ce da mi kaze... u usima i dalje zuji li zuji...

- - - - - - - - - -

A veceras na rodjus u igraonicu
Jezim se kad me neko pozove u igraonicu na deciji rodjendan
Jezim!!!
U igraonicu idu deca!
Ja kao poludebil tamo da sedim ne pada mi na pamet. I necu.
Dovedem decu i sednem u kafic pored.
Mm me pita kako mi nije glupo?
Kako domacinima nije glupo da me pozivaju na rodj u igraonicu?!
Ili me ugosti kao odraslu osobu ili nemoj, ne ljutim se.
I necu ni veceras, ma nema sanse, mm ce da prevrce ocima kako sam bezobrazna sta cu mu ja :lol:

cicak, meni potpuno svejedno sta ce me ubiti
dobro, ne mora bas parizer

al sastav tog krema je takav kakav je
100 grama kosta 100 dinara
za toliku cijenu sastojci bi trebalo da su bolji

Šta je čudno u tome da paziš na svoje dete? Da ga opomeneš ako treba, usmeriš...da ne bi povredilo sebe ili ostale. Ipak je to igraonica, ne sede za stolom igrajući šah.

Igraonica je za decu
I tamo postoje zene kojima je posao da ih cuvaju!

Pritom stava sam da dete koje ne moze da samostalno ostane u igraonici ne treba da ide u istu.
Jer je to samo mucenje.

I da, moje dete vise voli da igra sah ;) pa mi je bolje kuci sa njim igrati sah nego ici u igraonicu

Igraonica je za decu
I tamo postoje zene kojima je posao da ih cuvaju!

Pritom stava sam da dete koje ne moze da samostalno ostane u igraonici ne treba da ide u istu.
Jer je to samo mucenje.

I da, moje dete vise voli da igra sah ;) pa mi je bolje kuci sa njim igrati sah nego ici u igraonicu

Nisam ni rekla da deca ne vole da igraju šah, samo da se ne ide za to u igraonicu.

Ali tamo u kafeu radi onaj mladi konobar lepotan. :malav:

Gde to ima? :lol: ovde sve neki matorci

Kad pozivas odrasle osobe, onda ih pozoves kuci ili negde, gde ces ih ugostiti kao odrasle osobe.
A decu u igraonicu.

Danas su deca postala centar sveta i zato sve te poremecene pojave i masa 30-40-ogodisnjaka koji sede u igraonici, iza njih Paja Patak, a ispred kiflice i sok, uz obavezno Danas nam je divan dan :lol:

- - - - - - - - - -

cicak, meni potpuno svejedno sta ce me ubiti
dobro, ne mora bas parizer

al sastav tog krema je takav kakav je
100 grama kosta 100 dinara
za toliku cijenu sastojci bi trebalo da su bolji

Ih bre sta bi sve trebalo biti bolje
Boze vragi znas li ti gde zivis?

Pa dobro, ako imas poverenja u osoblje igraonice, onda mozes malo i da se sklonis sa strane i to neko slobodno vreme posvetis sebi, kao onaj moj drugar o kom sam nedavno pricao. Ali gde god ima puno malisana moguce su i nevolje, dovoljan je jedan namcorast i djavolast da napravi neki haos. :)

Ja sam bila u Budimpesti:D sa 6 drugarica i bilo nam je predivno. Jedan od najlpsih gradova u kojem sam bila. Drustvo da ne spominjem
20190325_084225.jpg

Jbt s kakvim znanjem se kupuje eVrokrem :lol:

A da se malo opustite
Ono kao jede ti se nesto i ti samo to pojedes
Bez da sat vremena razmisljas od cega je napravljeno, koliko kalorija ima i da li ce te sastojak E 473929 ubiti?
Svakako posle toga zapalis cigaru :lol:
A i pre ce te ubiti taj strah nego eVrokrem ;)

- - - - - - - - - -

Trenutno lezim, cudim se sto jos nisam dobila.
Treba da ustanem i spremam se, idem danas kod dr.opste prakse da mi “procita” kks
I cujem sta ce da mi kaze... u usima i dalje zuji li zuji...

- - - - - - - - - -

A veceras na rodjus u igraonicu
Jezim se kad me neko pozove u igraonicu na deciji rodjendan
Jezim!!!
U igraonicu idu deca!
Ja kao poludebil tamo da sedim ne pada mi na pamet. I necu.
Dovedem decu i sednem u kafic pored.
Mm me pita kako mi nije glupo?
Kako domacinima nije glupo da me pozivaju na rodj u igraonicu?!
Ili me ugosti kao odraslu osobu ili nemoj, ne ljutim se.
I necu ni veceras, ma nema sanse, mm ce da prevrce ocima kako sam bezobrazna sta cu mu ja :lol:

Imaš profesionalnu deformaciju. :lol:
Kao da je bitno kako si ugošćen. Dečiji rođendan, njima je to bitno, mi smo tu da ispratimo, malo uživamo sa njima, malo pripazimo ako treba.
Mislim... nije poziv na slavu, venčanje... Ili da nemaš decu, pa da se ježiš na ideju gomile razuzdane dece. :lol:
Bojkot u kafiću je baš bez veze.

ja nikako ne kapiram cicak i to sa igraonicama. pa igronice uglavnom imaju jedan deo napravljen kao kafic za roditelje. zgodno je da ugostis i odrasle ako si planirala. recimo, druzimo se sa nekoliko roditelja i nase dete je pozvalo njihovu decu na rodjendan. naravno da cemo i mi pozvati te roditelje, necu posle da vodim kuci ili odvojenou neki kafic i rastegnem taj rodjendan da traje danima.

Код нас у играоницама остају само родитељи који се и иначе друже, остали поједу парче торте кад дођу по децу и то је то.
Шта ће радити аниматорке ако ја пазим на своје дете?
Оне су ту да их забаве друштвеним играма, баш да деца не би дивљала.
Иначе, моје дете је на сопственом рођендану повредило ногу, просто је незгодно доскочила, ту аниматорке, ту ми и десило се.

pa I ja sam mislila po reklami da je kao eurokrem, u tom stilu
samo crni deo, al sa više mleka
pa sam očekivala ukus mlečne čokolade
al dobila sam ukus pudinga, samo gušćeg
a taj utisak imaju i moja deca

btv, u idei taj proizvod stoji u frižideru...

to nisam video..ako neko moze da baci sliku kako izgleda pakovanje da probam :)

od novih stvari mene je odusevila plazma kocka..bas je dobra :)

u principu mi se ne svijdjau noviteti u vidu varijacija na legendarne proizvode ali mi se ovo bas dopalo.

plazma_kocka_181218_tw630.jpg

Ne radi se o tebi, nego o deci.Verovatno je ljudima lakše kad su tamo i roditelji, svako pazi na svoje dete. Nije prijatno kad ti ostave 20-oro dece i sam si odgovoran za sve njih, a oni skaču li, skaču...po nekoliko sati.

u igraonicama imaju animatore koji paze na decu i odgovorni su za njih..ovo cickovo oko odlaska u kafic ne kapriam jer obicno u sklopu igraonice ima i deo za odrasle gde sede, pricaju, piju a nekad i jedu dok se deca zabavljaju

Pa dobro, ako imas poverenja u osoblje igraonice, onda mozes malo i da se sklonis sa strane i to neko slobodno vreme posvetis sebi, kao onaj moj drugar o kom sam nedavno pricao. Ali gde god ima puno malisana moguce su i nevolje, dovoljan je jedan namcorast i djavolast da napravi neki haos. :)

Da imam strah ne bi ih ni vodila u igraonice.
Decu moramo pustiti... kad tad

- - - - - - - - - -

Imaš profesionalnu deformaciju. :lol:
Kao da je bitno kako si ugošćen. Dečiji rođendan, njima je to bitno, mi smo tu da ispratimo, malo uživamo sa njima, malo pripazimo ako treba.
Mislim... nije poziv na slavu, venčanje... Ili da nemaš decu, pa da se ježiš na ideju gomile razuzdane dece. :lol:
Bojkot u kafiću je baš bez veze.

Jako je bitno
Bar meni.
Nikad nisam nikog pozvala u igraonicu
Niti sam ikad pravila u igraonici iz navedenog razloga
Pravim u vrticu(isto kao igraonica samo roditelji ne ostaju, ni mi roditelji)
Odrasli su pozvani kuci

Nije to bojkot
To je ponasanje odrasle osobe

- - - - - - - - - -

ja nikako ne kapiram cicak i to sa igraonicama. pa igronice uglavnom imaju jedan deo napravljen kao kafic za roditelje. zgodno je da ugostis i odrasle ako si planirala. recimo, druzimo se sa nekoliko roditelja i nase dete je pozvalo njihovu decu na rodjendan. naravno da cemo i mi pozvati te roditelje, necu posle da vodim kuci ili odvojenou neki kafic i rastegnem taj rodjendan da traje danima.

E pa ako neces sto ih zoves u igraonicu?
Mislim to pokazuje koliko si mi vazan
Necu te zvati kuci vec u igraonicu
Meni takvi povrsni odnosi ne prijaju i ne gajim ih

cicak, nisu to povrsni odnosi, ja se sa tim ljudima vidim i ispricam kao na bilo kom drugom mestu. Posluzim ih picem i tortom, kao sto bih i kuci. Kuci pozovem roditelje na rucak i tortu i to je to. Ne slavimo decije rodjendane kao Ivkovu slavu. Zapravo, jedan deciji rodjendan, tinejdzer odavno slavi kako on hoce.

u igraonicama imaju animatore koji paze na decu i odgovorni su za njih..ovo cickovo oko odlaska u kafic ne kapriam jer obicno u sklopu igraonice ima i deo za odrasle gde sede, pricaju, piju a nekad i jedu dok se deca zabavljaju

U moje vreme ih nije bilo, tada su se tek pojavile prve igraonice, u gradu od 2M stanovnika su bile samo 2, pa zamislite kada je to bilo :lol:

Da imam strah ne bi ih ni vodila u igraonice.
Decu moramo pustiti... kad tad

- - - - - - - - - -

Jako je bitno
Bar meni.
Nikad nisam nikog pozvala u igraonicu
Niti sam ikad pravila u igraonici iz navedenog razloga
Pravim u vrticu(isto kao igraonica samo roditelji ne ostaju, ni mi roditelji)
Odrasli su pozvani kuci

Nije to bojkot
To je ponasanje odrasle osobe

- - - - - - - - - -

E pa ako neces sto ih zoves u igraonicu?
Mislim to pokazuje koliko si mi vazan
Necu te zvati kuci vec u igraonicu
Meni takvi povrsni odnosi ne prijaju i ne gajim ih

Tražiš značenje u marginalnim stvarima.
Priča može da se okrene i da se kaže da oni koji ne dođu jer im ne odgovara ugođaj ili bojkotuju u kafiću pored nisu u stanju da se raduju rođendanu deteta svog prijatelja i da ispoštuju trud tih roditelja da pripreme zabavu za decu. Što verovatno nije tačno, raduju se ko i ostali roditelji. :mrgreen: Ali jeste nepoštovanje.

Dever i zaova su vodili moju ćerku na rođendan deteta njihove prijateljice u igraonici i super se svi proveli. Zavisi od ugla posmatranja i očekivanja. Mogli su da kažu taman posla naša deca su velika, mora da nas ugosti kako dolikuje ili nikako jer sami prave fešte od proslava. Ali oni uživaju u svim varijantama okupljanja.

- - - - - - - - - -

A animator je ok za veću decu, školarce... Ove manje ne bih ostavila na odgovornost jednoj animatorki ni u ludom stanju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back