Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde to ima? :lol: ovde sve neki matorci

Kad pozivas odrasle osobe, onda ih pozoves kuci ili negde, gde ces ih ugostiti kao odrasle osobe.
A decu u igraonicu.

Danas su deca postala centar sveta i zato sve te poremecene pojave i masa 30-40-ogodisnjaka koji sede u igraonici, iza njih Paja Patak, a ispred kiflice i sok, uz obavezno Danas nam je divan dan :lol:

- - - - - - - - - -

Ih bre sta bi sve trebalo biti bolje
Boze vragi znas li ti gde zivis?

evo, ne znam
al kapiram da ti znas

Da imam strah ne bi ih ni vodila u igraonice.
Decu moramo pustiti... kad tad

- - - - - - - - - -

Jako je bitno
Bar meni.
Nikad nisam nikog pozvala u igraonicu
Niti sam ikad pravila u igraonici iz navedenog razloga
Pravim u vrticu(isto kao igraonica samo roditelji ne ostaju, ni mi roditelji)
Odrasli su pozvani kuci

Nije to bojkot
To je ponasanje odrasle osobe

- - - - - - - - - -

E pa ako neces sto ih zoves u igraonicu?
Mislim to pokazuje koliko si mi vazan
Necu te zvati kuci vec u igraonicu
Meni takvi povrsni odnosi ne prijaju i ne gajim ih

to nisu tvoji odnosi, ni rodjendani, vec deciji..ne negujes ih ti, nego tvoja deca, slavljenici...oni su glavni i njihovi drugari, a to da li je tebi kao roditelju udobno ili neudobno, da li ti se drugi roditelji svidjaju ili ne, je tvoj problem. komplikujes pricu koja je prosta kao pasulj.
gde god sam vodila Kaju, uvek sam postovala zelje slavljenika tj njihovih roditelja, dok su slavljenici bili mali.
da l cu da sedim u igraonici ili da idem ili da pricam sa drugima, bilo mi je svejedno. kako mi kazu-tako sam postupala.
ok je sto sa rodjendnaom tvoje dece radis kako ti hoces, nije ok da to isto zahtevas i od ostalih pripadnika ljudske vrste, .

@vecam sama sa sobom da li da idem na GO od sutra ili od srede.

nesto me grize savest, sutra ce biti ludnica, sve mislim da cu ja to najbolje, a u stvari, niko i ne primeti kad me nema :malav:

ma, ovo je neki mini odmorcic, uzecu 5 dana, posle jos 5 imam, to cu verovatno oko Uskrsa, ionako se spajaju dva praznika..
mnogo sam umorna i sva sam napeta, bas mi treba otklon od ovog mesta i ovih ljudi, iako ih skoro sve prilicno volim.

ti 3 nedelje? pih.

:)

doručkujem ćevape i dimlj vešalicu i salatu i prepečena leba takve su mi mogućnosti

Ako ako, valja se! :D

Ja na pauzi. Pojeo sam malo gibanice sa sirom i sremušem, sad brčkam po forumu, pa ću onda dalje da radim.

- - - - - - - - - -

3 nedelje, a samo 6 radnih dana :D
uskrs, prvi maj, slava, dan evrope, sve sam to spojila do 13. maja :D
i meni treba otklon, intenzivno ne volim ovaj posao u poslednje vreme

A 13 maja ako se sete - sete se

A setite se i 28 marta ako ste blizu gomeksa,a treba vam arijel.8 kila arijela 999 din samo taj dan.i to sa njihovom karticom.ako nemate,urade vam za dva min privremenu i sa njom kupujete,a na kucnu adresu vam posalju plastificiranu
Inace gomeks jeftiniji od lidla trenutno.rukola bas lepa 89 din.rotkvice 39,zelena salata 29...to sve sa karticom

to nisam video..ako neko moze da baci sliku kako izgleda pakovanje da probam :)

od novih stvari mene je odusevila plazma kocka..bas je dobra :)

u principu mi se ne svijdjau noviteti u vidu varijacija na legendarne proizvode ali mi se ovo bas dopalo.

plazma_kocka_181218_tw630.jpg

2802_imlek_pok.jpg

a vi u vinariji nikad niste organizovali neki rodjendan, slavu ili neke svecare?

Svecare?
Slava se slavi kuci, ne u restoranu.

Rodjendani se slave, i tamo se odrasli goste kao odrasli, ne kao deca.
Restoran i jeste mesto gde ces da ugostis i pocastis odrasle osobe.
Na prvom mestu je kuca, ko ti je drag i blizak dolazi kuci, veci broj ljudi u restoran, a oni koje hoces samo da skines sa one stvari u igraonicu.

evo, ne znam
al kapiram da ti znas
Znam.
Danas sam od 10-12:30h bila u dz
Jesam li vam rekla da sam TRI puta cekala kod dr opste prakse! 3 puta!
Jednom kod orl i jednom na interno
Idioti!
Sve komplet idioti!
A bila sam bas fina, dala sam svoj maximum i dobila ono sto sam trazila
Posle sam isla i u socijalno
I to obavila
Tri puta se vracala kod dr! Ej tri puta!
Ko da joj zub vadim a ne trazim uput!
Cak sam trazila i da mi napise da nece da mi da uput tj.da nema lekara i termina
Pa mi je na kraju napisala i to i uput i overili
Idiot!
I isprali mi usi opet(zasto ne znam-dosadno im valjda)
I odradila ono za sluh i odlicno cujem

Kaze meni idiot numero duo(orl):”Vidite evo ima sad ovaj novi lek, mada ste vi mladi.”
Ja je gledam u oci, pa kazem:”Ja hocu da saznam zasto mi zuji?!”
Idiot 2:”Aha. Dobro.”

A pre nje, idiot numero uno(dr opste prakse):”Zasto ste dosli? Aha. Da vidimo. Super su vam rez kks. Eto! Sve je ok, to je to!”
Ja:”Da, vidim da je sve ok, sad mi ispisite uput za dalja ispitivanja, evo vam je idiot 2 ispisala sta?!”
Idiot 1:”Aaaa pa ja ne mogu to da vam dam, nikako. Ja mogu samo da vam dam uput za idiota 2, i od nje vi idete dalje, to je sve sto ja mogu.”
Ja:”Dobro.”
Idiot 1:”Zelite uput?”
Ja:”Da.”

Onda gore sa idiotom 2:”Neka vam idiot 1 ispise ova dva uputa...”
Ja:”Idiot 1 me je poslala upravo ovde kod vas uz reci da mi vi ispisete uput.”
Idiot 2:”Jao boze kako ja da vam pisem?! Idiot 1 vam pise upute, ja to ne mogu, ajde dobro evo vam tek za 10.maj imam, ako zurite mozete privatno...”
Ja:”Znaci 10.maj a za drugi uput opet idem dole?!”

Sidjem dole, opet sacekam pola sata, udjem kod idiota 1 drugi put, ispricam sve, uz papire, ali idiot nece da ispise uput, ne moze kaze. Sve popunjeno a onda internista ide i nema vise interniste..”jedino ako cete privatno?...”
Ja:”Dobro, ispisite mi da ne mozete da mi zakazete kod interniste!”
Idiot 1:”Evo ispisacu, ali idite na interno, pitajte, oni svakako treba da vam daju uput.”
Ja:”Hocu!”

Odem na interno, pitam... neka sestra fina zena, mi lepo objasni da se to sto meni treba vec godinama ne radi u nasem gradu
I da SAMO idiot 1 moze da ispise uput za to snimanje, da internista kao specijalista moze samo izvestaj da napise, ne uput. I to potvrdi neki tamo dr.

Odem ja kod idiota 1 TRECI PUT, sa novim saznanjima i informacijama... inace mi je idiot 2 rekla:”Sad ce lepo vreme, prolece, kretacete se vise pa ce ta cirkulacija ako je to da se poboljsa.”

Elem, kod idiota 1 sacekam opet pola sata svoj red, udjem, pojasnim joj sto ne zna, ispise mi uput(koji je mogla i pre 2 meseca ili prvi put danas) uz komentar:”Ali nece vas primiti.”
Ja:”Zasto?”
Idiot 1:”Pa Moracete tamo da trazite nekoga, najbolje neku vezu. A i morate ovo u socijalno da overite, a nece hteti da overe.”
Ja:”Dobro hvala dovidjenja”

Odem u socijalno, overi mi zena za sekundu.

E da, i jos sam dve participacije platila.
Pitam Zasto?
Pa gospodjo placa se!!! Uz nadmen stav
Ja:”Nisam platila nijednu prosli put.”
Idiot 3:”Paaaaa mora da ste bili hitan slucaj.”
Ja:”Nisam. Redovno zakazala.”
Idiot : ...tisina... kucanje racuna...
Ja: pruzam pare uz “Izvolite”
Idiot 3: i dalje kuca... besno...

:lol:

E tu mi zivimo Vraganice draganice :lol:

to nisu tvoji odnosi, ni rodjendani, vec deciji..ne negujes ih ti, nego tvoja deca, slavljenici...oni su glavni i njihovi drugari, a to da li je tebi kao roditelju udobno ili neudobno, da li ti se drugi roditelji svidjaju ili ne, je tvoj problem. komplikujes pricu koja je prosta kao pasulj.
gde god sam vodila Kaju, uvek sam postovala zelje slavljenika tj njihovih roditelja, dok su slavljenici bili mali.
da l cu da sedim u igraonici ili da idem ili da pricam sa drugima, bilo mi je svejedno. kako mi kazu-tako sam postupala.
ok je sto sa rodjendnaom tvoje dece radis kako ti hoces, nije ok da to isto zahtevas i od ostalih pripadnika ljudske vrste, .

@vecam sama sa sobom da li da idem na GO od sutra ili od srede.
Pa meni deca nisu glavna ;)
Deci se moze ugoditi i uz to ostati dostojanstven
3 nedelje, a samo 6 radnih dana :D
uskrs, prvi maj, slava, dan evrope, sve sam to spojila do 13. maja :D
i meni treba otklon, intenzivno ne volim ovaj posao u poslednje vreme

Kvinsi jesi dobila rezultate?
Jel se selis?

- - - - - - - - - -

znači oće te skinu s urca? ccc

Bukvalno
Al ja zato odem u kafic i sama sebe pocastim kao odraslu osobu

- - - - - - - - - -

a poznato je da klinci od 4 godine pa navise
najvole slavit rodjendan s pripitim kumom i svim tetkama
i babatetkama koje imaju
ah ta djeca : )))
Gde to deci prilici da budu po restoranima duze od 2 sata?
Uz pesmu Divan dan, sat dva, uz animatora, i kuci.
Vuk sit ovce na broju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back