Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da svako ima prava na svoje misljenje
Moj komentar je takav upravo zbog tvog

- - - - - - - - - -

Ja iz ugla lopova ne mogu da pricam I komentarisem
Mogu samo iz ugla nekog koga su trenutni lopovi ojadili
Kao sto sabrina npr komentarise iz ugla nekog kome je sa ovakvim lopovima dobro jer ima svojih koristi

Јао, Дајв, лопови су исти, само се странке мењају...

- - - - - - - - - -

nastavila sma da zivim dalje i pustila koliko sam mogla
za ostalo je potrebno vreme
hocu da verujem da ce ovo njegovo skidanje sa vlasti da ugasi sns i taj grozan podmitljiv kadar koji je zarad male dobiti spreman da precutno gleda urusavanje pola zemlje
i da ce da dovede do promene sistema
uostalom, samo vera nam i ostaje svima
ako nema nje, onda bolje da svako iskopa svoju rupu i odmah skoci u nju

Неће, ми променили 2 власти, ово је 3. И сви су и даље ту...

Poslednja izmena:
sve je to nameštaljka, svi oni sarađuju, jedu, piju i kradu zajedno, banda bre deco, banda, sve već viđeno

- - - - - - - - - -

mda, zaboravih, jooooooooooj što mi je dosadnooooooooooooo

Ma dosadno, jašta....i nameštaljka nego šta.....sedimo mi u kafitju u subotu, dolalatzi drugar, kaže; ovi ušli u RTS...aaajde....a kako su ušli...pa pustilo ih obezbeđenje haha.... odmah mi na telefone pali TV Šabac Live... ( :

sutrdan,,ovi kao opkoljavakju Predsedništvo, sve ga opkolili, al ne mož kamionče, pa kao, nezadovljni.... jedan mršav kordon..kod Londona...muško Boško razgrće kordon ko mekan sir.. dođe kamion... nešto sraše....... ne daju ovom dizađe iz Predsedništva...a ispod barem 2 tunela..al aj to nema veze..ne mora... i sad da bi izašo... kažu e...sad idemo u 29. novembar, ispred da se deremo... da oslobode zarobljene drugove i drugarica, ako ima neka mđ nj, nije na odmet......i odoše...ovaj išeta.. sve najbolje kaže,,,,nikom ništa....

KAKO drukčje da kupi vreme za rešavanje Kosova...ako ne uz pomoć svojih dupeuvlekača, slina, 25 godina se svi znaju najmanje, sve u istu tikvu duva..pa da mu malo pomognu...

Osta samo đubre... najedoše se siti u Meku, kapiram nema u Čačku...al taj sendvič u sopst. režiji znači da mož da kupiš i 5 MEka, nije problem...ovaj tamo panj iz Žagubice leba nema da jede, normalno da će da dođe za boođav lebac kad kad ga uteraju u kamion, a iljadu dinara će da mu žena rasporedi i 4 ručka ako treba, nema on za Mek..nego..I što kaže AV...nije narod gladan nego se nezdravo hrani....nego, kažem ja.... u redu je to, nego ...što đubre za sobom ne skupljaju......

jbte, pa ako malo pametnijim pavijanima nije jasno...onda ništa...

aj što sam imo 5 kroz celo školovanje, nego sam i nagrade domaće i inostrane dobijo..svaki nagradni temat 1 ili 2.....znaš ko mi je jedino jedno dvapt uzo na nagradnom tematu, al bila je starija dosta.. biljka srblj.... .da ne poveruješ ( : nije moje pisanje za nepismene...šatju.. je JA mogu kako otju...skromno sasfim..mogu i unatraške i kako god mi se digne...

ništa nisi propustila, veruj mi.....ko drugar, kupio mi patike za mali foocbal i kao da se nađemo u nedelju....veze on nije imo šta se dešava po gradu....a super mi drug...vido za smešne pare, al ne nosi taj broj, pa je kupio meni.... najs ( ;

ono, jesu plave sa drečavim zelenim i imaju zelene pertle, al ša me briga.........poslužitje

Vozim se i slusam muziku
Uzivam sto je lepo vreme i ne radujem se sto je sutra kisa

- - - - - - - - - -

Treba videti kadrove sns na lokalu
Znaci da ne poverujes
S druge strane ovi fasisti
Divota nam je scena samo se smenjuju jedni te isti lovov
Djilas najveci lopov ikad zabelezen
I tako sve je jasno...

- - - - - - - - - -

Al je zato dan lep i uzivam :heart:

ne u tom kontekstu
ne treba da zaboravis to, al moras da pustis
sebe radi
prevazidji
dug je zivot
namjeste se stvari
sad pusti i fokusiraj se na drugo

a sns je nas najmanji problem
negativnu selekciju nisu poceli oni
i ostali su imali sljam od kadrova uglavnom
jer si svi korumpirani na maksimalno i takvi likovi gravitiraju ka toj vrsti "posla"
nas nece izlijeciti odlazak vucica
mi treba kompletan nacin razmisljanja da promijenimo
a to se nece dogoditi

Ovo je suština.

čičo, koliko imate ektara vinograda?

.....ne pitam da bih te zaebavo, nego docenim da l se meni isplati da iložim neke pare.... msm, ne pitam koliko godišnje zaradite, samo za ha pitam..

je l rodna godina prošla, a kakva če ova... ?

- - - - - - - - - -

Taro,

slikaj plaže da viđu..

Mlogo je lepo
Shebala me temperatura tako da nisam sve videla sto sam zelela ali dosta toga jesam
Grad je cudan, lep ali ne mozes bez auta mrdnuti jer je sve razbacano a ogroman je i ne mozes nigde ici pesice
Oman je veliki, gradovi su mali ali svaki zaseok u zabiti ima bolnicu i skolu...

Lepo je jer je sve svedeno, nista nije prenabudzeno kao npr dubai, zemlja se zida poslednjih 40 god i jeste sve novo ali zadrzana je autenticnost, oni se trude da sam grad ozelene i to je smesno ali i slatko, loze se na kruzne tokove pa ih nakite svim i svacim : )
Ljudi su me kupili jer su svi ali svi nasmejani, nista napadno, nista usiljeno
Vrata se ne zakljucavaju ni danju ni nocu, automobili isto, ne znam,meni je sve druga dimenzija
Zene normalno funkcionisu, interesantno je npr da ima ogranicen broj mesta za muskarce na univerzitetima kako bi potakli zene da se skoluju i rade
Ima zelenila, plaze su ogromne, pescane, sljunkivite i kamene
Ima i belog peska itd ali su neuredjene u smisli nema nista na plazi, sto je meni super ali nije svima
Ima hotelsih kompleksa u tu su uredjene plaze
Msm sve je to u povoju ali vrlo interesantno
Okacicu par fotki na dvvd a ostatal kada se vratim i sredim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back