Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rucali oprala kosu i slušam s mužem ovu političku budalastinu
Što ih lepo ne pohapsi i da mi koje sve ovo ne zanima možemo da živimo s mirom
Ne zato što mislim da je vucko cveće već zato što od žutih imam alergiju još odavno
Postoje izbori raspisite glasajte i ponasajte se kao ljudi
Apsolutno sam protiv nasilja nereda izazivanja nemira i ugrožavanja bezbednosti i mira ko god da je na vlasti
Postoje izbori ovo definitivno nije način

Rucali oprala kosu i slušam s mužem ovu političku budalastinu
Što ih lepo ne pohapsi i da mi koje sve ovo ne zanima možemo da živimo s mirom
Ne zato što mislim da je vucko cveće već zato što od žutih imam alergiju još odavno
Postoje izbori raspisite glasajte i ponasajte se kao ljudi
Apsolutno sam protiv nasilja nereda izazivanja nemira i ugrožavanja bezbednosti i mira ko god da je na vlasti
Postoje izbori ovo definitivno nije način

vi koje to ne zanima mozete da promenite kanal i da nastavite da zivite svojim lepim zivotima u miru i dalje
mi kojima je ova vlast oduzela i mir i zivot podrzavamo svakog, pa i zute, ko je protiv ovakvog sistema i zloupotrebe polozaja visoke drzavne funkcije
za tvoju
informaciju, posto si neobavestena sve ovo se i desava da bi mogli da budu raspisani izbori na koje srbija moze da izadje, a da ih na izbornom mestu ne ceka hrkalovicka i dzipovi bez tablica

frka ili ne, dalje sa ovim nema gde
izvinjavam se onima koji su na forumu, a imali su koristi od ove vlasti sto ce bez iste da ostanu
al drugari mora tako, ako ne zbog nas,ono zbog nase dece i njihovog ostanka ovde
da preko ne moraju zato sto ih predsednik tera u emigraciju jer ima dovoljan broj imigranata da popuni rupe posle odlaska mlade intelektualne populacije

mene frka od tih izbora
ovaj ima svoje glasacko tijelo
opozicija je cirkus, kao sto vidimo
proteste predvodi bukvalno fasista
tako da :(((
da sam na vucicevom mjestu momentalno bih raspisala vanredne izbore : ((((((((
Izbori su način da pojedinci dođu do para legalno i bez rada.Stranke i pojedinci dobijaju velike sume novca iz budžeta i ne moraju da ga vrate.

bila u jutarnjoj setnji sa kucicima, pristavila supu, zamesila cuftice, sad odmaram, u 2 vodim malca kera na sisanje
sredjivanje sebe u medjuvremenu....

- - - - - - - - - -

o izborima i protestima ne bih, nemam vise pravo da se mesam...
samo da kazem da ce do promene doci kad jednom budemo znali sta hocemo a ne samo sta necemo, sto nije uopste lako, jer nemamo bas neki izbor...

Izbori su način da pojedinci dođu do para legalno i bez rada.Stranke i pojedinci dobijaju velike sume novca iz budžeta i ne moraju da ga vrate.

slazem se
realno, za kampanje danas ne da im ne treba onoliko para
nego im skoro ne treba love uopce
postoji javni servis, svi dobiju jednako vremena i to je to
ko ima mozga koristi drustvene mreze, ko nema...nema i zdravo

frka ili ne, dalje sa ovim nema gde
izvinjavam se onima koji su na forumu, a imali su koristi od ove vlasti sto ce bez iste da ostanu
al drugari mora tako, ako ne zbog nas,ono zbog nase dece i njihovog ostanka ovde
da preko ne moraju zato sto ih predsednik tera u emigraciju jer ima dovoljan broj imigranata da popuni rupe posle odlaska mlade intelektualne populacije

nesto mi ne djeluje da ce biti promjene u tom smislu
zato me i jeste frka

На изборима ће опет победити Вучић, јер ће његови гласачи изаћи, а остатак Србије ће да седи код куће и да кука како нема за кога да гласа.

На изборима ће опет победити Вучић, јер ће његови гласачи изаћи, а остатак Србије ће да седи код куће и да кука како нема за кога да гласа.

Kao i uvek.

- - - - - - - - - -

sjajno reaguju,nemam reči...:manikir:

Naravno... Ja bih ceo grad blokirala...

pa ne znam
ja sam izasla na prosle
sad...ne znam, evo, ne znam
i ne svidja mi se takav razvoj situacije :((((

Tonči, na nekoliko poslednjih raspisanih izbora stalno ista priča - kojekavi portesti, huka, buka, galama, ruše Vučića i zamisli.... Dodju izbori i krene "jaooooooooooooooo pada kiša/sneg/gladan sam/žedan sam/dopuniti po želji"... Dobije Vučić i onda opet "da mu majku lopovsku"...

Ja sam ubedjena, ali ubedjena da on ne mora da krade izbore... Mi smo lenji...

Tonči, na nekoliko poslednjih raspisanih izbora stalno ista priča - kojekavi portesti, huka, buka, galama, ruše Vučića i zamisli.... Dodju izbori i krene "jaooooooooooooooo pada kiša/sneg/gladan sam/žedan sam/dopuniti po želji"... Dobije Vučić i onda opet "da mu majku lopovsku"...

slazem se, njegovi glasaci izlaze uredno
al se ne slazem da je dobio zbog lijenosti glasaca opozicije
mislim da je razlog jos crnji - opozicije nema.

ja sma ubedjena da on krade izbore
seti se samo poslednjih lokalnih u lucanima gde je stanovnistvo bilo pod presijom mracnih momaka u dzipovima bez tablica i hrkalovicke
seti se samo da je tada i stefanovic hteo da da ostavku jer valjda ima u sebi jos ono malo srama, pa mu gazda nije dao, napravio je konferenciju za novinare, uhvatio ga za vrat pred njima i rekao - ja kad odem, idu svi..nema ostavke kad vi hocete

- - - - - - - - - -

Da..da...

Kapiraš :lol:

ne mogu da ti opisem koliko je bilo transparentno
a mozda samo imam naglasene receptore kojima osecam stvari
- - - - - - - - - -

Ma jeb*o tunel, ja uzmem pa kopam :lol:

upravo to, ne da ne vidim svetlo, nego ga jos i zatrpaju
sta cu, lopata u ruke i odtrpavaj govna koja su nabacali

- - - - - - - - - -

u ovom Beogradu navek neka žurka...:jede2:

:lol: je l ti to sabrina jedes sendvic?

ja sma ubedjena da on krade izbore
seti se samo poslednjih lokalnih u lucanima gde je stanovnistvo bilo pod presijom mracnih momaka u dzipovima bez tablica i hrkalovicke
seti se samo da je tada i stefanovic hteo da da ostavku jer valjda ima u sebi jos ono malo srama, pa mu gazda nije dao, napravio je konferenciju za novinare, uhvatio ga za vrat pred njima i rekao - ja kad odem, idu svi..nema ostavke kad vi hocete

- - - - - - - - - -

upravo to, ne da ne vidim svetlo, nego ga jos i zatrpaju
sta cu, lopata u ruke i odtrpavaj govna koja su nabacali

- - - - - - - - - -

:lol: je l ti to sabrina jedes sendvic?

Dive, ima i toga, ali hajde realno, njegovi glasači jesu kao vojnici... Ne znam ni jednog Vučićevog glasača koji je reako da mu je hladno pa neće na izbore... Ali zato znam iz moje neposredne okoline na desetine (da, desetine) opozicionih koji su bili u fazonu "ma nema za koga, i ovako će da pokrade" bla bla... Neki bukvalno nisu otišli da glasaju jer je taj dan padao sneg...

Dive, ima i toga, ali hajde realno, njegovi glasači jesu kao vojnici... Ne znam ni jednog Vučićevog glasača koji je reako da mu je hladno pa neće na izbore... Ali zato znam iz moje neposredne okoline na desetine (da, desetine) opozicionih koji su bili u fazonu "ma nema za koga, i ovako će da pokrade" bla bla... Neki bukvalno nisu otišli da glasaju jer je taj dan padao sneg...

slazem se, ima i toga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back