Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mlogo je lepo
Shebala me temperatura tako da nisam sve videla sto sam zelela ali dosta toga jesam
Grad je cudan, lep ali ne mozes bez auta mrdnuti jer je sve razbacano a ogroman je i ne mozes nigde ici pesice
Oman je veliki, gradovi su mali ali svaki zaseok u zabiti ima bolnicu i skolu...

Lepo je jer je sve svedeno, nista nije prenabudzeno kao npr dubai, zemlja se zida poslednjih 40 god i jeste sve novo ali zadrzana je autenticnost, oni se trude da sam grad ozelene i to je smesno ali i slatko, loze se na kruzne tokove pa ih nakite svim i svacim : )
Ljudi su me kupili jer su svi ali svi nasmejani, nista napadno, nista usiljeno
Vrata se ne zakljucavaju ni danju ni nocu, automobili isto, ne znam,meni je sve druga dimenzija
Zene normalno funkcionisu, interesantno je npr da ima ogranicen broj mesta za muskarce na univerzitetima kako bi potakli zene da se skoluju i rade
Msm sve je to u povoju ali vrlo interesantno
Okacicu par fotki na dvvd a ostatal kada se vratim i sredim

:ok:
.

čičo, koliko imate ektara vinograda?

.....ne pitam da bih te zaebavo, nego docenim da l se meni isplati da iložim neke pare.... msm, ne pitam koliko godišnje zaradite, samo za ha pitam..

je l rodna godina prošla, a kakva če ova... ?

- - - - - - - - - -

Taro,

slikaj plaže da viđu..

10 ektara pod vinogradom

Ogromna su ulaganja. To ti je rupa bez dna, onako iskreno

pa primitje te kvindžo, šo ne bi....jedna moja devojka primljena u banku na posao još dok je studirala, pa nije htela da ostane... moro dodem po nju a se malo isprovodimo po španjolsoj....kaže,,ja da nosim uniformu i radim u kavezu...nikad....al ima ko voli, brte..

10 ektara pod vinogradom

Ogromna su ulaganja. To ti je rupa bez dna, onako iskreno

reko da pitam, mada i sam znam...smarači moji drugari ...ideje su to samo takve ( ;

Gledam bioskopski program i nista od ponudjenog mi se ne gleda. Marvel 2D, 3D, 4D, Rate your date (dzizs), Alita - Battle Angel (svakako!), Escape Room i crtaci, koje bih i gledala, ali najkasniji je u 15:30.

Muz i ja sami ove nedelje. :zper:

pa primitje te kvindžo, šo ne bi....jedna moja devojka primljena u banku na posao još dok je studirala, pa nije htela da ostane... moro dodem po nju a se malo isprovodimo po španjolsoj....kaže,,ja da nosim uniformu i radim u kavezu...nikad....al ima ko voli, brte..

reko da pitam, mada i sam znam...smarači moji drugari ...ideje su to samo takve ( ;

Cisto sumnjam da nose uniformu u toj banci

- - - - - - - - - -

Ja izasla na rucak, satrase nas sa poslom al bar sija sunce

da, kafe kuvarice u evropskoj investicionoj banci verovantno ne nose..

- - - - - - - - - -

koji to vi....?.......a ne znam stvarno, kvinčugo, ša ti mož da radiš u banci...msm, kapiram da si bila tjata u NATO i tako to...unprofor,ovoono..otkud znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back