Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...meni kako kad, mada mi je problem veliki od kad imam probleme sa nesanicom....pa kad me uhvati da mi se spava, onda spavam dok mi ne utrnu ledja...koliko je to u satima nemam pojma, jer obicno ne znam u koliko sam zaspala....

...malopre ustala, jos mi se spava kad smo vec kod toga...rasirila ves, doruckovala, izvadila rucak iz friza da se odledi polako, i sad kafica i cebence...pidzami danas necu skidati...te sutra ako odlucim da odem kod kume na slavu...

sta si se odlucila za fotelju? transportujes je?

...juce dosla sa hemoterapije pa nisam stigla da mislim malo vise o tome sta i kako uraditi, mada je tu fotelju lepo i lako rastaviti na delove, jer ima zljebove u koje
legne svaki njen deo...to je radjeno svojevremeno u Zenici u tvorza, i prodavalo se u UPIN*u ako se ti uopste secas te prodavniced namestaja preko upta tadasnjeg SIV*a...tako rasklopljena moze da se stavi u gepek ili izmedju prednjeg i zadnjeg sedista auta...tako da bi mogla da vidim hoce li se kod od rodbine smisliti da dodje pa da donesu oni, ili da je rasklope tako pa da je posalju kao obican paket nekom brzom postom...evo ne znam sta cu jos...ova na kojoj sedim povremeno jako mi je naudobna pa je izbegavam, jos malo cu se naci na podu....da se obnovi sa mojim meblom koji imam kupljen odvano...kosta oko 15.000 dinara sto je previse realno...

zaspala jutros za posao...:fdlan:
još se budim naspavana i reko božeeee što je lepo kad se probudiš pre alarma...
a alarm bio navijen za radni dan a ne za vikend...:dash:
no dobro,pokrili me jedan čas,pa sam stigla na sledeće...
žali boože nastavne subote...:roll:

zaspala jutros za posao...:fdlan:
još se budim naspavana i reko božeeee što je lepo kad se probudiš pre alarma...
a alarm bio navijen za radni dan a ne za vikend...:dash:
no dobro,pokrili me jedan čas,pa sam stigla na sledeće...
žali boože nastavne subote...:roll:
U mojoj omiljenoj kafani visi dosta nastavnika, al neki profa iz srednje poljoprivredne je legenda, svi ga zezaju da bezi s casova da bi blejao u kafani. :)))

ja kad bih popila bocu vina mene bi na hitnu nosili :lol:

rucala i trenutno bas nista osim sto citam forum

- - - - - - - - - -

i mene isto..:lol:

Boooze...
Ja kada toliko popijem pricam vise nogo sto treba, sklona sam izlivima neznosti, a ne moram bas sve da kazem sto osecam :lol:
Prosle godine sam sama popila ceo pelinkovac za drugaricin rodjendan, nije bilo hitne ali sam sutradan lovila mobilni po gradu koji sam to vece izgubila :lol:

- - - - - - - - - -

Pijem kafu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back